Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Evet 900dü sonra 1200 felan oldu
Ben 27. Haftadaym cnm
Şimdi almasan 1 ay sonra alicaksin canım sen bilirisn yine de bu marka ve model de kararlı isen indirimde almak mantıklı geliyor
Doğru diosunuz kızlar aslnda

Nurzfr My child kızlar opu sonrası nasılsınız var mı şikayetleriniz
İlk gün kanamam oldu biraz dün herhangi bi sıkıntı olmadı uzandım dinlendim ama dün akşamdan beri göğüslerim çok hassas dokunamiyorum bile normalde pms dönemlerinde hiç şikayetim olmazdı goguslerimle ilgili sanırım kullanilan ilaçlarla ilgili... Sen nasılsın bebiş nasıl

İyiyim canım bende bebişte iyi şükür arada tekme atınca iyidir diye dusunuyorum
Benimde hafif lekelenme gibi olmuştu. Kabiz olmamaya dikkat et bu süreçte en rahatsız eden kısim kabiz olmak oluyor. O kadar hormon alıyoruz göğüslerin öyle olması normal. Adet olunca rahatlamistim bende

Oh oh maşallah ne güzel şeyler inşallah bende yaşarım sanırım kabız oldum bile opudan sonra hiç çıkamadım ama çıkmak için herşeyi yaptım demekki yok dedi çok da takılmaya çalışıyorum çünkü ben taktikca benimki iki ay falan gelmeyebilir bu arada bı buçuk kilo almışım ilaçların etkisi ya da ödem oldum bilmiyorum yarından itibaren yürüyüşüne başlayacağım yeniden bugünde geçsin diye bekliyorum

İnşallahh canım en yakın zmanda yaşamak nasip olsun
O kabızlık işi zor varsa kabızlık surubun hiç kendini üzme iç gitsin başka türlü olmuyor çünkü
Yürüyüş iyi gelir canım hem stres atmış olursun hem de kilo ya da ödem varsa gider

Günaydın kızlar
Bal0ncuk İyiyim canım, geceleri her sağdan sola dönüşte uyanmaya başladım artık, sende uykular nasıll?
Bende öyle cnm.. Her dönüşte uyanıorum.. Sağa cok kalmamaya çalışsamda kalıyorum uykuya dalınca valla
Ama her dönüşte uyanıorm uykular harammm olduuuu gençliğim bak yalanda oldu lalalallaalla

Günaydın kızlar
Bal0ncuk havalar ısındı akşam bana bir sıcak bastı uyuyamadım daha da ısınınca ne yapacagiz acaba
fulim dün annemlerin terasında
Yanıorum söndürelim mi tabi tabi şarkısını söyleneye başladm
Sen düşün

Ben kendimi yüzüstü yatmaya çalışırken yakalıyorum sağ sol orta uyuyayimda nasıl olursa desemde yinede her dönüşte bir uyanıklık oluyor. Şimdi birde sıcaklar eklenince donmesekte uyuyamayız Allah yardım etsin bize insallahh

Cok erken başladk bunlara ama
7. Aydan snra bekliodm

Sizi çiçko anneler sizii Sağdan sola dönememek...sıcaktan bunalmak göbüşünüz isilik olacak belki daa durundarısıı bana inşallah sağlıkla sıhhatle...iyisiniz maşallah hep böyle iyi olun bebişleri büyüyün karnınızdaÇatlak kremi kullandınız mı kızlar bi ara yazmıştınız sanki markaları da hatırlayamadım kaçıncı ayda başlamak gerek lierac aklımda ama her şey çok pahalı uygun bir zamana denk getirsem de alsam mı ?

Bende öyle cnm.. Her dönüşte uyanıorum.. Sağa cok kalmamaya çalışsamda kalıyorum uykuya dalınca valla
Ama her dönüşte uyanıorm uykular harammm olduuuu gençliğim bak yalanda oldu lalalallaalla
Sağ sol farketmiyor artık yeter ki uyuyabileyimm
Aynen yaa baya erken başladık aslında biz hiç uyumadık ki
Bi dönem yine gece uyanıp uyuamıyoduk, bi dönem erkenden uyanıyoduk, şimdilerde dön dön uyanıyoruz biz bu günleri çok bekledik her türlü çok şükür sağlık olsun da
Sıcaklar çok zorlayacak ama belli

Bi bakmışsın bu haftalara gelivermişsin sen de canım, geriye dönüp bakınca çook hızlı geçiyo zaman sağlıkla inşallah
ben lierac ve bio oil almıştım tavsiyelere göre, 16. haftadan beri kullanıyorum canım. İndirimleri takip et ara ara giriyolar indirime.

Hımm 16. Haftaa tamam canım bir tane lierac yanına da senin gibi yağ formu bir şey istiyordum mustelanın da varmış ama şikayetleri filan okudum aklım karıştı bio oil çok revaçtaa

Kızlar merhaba. Simdi aradılar beni merkezden 13 yumurtam toplanmıştı 13 yumurtanın 5 tanesi işlem görmüş 3 tanesi döllenmiş ne demek pek anlayamadm bi acıklarmısınız

Hımm 16. Haftaa tamam canım bir tane lierac yanına da senin gibi yağ formu bir şey istiyordum mustelanın da varmış ama şikayetleri filan okudum aklım karıştı bio oil çok revaçtaa
Kakao yağından, hindistan ceviziyağından falan da memnun olanlar var. Sen yine araştır. Şu zamana kdr çatlak olmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…