Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canim sen pijama gecelik nereden aldin bulunduğun yerdemi internetten mi

Ben daha almadigim icin dusinmedim canim bilen arkadslar cbp verir

Ne güzel doğumun yaklaştı canım. Emzik ve biberonu üzerinde nasıl yazıyorsa o şekilde kaynat yada kaynar suda beklet canım. Steril değil onlar

Gecmis olsun canm tabiki steril et canm.kaynat evde

Benim doğumumda kısmetse çukurambar koru hastanesinde olacak. Dr da hastanenin dr u zaten. Suit oda ve sezeryan bir gece 6 bin lira bizim fiyatımızda

Ankarda dr un muayenehanesine gidenler dr un anlaşmalı olduğu herhangi bir hastaneyi tercih edip doğum yapabiliyorlar. Benim çevremdeki bir sürü kişi öyle yaptı. Maddi durumuna göre memorialden başlayıp daha uygun başka butik hastanelere gidebiliyorlar. Geçen ağustos en son bir tanıgığım öyle normal doğum suit oda+ dr 6000 verdi. Benim hastanemde kendi drum ve normal oda+ sezeryan 4500 ,biz odayı farklı seçince 6000 oldu. Bir gecelik fiyatlar bunlar tabi

Ya resmen kazıklanıyoruz işte. Aynı memorial kayseride 3500 alıyor herşey dahil, istanbulda 12 bin ankara 6 bin

Selam kızlar nasılsınız? Yarın kontrolümüz var üroloji ve kadın doğumda. Yarın 33+2 oluyoruz inş herşey yolundadır inş ölçümler iyi çıkar. Yarın nst de çekilecek kontrol amaçlı. Ürolojide böbrek şişmesi nedeniyle takipliyim inş ilerlememiştir daha da şişerse katater (tel) takılacak böbreğime. Hayırlısı bakalım. Büyüsün tatlı minişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…