- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Canim sen pijama gecelik nereden aldin bulunduğun yerdemi internetten miCanm.masallah fazlasi var eksigi yok gibi .ins 1 gece kaloriz.evimize doneriz hemen oglumu yalniz.birakmak istemiyorum. Bende pijama gecelik aldim pembis pembis :) daha canta hazirlamadim cunku.kiyafetleri daha eksik . cok.heyecanliyim ya sag salim dogarlar insaAllah
Ah ne saskinliklar yasiyoruz canim cok,normalkizkar kontrolum vardi doktora gittim meger bugun 23 nisan resmi tatilmis ay bn hic dusunemedim oglumu gorme heyecnindanbide sizin memleketlerde sezerysn ucreti ne kadar ozllerdr bizm sanirm 600 gibi tutar
Ben daha almadigim icin dusinmedim canim bilen arkadslar cbp verirSlm kızlar bende bugün doğum çantamı hazırladım. Üşütmüşüm çok fena iki gündür dermanım yoktu oğluşta huzurşuzdu tekmeledi gerindi durdu. Geceleri sıcak oluyordu birden sıcaklıklar düşünce dışarda rüzgara çarpılmışım. Evdede üstü açık uyuyunca bomba oldu. Bizde 36+3 gün olduk. Az kaldı 9 mayısa hayırlısıyla gün gelseydi.
Yatağını yaptık yine bugün bebişin bir tül cibinlik takması kaldı.
Kızlar bende 2 emzikle minik bir biberon aldım paketli duruyor. Bunları açıp yıkamalımıyım yoksa sterilmidir bunlar?
Ne güzel doğumun yaklaştı canım. Emzik ve biberonu üzerinde nasıl yazıyorsa o şekilde kaynat yada kaynar suda beklet canım. Steril değil onlarSlm kızlar bende bugün doğum çantamı hazırladım. Üşütmüşüm çok fena iki gündür dermanım yoktu oğluşta huzurşuzdu tekmeledi gerindi durdu. Geceleri sıcak oluyordu birden sıcaklıklar düşünce dışarda rüzgara çarpılmışım. Evdede üstü açık uyuyunca bomba oldu. Bizde 36+3 gün olduk. Az kaldı 9 mayısa hayırlısıyla gün gelseydi.
Kızlar bende 2 emzikle minik bir biberon aldım paketli duruyor. Bunları açıp yıkamalımıyım yoksa sterilmidir bunlar?
Canm ben burdan aldm yuzde 50 indrim vardiCanim sen pijama gecelik nereden aldin bulunduğun yerdemi internetten mi
Gecmis olsun canm tabiki steril et canm.kaynat evdeSlm kızlar bende bugün doğum çantamı hazırladım. Üşütmüşüm çok fena iki gündür dermanım yoktu oğluşta huzurşuzdu tekmeledi gerindi durdu. Geceleri sıcak oluyordu birden sıcaklıklar düşünce dışarda rüzgara çarpılmışım. Evdede üstü açık uyuyunca bomba oldu. Bizde 36+3 gün olduk. Az kaldı 9 mayısa hayırlısıyla gün gelseydi.
Bi surup var dophalac mıydı ne. İşe yarıyokizlar bu kabuzlik ne olack of
Ben hastaneyle anlaştım liv hospital 6000tlAh ne saskinliklar yasiyoruz canim cok,normal
6 milyar yani offf cok pahali degilmi cnm ya ne gibi luksleri var miş boleBen hastaneyle anlaştım liv hospital 6000tl
Canım acıbademde sezaryen doğum ücreti 160006 milyar yani offf cok pahali degilmi cnm ya ne gibi luksleri var miş bole
Canım acıbademde doğum ücreti uzman dr 16000, Prof ücreti 20000, liv hosp. da hastane 6000 alıyo hekimimde 7000 istiyo6 milyar yani offf cok pahali degilmi cnm ya ne gibi luksleri var miş bole
Canım nasıl oldunuzEvet vurulmuş belirtiler başlayınca hemen vurdular Allahtan
Masallah acıbadem coşmuş iyiceCanım acıbademde doğum ücreti uzman dr 16000, Prof ücreti 20000, liv hosp. da hastane 6000 alıyo hekimimde 7000 istiyo
Memorial atasehir sadece sezaryen 5000. Artı doktor ücreti 7000. En ucuz medipol 3000Memorialde tahmini 6-7 bin istiyor ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?