cnm benimde kontrol vardi bugun pazartesydi diye doktorum cok ilgilenemedi yogundu ama genel olarak iyiydi hersey benim suda azalma vardi suyu duzelmjş tekrerdan kan sulandirjcj verdi o suyu duzeltmiş bide ayaklarimda krap geciyor kac gundur yogurt ye dedi bol bol kilo boy sormadam insalh hepizi guzel guzel sona geliriz canim kiloyuda cok kafana takma bebeiş iyi olsundaMrb kizlar yeni kontrolden ciktim nen . Dr kefir onerdi bebegin gelisimi icin kullanan,var mi ?
Birde,ben,hamilelikte 5 kg aldim . Bebeğim sukur 2.243 . Normal mi dedim malum bwn lmiyorum sadece bebek,aliyor acaba sekerden dolayi mi diye . Istersen endokrin görsün dedi . Kalori hesabi falan baksin dedi . Yarin ac karnina gidicem sorun olmaz inşallah. Birde kordonu bebegin arkadan boynuna dolanmis . Suyun iyi o yuzden sorun,yok dedi . Sizce surum nasıl
insalh guzel gecer cnm bi sikinti yoktur umarimSelam kızlar nasılsınız? Yarın kontrolümüz var üroloji ve kadın doğumda. Yarın 33+2 oluyoruz inş herşey yolundadır inş ölçümler iyi çıkar. Yarın nst de çekilecek kontrol amaçlı. Ürolojide böbrek şişmesi nedeniyle takipliyim inş ilerlememiştir daha da şişerse katater (tel) takılacak böbreğime. Hayırlısı bakalım. Büyüsün tatlı minişlerimiz
Yani senin az kilo alman bir sıkıntı işaretimi bence değil ama. Yinede git tahlil falan yaptır için rahatlasın. Bende az kilo alayım diye uğraştım amaMrb kizlar yeni kontrolden ciktim nen . Dr kefir onerdi bebegin gelisimi icin kullanan,var mi ?
Birde,ben,hamilelikte 5 kg aldim . Bebeğim sukur 2.243 . Normal mi dedim malum bwn lmiyorum sadece bebek,aliyor acaba sekerden dolayi mi diye . Istersen endokrin görsün dedi . Kalori hesabi falan baksin dedi . Yarin ac karnina gidicem sorun olmaz inşallah. Birde kordonu bebegin arkadan boynuna dolanmis . Suyun iyi o yuzden sorun,yok dedi . Sizce surum nasıl
Evet cnm büyük şehrin kazığı bizim yediğimizay kizlar bakiyomda sizin oralarda sezeryan cok pahali bence gelin burda dogurn hersey yol konaklama vs dahi 2 bini gecmezzvalla doktorlarda sanki ne yapiyolar okadar cok pahali valla Allah yardimcimiz olsun
Cnm ben en başından beri bio oil diye bir yağ var onu kullandım. Hem fiyatı uygun diğer kremlere göre hemde iyi kokuyor. Şu ana kadar karnım çok çıktı ama çatlak görüntüsü göbeğimin altında 1-2 belli belirsiz var. Ablama soruyorum onunda göbeğinde çatlak olmamış. Benimki genetikte olabilir yağdanda olabilirkizlar bide catlakliga en iyi krem hangisini onerirsiniz zaten yetrrince catladik ama belki daha fazla ilerletmez diye dusundm
cok guzle ya catlamamsi benim bildigim harita oldu yani bide cak feci kasiniyor yaniCnm ben en başından beri bio oil diye bir yağ var onu kullandım. Hem fiyatı uygun diğer kremlere göre hemde iyi kokuyor. Şu ana kadar karnım çok çıktı ama çatlak görüntüsü göbeğimin altında 1-2 belli belirsiz var. Ablama soruyorum onunda göbeğinde çatlak olmamış. Benimki genetikte olabilir yağdanda olabilir
Maşallah bebişe canımMrb kizlar yeni kontrolden ciktim nen . Dr kefir onerdi bebegin gelisimi icin kullanan,var mi ?
İyi herşey yolunda maşallahcnm benimde kontrol vardi bugun pazartesydi diye doktorum cok ilgilenemedi yogundu ama genel olarak iyiydi hersey benim suda azalma vardi suyu duzelmjş tekrerdan kan sulandirjcj verdi o suyu duzeltmiş bide ayaklarimda krap geciyor kac gundur yogurt ye dedi bol bol kilo boy sormadam insalh hepizi guzel guzel sona geliriz canim kiloyuda cok kafana takma bebeiş iyi olsunda
Canim,bnm dr hic sulndiriciyi birktrmadi . Kiloyu dert etmiyorum ytrki sağlıklı olsun . Hepimiz inşallah zamani geldiginde hyirli ve sağlıklı dogum yparizcnm benimde kontrol vardi bugun pazartesydi diye doktorum cok ilgilenemedi yogundu ama genel olarak iyiydi hersey benim suda azalma vardi suyu duzelmjş tekrerdan kan sulandirjcj verdi o suyu duzeltmiş bide ayaklarimda krap geciyor kac gundur yogurt ye dedi bol bol kilo boy sormadam insalh hepizi guzel guzel sona geliriz canim kiloyuda cok kafana takma bebeiş iyi olsunda
Benimki de suyuboldugu surece sorunbyok,dedi canım. Malumbhareketli zamaniYani senin az kilo alman bir sıkıntı işaretimi bence değil ama. Yinede git tahlil falan yaptır için rahatlasın. Bende az kilo alayım diye uğraştım ama16 kilo aldım. Dahada devam ediyom almaya. Kordonla ilgilide detaylı ultrasondaki hocaya eşim tesadüf sormuştu da çok sıkıntı yapmayın çocuk napsın minnacık dar alanda 1 metreyi bulan belki bir iple birlikte yaşıyor dönemsel bu tarz şeyler olabilir telaş yapmayı gereksiz demişti .
Sağol canımMaşallah bebişe canım
Aynen bende merak ediyorum ama snirim yeni bebisleri ile firsat bulamıyorlarya erken dogum yapan arkadaßlar ne oldu nasil oldular
Ben.hep bebek yagi kullandm hafif çatlaklar var napicaz artik bu saatden.sonra yapicak bisey yok nazari ciksin :)kizlar bide catlakliga en iyi krem hangisini onerirsiniz zaten yetrrince catladik ama belki daha fazla ilerletmez diye dusundm
Hadi hayirli haberlerle dön insaAllahSelam kızlar nasılsınız? Yarın kontrolümüz var üroloji ve kadın doğumda. Yarın 33+2 oluyoruz inş herşey yolundadır inş ölçümler iyi çıkar. Yarın nst de çekilecek kontrol amaçlı. Ürolojide böbrek şişmesi nedeniyle takipliyim inş ilerlememiştir daha da şişerse katater (tel) takılacak böbreğime. Hayırlısı bakalım. Büyüsün tatlı minişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?