Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Cnm bu liste şimdiye kadar gördüğüm en kapsamlı liste. Bana 2-3 takım bebek için bişeyler koy demişlerdi. Sezeryan olunca bir gece kalacam ben hastanede diye hiç bu kadar eşya almayı düşünmemiştim

Cnm bu liste şimdiye kadar gördüğüm en kapsamlı liste. Bana 2-3 takım bebek için bişeyler koy demişlerdi. Sezeryan olunca bir gece kalacam ben hastanede diye hiç bu kadar eşya almayı düşünmemiştim
Canım bende sezeryan olucam tahminen 1-2 gece kalıcam ama doğum yapacağım yer evimize 100 km uzakta şehir merkezinde. İhtiyaç olursa eşim dışarıdan kıyafet vs alsa yıkayamayız ve temkinli olmam lazım evimizden çok uzakta olacağımız için

Canm.masallah fazlasi var eksigi yok gibi .ins 1 gece kaloriz.evimize doneriz hemen oglumu yalniz.birakmak istemiyorum. Bende pijama gecelik aldim pembis pembis :) daha canta hazirlamadim cunku.kiyafetleri daha eksik . cok.heyecanliyim ya sag salim dogarlar insaAllah

Benim kizimin adi da insaAllah doarsa zeynep eylül olucak. Zehra erva eslem bunlarda guzel

İnş canım amin. Senin oğluş doğumda gelecek dimi yanına? Gece eve döner kardeşini görüp. Benim prenses mecbur benimle hastanede kalacak taburcu olana kadar

Sen sordun mu canım sezeryanda kaç gece kalınıyormuş?

İnş canım amin. Senin oğluş doğumda gelecek dimi yanına? Gece eve döner kardeşini görüp. Benim prenses mecbur benimle hastanede kalacak taburcu olana kadar
Eve doner babasiya gece . ama hic ayri kalmadik.dogdu dogali nasil olucak bilmiyorum. Normalde ben oglumda 1 gece kaldm sezeryandi oda . sorun cikmazsa 1 gece diye dusunuyrum sormadim daha 35. Haftada kontrolm sorarim onu dogum ucretini. Hastanede izin.verirlermi hani.kucuk ya kizin canm . benimde annem kalir yanimda

Canım 1 gece yattım ya kanamam olunca o zaman bişey dememişlerdi yine demezler heralde

kizkar kontrolum vardi doktora gittim meger bugun 23 nisan resmi tatilmis ay bn hic dusunemedim oglumu gorme heyecnindanbide sizin memleketlerde sezerysn ucreti ne kadar ozllerdr bizm sanirm 600 gibi tutar

Fazlası var eksigi,yok maşallah
Ben iki hafta once hazırladım. Aklima geldikce ekleme yapiyorum paylasman iyi olmuş fikirlerimizi sunalım
1.ben corap almadım canım yeni doğan kullanmaz diye ne dersiniz alip cantaya koyayim mi
2.orgu yelegimiz çok var ama haziranda doğacağı icin sicak olur onun icin penpe,yelek alayim mi . Ama hastane çantasına koymaya gerek var mi bilemedim
3. Alt açma bezini cantaya koymak aklima gelmedi onu da koyalım oyle mi
4. ben biberon almadim oglumda kullanmadim bunda da kullanmam diye ama her ihtimale karşı hastaneye almak lazim değil m ne olur ne olmaz . Birde artik bebekler sarilik olmasin diye muhakkak mama veriyorlarmis duyduğum kadariyla . Tercih ettiğiniz marka model var mi . Gecen haftalarda sanirim Nuk un vardi biberonu A101 e gelmişti. Sizce nasıl ben hic kullanmadigim icin bilmiyoru
bilmiyorum . Ama sulufa simdilik gerek yok sanirim hastanede de
5.Emzikte düşünmediğim icin almadim .
6. Mamada emziririm diye düşünmedim ama ihtimale karşı almak lazim mi kararsiz kaldim simdi . Ama ihtiyac olursa sehir merkezindeyiz eşim alir değil mi inu almayim
7.yetişkin bezi ile sargi bezi ve pamuk alicam ve ped alayim dogum sonrasi icin
8. Ben hala gecelik ve pijama alamadim . Sen hulundugun yerdwn mi internetten mi aldin canim . Lohusa pujamasi diyince fiyat ikiye katliyor
9. Ozel hastanede mi dogum yapacaksin canım. Ben universite hastanesinde yapacagim ve muhtemelen bir kas kisi hir arada kalir kapi susunu herkes asmak istemez mi birde kapi susu fotonu cekebilirmisin
cokcok sordum demi fikir alisverisi yapalim

