Gözünaydın canım. İnş zamanında gelir meleğin2. nst biraz daha normal cikti kizlar şükür. normal kontrolune gel acil bir durum olmazsa dedi doktor
İnşallah canm siz bitirdiniz ne güzel.çok stresli bsy bu hamilelikgeriden geliyor bide tedirgin oluyrm büyümuyo mu diye sen bilirsin sikintin olmz dimi.inşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza.Aaa bebişinin tahmini doğum tarihi 7 kasım. Ben de 7 kasım doğumluyumsağlıkla doğsun inş
Bi de benm 3 tane miyom var ya bnm bebek kasima kadar dayanmaz erken doğar gbi ama kismet Allah bilir.maalesef doğum gününüz tutmucak gbiAaa bebişinin tahmini doğum tarihi 7 kasım. Ben de 7 kasım doğumluyumsağlıkla doğsun inş
Canım inş herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsınİnşallah canm siz bitirdiniz ne güzel.çok stresli bsy bu hamilelikgeriden geliyor bide tedirgin oluyrm büyümuyo mu diye sen bilirsin sikintin olmz dimi.inşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Anladım cnm öyle yaparım. Sezeryan istiyorum bende bugün dr. Gün verdi kısmetse 9 mayıs sezeryan günüm.Canım tansiyonunu hep 15-20 dk oturup dinlendikten sonra ölç. İnş eşin yanında olur doğumda canım. Normal doğum olacaktı dimi?
Canım doğum zamanında yaklaşmış :)kizlar sancim cıktı. 1 bucukta tekrar nst istediler. endiselendim.
Gözün aydin canmÖlçümler 4-5 gün geride çıktı ama o önemli değil iyi dedi. 6 günde 200 gr almış 2 cm uzamış onu önemsedi. Yani 32+1de 1850 gr 42 cm olmuş meleğim. Suyu vs iyi dedi. Sezeryan hattın incelmiş beklediğimiz birşey dedi. Rahim ağzı kapalı uzunluğu 43 mm dedi (bu doktor özellikle idrara sıkışıkken ölçüyor rahim ağzını net görebilmek daha iyi ölçebilmek için aklınızda olsun) bundan sonra şikayetin olmasa bile 10-15 günde bir nst çektir ağrın kasılman hareketlerde azalma hareket olmaması yaşarsan başvur dedi. Şükür iyiymiş meleğim. Kendi doktoruma kontrolüm haftaya salı 26sında, bakalım orda nasıl çıkacak?
Az kalmış canım ne güzelAnladım cnm öyle yaparım. Sezeryan istiyorum bende bugün dr. Gün verdi kısmetse 9 mayıs sezeryan günüm.
günaudin hayirli cumalar canim. ben carsamba gittim kontrole. insallah saglikli seni bekliyodur yavrucugun.hayirli cumalar kizlar iyisinizdir insalh kontrolleri olan varmi benim yarin melegim inslah kendini gosterir
Benim pazartesi konrolüm canımhayirli cumalar kizlar iyisinizdir insalh kontrolleri olan varmi benim yarin melegim inslah kendini gosterir
Ya kızlar ben hala isim bulamadım yaa. Benim beğendiğimi birileri beğenmiyor. Onların beğendiğini ben beğenmiyorum. Hoş benim öyle çokta beğendiğim bir isim yok ama. Bu gidişle yeter ya şu isim olsun diyip bırakıcaz gibi geliyor
Kız isim tavsiyeleriniz var mı. Bildiğiniz hoşunuza giden.
Yeğenimi ismi ELif YAğmur :)Valla benim kızım olsaydı başta elif olmak üzere, deniz, defne, nehir, hatice ,seha koyabilirdim cnm
Hayırlı cumalar canım. İnş kontrolün güzel geçer. Bizi de haberdar ethayirli cumalar kizlar iyisinizdir insalh kontrolleri olan varmi benim yarin melegim inslah kendini gosterir
İnş güzel geçer kontrolün. Yazarsın bize de. Benim kontrolüm de salı günüBenim pazartesi konrolüm canım
Ada (ilk kızımın adı) Masal (bu kızımın adı olacak inş) Ece Ecem Duru BerrakYa kızlar ben hala isim bulamadım yaa. Benim beğendiğimi birileri beğenmiyor. Onların beğendiğini ben beğenmiyorum. Hoş benim öyle çokta beğendiğim bir isim yok ama. Bu gidişle yeter ya şu isim olsun diyip bırakıcaz gibi geliyor
Kız isim tavsiyeleriniz var mı. Bildiğiniz hoşunuza giden.
Evet kısmetse ahmet selim olacak canımYeğenimi ismi ELif YAğmur :)
Sen oğluna isim koydunmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?