Ben badem yağı ve bebe yağı kullaniyorum şimdilik çatlak yok. Ama bu çatlak işi aslında genetikle alakalı şanslı isen çatlak olmazHımm 16. Haftaa tamam canım bir tane lierac yanına da senin gibi yağ formu bir şey istiyordum mustelanın da varmış ama şikayetleri filan okudum aklım karıştı bio oil çok revaçtaa
Şuan 3 tane devam eden embriyonuz var yani canım, inşallah sağlıkla devam eder 30 de.Kızlar merhaba. Simdi aradılar beni merkezden 13 yumurtam toplanmıştı 13 yumurtanın 5 tanesi işlem görmüş 3 tanesi döllenmiş ne demek pek anlayamadm bi acıklarmısınız
Genetiğe göre çatlaklarım olacak anneme fln bakınca, bakalım artık, ben elimden geleni yapim deBen badem yağı ve bebe yağı kullaniyorum şimdilik çatlak yok. Ama bu çatlak işi aslında genetikle alakalı şanslı isen çatlak olmaz
Anladım camım umarım güzel bi sekilde ilerlerŞuan 3 tane devam eden embriyonuz var yani canım, inşallah sağlıkla devam eder 30 de.
Bizlere 1 tane sağlıklı embriyo yetiyor zaten bebiş için
Benim annemde de olmamış ama yinede Bi şeyler sürmeye çalışıyorumGenetiğe göre çatlaklarım olacak anneme fln bakınca, bakalım artık, ben elimden geleni yapim de
3 tanesi sağlıkla döllenmiş inşallah üçü de beşinci güne kadar gelir kuşumKızlar merhaba. Simdi aradılar beni merkezden 13 yumurtam toplanmıştı 13 yumurtanın 5 tanesi işlem görmüş 3 tanesi döllenmiş ne demek pek anlayamadm bi acıklarmısınız
Ayy o iş yaş ben deBen badem yağı ve bebe yağı kullaniyorum şimdilik çatlak yok. Ama bu çatlak işi aslında genetikle alakalı şanslı isen çatlak olmaz
İnşallah canım dualarınız eksik etmeyin3 tanesi sağlıkla döllenmiş inşallah üçü de beşinci güne kadar gelir kuşum
Ben bugün iyiyim çok şükür ağrım sızım kalmadi hatta yarın kalkıp temizlik yapmayı düşünüyorum bugün yapayım dedimdi sonra bigun daha dinleneyim dedimİnşallah canım dualarınız eksik etmeyinSende durumlar ne canım
Agrım sızım kalmadı cok şükür canım. Senin kacıncı günün kac yumurta devam ediyrBen bugün iyiyim çok şükür ağrım sızım kalmadi hatta yarın kalkıp temizlik yapmayı düşünüyorum bugün yapayım dedimdi sonra bigun daha dinleneyim dedimsen nasılsın ağrı sızı vs var mi
Dün aradılar beni 13 tanesi dollendi diye pztsi bida aricaklarAgrım sızım kalmadı cok şükür canım. Senin kacıncı günün kac yumurta devam ediyr
Cnm ben burts beesin kremini kullandmSizi çiçko anneler siziiSağdan sola dönememek...sıcaktan bunalmak göbüşünüz isilik olacak belki daa durun darısıı bana inşallah sağlıkla sıhhatle...iyisiniz maşallah hep böyle iyi olun bebişleri büyüyün karnınızda Çatlak kremi kullandınız mı kızlar bi ara yazmıştınız sanki markaları da hatırlayamadım kaçıncı ayda başlamak gerek lierac aklımda ama her şey çok pahalı uygun bir zamana denk getirsem de alsam mı ?
3 tanesi döllenmil, inşallah 3üde 5. Güne giderKızlar merhaba. Simdi aradılar beni merkezden 13 yumurtam toplanmıştı 13 yumurtanın 5 tanesi işlem görmüş 3 tanesi döllenmiş ne demek pek anlayamadm bi acıklarmısınız
Ellerine sağlık cnm valla ben bişeye dokunmuormHazır hava güzel iken Balkon yıkadım cam sildim yazlıkları çıkarmıştm onlari yıkadım serdm topladım. Ama yorulmusum kasıgım ağrıdı uzandım yarin bir posta daha yıkanacak çamaşır var tabi dogal olarak ütü de çıkacak
Ohh ellerine saglikkHazır hava güzel iken Balkon yıkadım cam sildim yazlıkları çıkarmıştm onlari yıkadım serdm topladım. Ama yorulmusum kasıgım ağrıdı uzandım yarin bir posta daha yıkanacak çamaşır var tabi dogal olarak ütü de çıkacak
Benim ki çalışıyordu geldi yoruldum dedim yapma kalsın dediEllerine sağlık cnm valla ben bişeye dokunmuorm
Herifim saolsun
Camlarımıda annem silecek
Aynen kuzum.. Valla virüste yardmcı ablada çağıramazdm güvenmem kimseyeBenim ki çalışıyordu geldi yoruldum dedim yapma kalsın dedi
Annem de saolsun yapar ama işte ben ellemeden edemiyorum kendim kaşındımama anladım ki artık Bir iş yapıp bırakmak lazim yoruyor çünkü
Cok sagol canım inşallahh inşallah saglıklısıyla gitsinler inşallahCnm ben burts beesin kremini kullandm
Biraz tuzlu ama 12. Haftamda başladm hala yarısı duruyor 9 ay aşırı rahat yeter ve henüz çatlağm yk
3 tanesi döllenmil, inşallah 3üde 5. Güne gider
1 tane gitse bile, 1 olsun bizim olsun bebemiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?