Evet 900dü sonra 1200 felan olducanım senin haftan benden ilerdeymil bence büyğk parçaları indirimdeyken kacırma.1200 dü en uygun bundan bir ay önce. sepette 984 e düştü alıverdim bende. 3 ay önce indirim yapılmıştı o zaman 900 edüştü en düşük de o fiyattı cnım.
karar senim hakkımzzda hayırlısı olsun
Doğru diosunuz kızlar aslndaŞimdi almasan 1 ay sonra alicaksin canım sen bilirisn yine de bu marka ve model de kararlı isen indirimde almak mantıklı geliyor
İlk gün kanamam oldu biraz dün herhangi bi sıkıntı olmadı uzandım dinlendim ama dün akşamdan beri göğüslerim çok hassas dokunamiyorum bile normalde pms dönemlerinde hiç şikayetim olmazdı goguslerimle ilgili sanırım kullanilan ilaçlarla ilgili... Sen nasılsın bebiş nasıl
İyiyim canım bende bebişte iyi şükür arada tekme atınca iyidir diye dusunuyorumİlk gün kanamam oldu biraz dün herhangi bi sıkıntı olmadı uzandım dinlendim ama dün akşamdan beri göğüslerim çok hassas dokunamiyorum bile normalde pms dönemlerinde hiç şikayetim olmazdı goguslerimle ilgili sanırım kullanilan ilaçlarla ilgili... Sen nasılsın bebiş nasıl
Oh oh maşallah ne güzel şeyler inşallah bende yaşarımİyiyim canım bende bebişte iyi şükür arada tekme atınca iyidir diye dusunuyorum
Benimde hafif lekelenme gibi olmuştu. Kabiz olmamaya dikkat et bu süreçte en rahatsız eden kısim kabiz olmak oluyor. O kadar hormon alıyoruz göğüslerin öyle olması normal. Adet olunca rahatlamistim bende
İnşallahh canım en yakın zmanda yaşamak nasip olsunOh oh maşallah ne güzel şeyler inşallah bende yaşarımsanırım kabız oldum bile opudan sonra hiç çıkamadım ama çıkmak için herşeyi yaptım demekki yok dedi çok da takılmaya çalışıyorum çünkü ben taktikca benimki iki ay falan gelmeyebilir bu arada bı buçuk kilo almışım ilaçların etkisi ya da ödem oldum bilmiyorum yarından itibaren yürüyüşüne başlayacağım yeniden bugünde geçsin diye bekliyorum
Bende öyle cnm.. Her dönüşte uyanıorum.. Sağa cok kalmamaya çalışsamda kalıyorum uykuya dalınca vallaGünaydın kızlar
Bal0ncuk İyiyim canım, geceleri her sağdan sola dönüşte uyanmaya başladım artık, sende uykular nasıll?
Günaydın kızlar
Bal0ncuk havalar ısındı akşam bana bir sıcak bastı uyuyamadım daha da ısınınca ne yapacagiz acaba
Ben kendimi yüzüstü yatmaya çalışırken yakalıyorumBende öyle cnm.. Her dönüşte uyanıorum.. Sağa cok kalmamaya çalışsamda kalıyorum uykuya dalınca valla
Ama her dönüşte uyanıorm uykular harammm olduuuu gençliğim bak yalanda oldu lalalallaalla
fulim dün annemlerin terasında
Yanıorum söndürelim mi tabi tabi şarkısını söyleneye başladm
Sen düşün
Cok erken başladk bunlara amaBen kendimi yüzüstü yatmaya çalışırken yakalıyorumsağ sol orta uyuyayimda nasıl olursa desemde yinede her dönüşte bir uyanıklık oluyor. Şimdi birde sıcaklar eklenince donmesekte uyuyamayız Allah yardım etsin bize insallahh
Aynen yaa baya erken başladık aslında biz hiç uyumadık kiCok erken başladk bunlara ama
7. Aydan snra bekliodm
Sağ sol farketmiyor artık yeter ki uyuyabileyimmBende öyle cnm.. Her dönüşte uyanıorum.. Sağa cok kalmamaya çalışsamda kalıyorum uykuya dalınca valla
Ama her dönüşte uyanıorm uykular harammm olduuuu gençliğim bak yalanda oldu lalalallaalla
Bi dönem yine gece uyanıp uyuamıyoduk, bi dönem erkenden uyanıyoduk, şimdilerde dön dön uyanıyoruzAynen yaa baya erken başladık aslında biz hiç uyumadık ki
Bi bakmışsın bu haftalara gelivermişsin sen de canım, geriye dönüp bakınca çook hızlı geçiyo zamanSizi çiçko anneler siziiSağdan sola dönememek...sıcaktan bunalmak göbüşünüz isilik olacak belki daa durun darısıı bana inşallah sağlıkla sıhhatle...iyisiniz maşallah hep böyle iyi olun bebişleri büyüyün karnınızda Çatlak kremi kullandınız mı kızlar bi ara yazmıştınız sanki markaları da hatırlayamadım kaçıncı ayda başlamak gerek lierac aklımda ama her şey çok pahalı uygun bir zamana denk getirsem de alsam mı ?
Hımm 16. Haftaa tamam canım bir tane lierac yanına da senin gibi yağ formu bir şey istiyordum mustelanın da varmış ama şikayetleri filan okudum aklım karıştı bio oil çok revaçtaaBi bakmışsın bu haftalara gelivermişsin sen de canım, geriye dönüp bakınca çook hızlı geçiyo zamansağlıkla inşallah
ben lierac ve bio oil almıştım tavsiyelere göre, 16. haftadan beri kullanıyorum canım. İndirimleri takip et ara ara giriyolar indirime.
Kakao yağından, hindistan ceviziyağından falan da memnun olanlar var. Sen yine araştır. Şu zamana kdr çatlak olmadı bendeHımm 16. Haftaa tamam canım bir tane lierac yanına da senin gibi yağ formu bir şey istiyordum mustelanın da varmış ama şikayetleri filan okudum aklım karıştı bio oil çok revaçtaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?