• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ya ben sunu merak ediyrm. Benim doktorum 2 tane transfer edecek bna doktorum dediki iki tanesini dölleyeceğim diğerlerini donduracagım dedi hala ayamamıştım ne demek istemiş anlamadm ?
Yumurtani mi donduracak acaba direk dollemeden bizim hepsini dollemis 20 tane ama birinci güne 13 tanesi devam edebilmiş bakalım bende iki tane istedim bı embriyoların oluşsun transferde karar veririz ona demişti bana Dr um sorsaydin keşke ya da bilgilendirmek için aradıklarında sor

Yumurtani mi donduracak acaba direk dollemeden bizim hepsini dollemis 20 tane ama birinci güne 13 tanesi devam edebilmiş bakalım bende iki tane istedim bı embriyoların oluşsun transferde karar veririz ona demişti bana Dr um sorsaydin keşke ya da bilgilendirmek için aradıklarında sor
Bama iki tranfer edecek eşime demiş ikisini dölleyip diğerlerini o şeklde donduracagım demiş

İyiyim canım bekliyoruz vala😁 hala ben aynı devam ama çanta vs hazır bakalım ne zaman gelirse😅 sen nasılsınnn
İyiyim cnm ♥️
Güzel haberlerini bekliyoruz
fly park beşik yoyko öneririm hpsi buradadan aldım ben şuan indirimde
Tugce cnm bende onda karar kıldım fakat haftam erken diye daha getirtmedim..
Sen getirtip açtnmı
Memnun kaldnmı

Ya ben sunu merak ediyrm. Benim doktorum 2 tane transfer edecek bna doktorum dediki iki tanesini dölleyeceğim diğerlerini donduracagım dedi hala ayamamıştım ne demek istemiş anlamadm ?
Allah Allah nasıl yani
Taze transfer yapacaktır onumu kast etti acaba

İyiyim cnm ♥️
Güzel haberlerini bekliyoruz

Tugce cnm bende onda karar kıldım fakat haftam erken diye daha getirtmedim..
Sen getirtip açtnmı
Memnun kaldnmı

Allah Allah nasıl yani
Taze transfer yapacaktır onumu kast etti acaba
evet memnın kaldım ama kullanmadık tabi :)
güzel cok da kaliteli

Arkadaşlar mrb, size bir sorum olacaktı. Sistit olmak transfer surecini etkilermi? Haftaya tranafer hazirligina başliyacagim. Su an idrar yollari enfeksiyonu var. Sizce bu sakincalimi transfer için?

Ne bileym fulim ya.. İnsanın aklında gel gitler oluyor
canım senin haftan benden ilerdeymil bence büyğk parçaları indirimdeyken kacırma.1200 dü en uygun bundan bir ay önce. sepette 984 e düştü alıverdim bende. 3 ay önce indirim yapılmıştı o zaman 900 edüştü en düşük de o fiyattı cnım.
karar senim hakkımzzda hayırlısı olsun

Back
X