- 18 Aralık 2014
- 251
- 235
- 103
endiselenme dua et niye sancin cikmiß ne oldu agrinmi vardi insalh bisey olmazkizlar sancim cıktı. 1 bucukta tekrar nst istediler. endiselendim.
yok canim hic bisey hissetmiyorum. hissetmiyo musun dediler. yok dedim. sonra karnima falan bastirdilar. taş gibi olmuş sancin var senin dediler. doktor tekrar istedi. bakalim öğleden sonra nasil olacak.endiselenme dua et niye sancin cikmiß ne oldu agrinmi vardi insalh bisey olmaz
cnm insalh bisey olmaz 35 haftadasin erken dogum olursa insalh kuveze gerek kalmaz sanki birdakj arkadslar yavaş yavas doguruyorlarmi neyok canim hic bisey hissetmiyorum. hissetmiyo musun dediler. yok dedim. sonra karnima falan bastirdilar. taş gibi olmuş sancin var senin dediler. doktor tekrar istedi. bakalim öğleden sonra nasil olacak.
evet canm doğumlar başladi burada. 2.400 olmus bizim prenses insallah kuveze gerek kalmaz.doktor biraz iri dedi bugün.cnm insalh bisey olmaz 35 haftadasin erken dogum olursa insalh kuveze gerek kalmaz sanki birdakj arkadslar yavaş yavas doguruyorlarmi ne
yok cnm bence kuveze girmwz cunkü benimde erken dogum riskim var doktorum bana 35 haftayi tamamlarsan kuveze gerek kalmaz insalh seninde herkesinde gerek kalmazevet canm doğumlar başladi burada. 2.400 olmus bizim prenses insallah kuveze gerek kalmaz.doktor biraz iri dedi bugün.
İnş sağlıkla gelirler yavruların evlerineBenimKiler hala kuvozde sut sagiyorum yetmiyo tabi mama takviyesi besleniyolar cuma gunu vericez dediler insallh verrler
Belirtin var mıydı canım yoksa normal kontrolde mi çıktı? İnş geçer canım. Haberdar et bizi de. Bebeğin kilosu boyu kaç nasıl canım?kizlar sancim cıktı. 1 bucukta tekrar nst istediler. endiselendim.
yoktu canm hic biseyim. hala da hissetmiyorum bi ağri ya da sanci. normal kontrole gittim bugün. 2400 kilosu. boyunu söylemedi. insallah biraz daha beklerBelirtin var mıydı canım yoksa normal kontrolde mi çıktı? İnş geçer canım. Haberdar et bizi de. Bebeğin kilosu boyu kaç nasıl canım?
iyi cnm hadu gozun aydin bi kac hafta daha idare edrr insalh2. nst biraz daha normal cikti kizlar şükür. normal kontrolune gel acil bir durum olmazsa dedi doktor
Murat Erdemir önermem. Şahin zeterogluna bn yaptrdim negatifti ama doktor çok iyiydi.ayrıca bursa acıbadem şahin zeteroğlu,bursa jinemed murat erdemir,osman develioğlu önerdiği kişiler hangisi ile görüşeyim bilemedim.
hangi merkezde yaptırdınız tüp bebeği?Murat Erdemir önermem. Şahin zeterogluna bn yaptrdim negatifti ama doktor çok iyiydi.
Murat erdemirde miyom ameliyati oldum pek memnun kalmadım.ama acibadem sahın zetwroglu çok samimi güleryüzlü bi bey guvendm bn ona fiyati da murat erdemirle aynı. Bnce acibadem sahın zetwroglu gidin direk bn yeni ameliytliydm o zamn tutmadı ama acibadem in yüksek tutma oranları. Bursada en iyisi bncehangi merkezde yaptırdınız tüp bebeği?
miyom kaç santimdi açık ameliyatla mı alındı?bende 2.5 santim var ama fakülte dr alınacak kadar değil o diyor.Murat erdemirde miyom ameliyati oldum pek memnun kalmadım.ama acibadem sahın zetwroglu çok samimi güleryüzlü bi bey guvendm bn ona fiyati da murat erdemirle aynı. Bnce acibadem sahın zetwroglu gidin direk bn yeni ameliytliydm o zamn tutmadı ama acibadem in yüksek tutma oranları. Bursada en iyisi bnce
Bnm ilk miyok 25cmdi onu aldirdim.evlendim 4 cm fln di iğne ilaç 6 cm oldu miyomun yeri kötüydü herkes hamile kalamazsn bunla dedj. Acıbadem 11 milyar murat Erdemir 6 milyar dedi.o yüzden murat erdemirle oldm o zman bahar hastanesinin içindeydi murat bey.ama 2.5 küçük daha 5 cm olmadan almıyorlar. Rahmin dışındaysa hiç almzlar çünkü bebeğe engel değil. Bnm miyom tam oradaydı. Miyom alındı 4 ay snra tüp yaptım tutmadı. Tüp bebekten 5 ay snra kendiliğinden kaldm çok sukur Allahıma.bi daha tüp bebek stresini hc çekmek istemiyordum. Fakülte tüp bebekten randevu almstik 10 gün kala hamile olduğumu ogrendmmiyom kaç santimdi açık ameliyatla mı alındı?bende 2.5 santim var ama fakülte dr alınacak kadar değil o diyor.
benimde içinde tam ortada iğne ile büyürse diye korkuyorum.adetlerim çok sıkıntılı.hayırlısı demek buymuş hakkınızda inşallah bi daha miyom çıkmaz.Bnm ilk miyok 25cmdi onu aldirdim.evlendim 4 cm fln di iğne ilaç 6 cm oldu miyomun yeri kötüydü herkes hamile kalamazsn bunla dedj. Acıbadem 11 milyar murat Erdemir 6 milyar dedi.o yüzden murat erdemirle oldm o zman bahar hastanesinin içindeydi murat bey.ama 2.5 küçük daha 5 cm olmadan almıyorlar. Rahmin dışındaysa hiç almzlar çünkü bebeğe engel değil. Bnm miyom tam oradaydı. Miyom alındı 4 ay snra tüp yaptım tutmadı. Tüp bebekten 5 ay snra kendiliğinden kaldm çok sukur Allahıma.bi daha tüp bebek stresini hc çekmek istemiyordum. Fakülte tüp bebekten randevu almstik 10 gün kala hamile olduğumu ogrendm
Bn 6 senedir kurtulamadım ama herkste tekrarlamiuor umarım sende tekrarlamaz çok zor bi hastalık ne ilacı ne tedavisi var.sadece ameliyat.bn hamileyim hala 3 tane var bnde 2 ameliyata ragmenbenimde içinde tam ortada iğne ile büyürse diye korkuyorum.adetlerim çok sıkıntılı.hayırlısı demek buymuş hakkınızda inşallah bi daha miyom çıkmaz.
Aaa bebişinin tahmini doğum tarihi 7 kasım. Ben de 7 kasım doğumluyumMurat Erdemir önermem. Şahin zeterogluna bn yaptrdim negatifti ama doktor çok iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?