Evet ben senin durumunu düşünememişim haklısın tabikide iyi yaparsın. İzim evler sonuçta yakın isteyince ulaşabilşriz

kizkar kontrolum vardi doktora gittim meger bugun 23 nisan resmi tatilmis ay bn hic dusunemedim oglumu gorme heyecnindanbide sizin memleketlerde sezerysn ucreti ne kadar ozllerdr bizm sanirm 600 gibi tutar
Ben büyük bi özel hastanede doğum yapacağım inş ihtiyaç olmaz ama yenidoğan bakımı küvözü iyi bi yer olsun diye orayı tercih ettim sezeryan 1250 dediler canım

Hemen cevaplayım tatlım
1. Aslında haziran sıcak olur ama ilk günleri ayağı üşür mü dedim çorap koydum belki de gereksiz
2. Aynı gerekçeyle koydum belki de gereksiz
3. Ben daha temiz iyi olur diye düşündüm o da gereksiz olabilir
4. Aslında benim de ilk çocuğum sezeryan hemen sütüm gelmişti ama yine de nolur nolmaz sütüm hemen gelmezse diye koydum herkes philips avent biberon öneriyor ama pahalı 40-50 lira. Ben ortalama bi marka cam biberon almıştım o kadar paraya gerek var mıdır diye. A101e nuk gelince onu da aldım o da iyiymiş galiba. Daha araştırmadım ama philips avent bebek gaz yutmasın diye iyi olabilir belki ben de ondan alırım önemli birşey sonuçta. Ama önce araştır derim.
5. Emzik vermeyi ben de hiç düşünmüyorum çok gerekirse diye yanıma aldım
6. Doğumdan sonra sütüm hemen gelmezse diye hemşireler mama bulunsun dedi. Gerekirse eşin alır dediğin gibi.
7. Depend giyilen kilot gibi hasta bezi ilk günler için rahatlık oluyormuş ondan aldım sonraki günler için uzun hasta pedi doğum pedi oluyormuş ondan alıcam kanama azalınca da orkide geçerim
8. Evet lohusa pijaması geceliği deyince fiyat katlıyor çok uçuk fiyatlar bile olabiliyor. Ben indirimli yada daha makul fiyatlı olanlardan aldım. Ben lohusa pijamasını 1 hafta giyip kullanmam bir de. İnternetten ben giysi almadım hiç denemeden alamam normalde de. Deneyip öyle aldım mağazalardan
9. Ben özel hastanede doğuracağım tek kişilik oda. Kapı süsünü asabileceğim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım

687403_igt kapı süsü fotosunu ekleyemedim boyut büyük diyor küçülttüm yine olmadı. Ortasında oyuncak bebek var etrafı tüllü altına tül sarkıyor boncuk vs ile süslemişler. Olduğun yerde çarşı varsa ordan hazırlatabiliyorsun isteğine göre

Slm kızlar bende bugün doğum çantamı hazırladım. Üşütmüşüm çok fena iki gündür dermanım yoktu oğluşta huzurşuzdu tekmeledi gerindi durdu. Geceleri sıcak oluyordu birden sıcaklıklar düşünce dışarda rüzgara çarpılmışım. Evdede üstü açık uyuyunca bomba oldu. Bizde 36+3 gün olduk. Az kaldı 9 mayısa hayırlısıyla gün gelseydi.
Yatağını yaptık yine bugün bebişin bir tül cibinlik takması kaldı.

Kızlar bende 2 emzikle minik bir biberon aldım paketli duruyor. Bunları açıp yıkamalımıyım yoksa sterilmidir bunlar?

Canim iyiki paylastin çünkü unuttiklarim varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…