Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtani mi donduracak acaba direk dollemeden bizim hepsini dollemis 20 tane ama birinci güne 13 tanesi devam edebilmiş bakalım bende iki tane istedim bı embriyoların oluşsun transferde karar veririz ona demişti bana Dr um sorsaydin keşke ya da bilgilendirmek için aradıklarında sorYa ben sunu merak ediyrm. Benim doktorum 2 tane transfer edecek bna doktorum dediki iki tanesini dölleyeceğim diğerlerini donduracagım dedi hala ayamamıştım ne demek istemiş anlamadm ?
Yumurta olarak da donabiliyorBen sanıyordum ki hepsini embriyo haline getirip donduruyor öyle degil mi yumurta olarak mı donduruyor sadece
Aminnn insallahBugün dinlenirim yarın iş başısagol canım Allahım gönlümüzdekini nasip etsin
Bama iki tranfer edecek eşime demiş ikisini dölleyip diğerlerini o şeklde donduracagım demişYumurtani mi donduracak acaba direk dollemeden bizim hepsini dollemis 20 tane ama birinci güne 13 tanesi devam edebilmiş bakalım bende iki tane istedim bı embriyoların oluşsun transferde karar veririz ona demişti bana Dr um sorsaydin keşke ya da bilgilendirmek için aradıklarında sor
Aradıklarında sor bilgileri vardır onlarindaBama iki tranfer edecek eşime demiş ikisini dölleyip diğerlerini o şeklde donduracagım demiş
Anladm canım iyi o zaman benm doktorum yumurta olarak donduracakYumurta olarak da donabiliyor
Sagol canım bi sorayım aradıklarındaAradıklarında sor bilgileri vardır onlarinda
Est canım haydi iyi dinlemeler sanaAnladm canım iyi o zaman benm doktorum yumurta olarak donduracaksagol bilgilendirdiğin için
İyiyim cnmİyiyim canım bekliyoruz valahala ben aynı devam ama çanta vs hazır bakalım ne zaman gelirse
sen nasılsınnn
Tugce cnm bende onda karar kıldım fakat haftam erken diye daha getirtmedim..fly park beşik yoyko öneririm hpsi buradadan aldım ben şuan indirimde
Allah Allah nasıl yaniYa ben sunu merak ediyrm. Benim doktorum 2 tane transfer edecek bna doktorum dediki iki tanesini dölleyeceğim diğerlerini donduracagım dedi hala ayamamıştım ne demek istemiş anlamadm ?
evet memnın kaldım ama kullanmadık tabi :)İyiyim cnm
Güzel haberlerini bekliyoruz
Tugce cnm bende onda karar kıldım fakat haftam erken diye daha getirtmedim..
Sen getirtip açtnmı
Memnun kaldnmı
Allah Allah nasıl yani
Taze transfer yapacaktır onumu kast etti acaba
Bende karar kıldımda.. Bakalım yasaklardan sonra getirtecem bendeevet memnın kaldım ama kullanmadık tabi :)
güzel cok da kaliteli
Ee madem karar verdin indirimde iken kacirma canım gebeliğin cogu gitti azı kaldıBende karar kıldımda.. Bakalım yasaklardan sonra getirtecem bende
Ama şuanda baya indirimde insanın alası gelio![]()
Ne bileym fulim ya.. İnsanın aklında gel gitler oluyorEe madem karar verdin indirimde iken kacirma canım gebeliğin cogu gitti azı kaldı![]()
canım senin haftan benden ilerdeymil bence büyğk parçaları indirimdeyken kacırma.1200 dü en uygun bundan bir ay önce. sepette 984 e düştü alıverdim bende. 3 ay önce indirim yapılmıştı o zaman 900 edüştü en düşük de o fiyattı cnım.Ne bileym fulim ya.. İnsanın aklında gel gitler oluyor
Şimdi almasan 1 ay sonra alicaksin canım sen bilirisn yine de bu marka ve model de kararlı isen indirimde almak mantıklı geliyorNe bileym fulim ya.. İnsanın aklında gel gitler oluyor
Yok canım dondurulumuş olacak anlamadmİyiyim cnm
Güzel haberlerini bekliyoruz
Tugce cnm bende onda karar kıldım fakat haftam erken diye daha getirtmedim..
Sen getirtip açtnmı
Memnun kaldnmı
Allah Allah nasıl yani
Taze transfer yapacaktır onumu kast etti acaba