Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Mrb kizlar yeni kontrolden ciktim nen . Dr kefir onerdi bebegin gelisimi icin kullanan,var mi ?
Birde,ben,hamilelikte 5 kg aldim . Bebeğim sukur 2.243 . Normal mi dedim malum bwn lmiyorum sadece bebek,aliyor acaba sekerden dolayi mi diye . Istersen endokrin görsün dedi . Kalori hesabi falan baksin dedi . Yarin ac karnina gidicem sorun olmaz inşallah. Birde kordonu bebegin arkadan boynuna dolanmis . Suyun iyi o yuzden sorun,yok dedi . Sizce surum nasıl

cnm benimde kontrol vardi bugun pazartesydi diye doktorum cok ilgilenemedi yogundu ama genel olarak iyiydi hersey benim suda azalma vardi suyu duzelmjş tekrerdan kan sulandirjcj verdi o suyu duzeltmiş bide ayaklarimda krap geciyor kac gundur yogurt ye dedi bol bol kilo boy sormadam insalh hepizi guzel guzel sona geliriz canim kiloyuda cok kafana takma bebeiş iyi olsunda

insalh guzel gecer cnm bi sikinti yoktur umarim

ay kizlar bakiyomda sizin oralarda sezeryan cok pahali bence gelin burda dogurn hersey yol konaklama vs dahi 2 bini gecmezz valla doktorlarda sanki ne yapiyolar okadar cok pahali valla Allah yardimcimiz olsun

Yani senin az kilo alman bir sıkıntı işaretimi bence değil ama. Yinede git tahlil falan yaptır için rahatlasın. Bende az kilo alayım diye uğraştım ama 16 kilo aldım. Dahada devam ediyom almaya. Kordonla ilgilide detaylı ultrasondaki hocaya eşim tesadüf sormuştu da çok sıkıntı yapmayın çocuk napsın minnacık dar alanda 1 metreyi bulan belki bir iple birlikte yaşıyor dönemsel bu tarz şeyler olabilir telaş yapmayı gereksiz demişti .

kizlar bide catlakliga en iyi krem hangisini onerirsiniz zaten yetrrince catladik ama belki daha fazla ilerletmez diye dusundm
Cnm ben en başından beri bio oil diye bir yağ var onu kullandım. Hem fiyatı uygun diğer kremlere göre hemde iyi kokuyor. Şu ana kadar karnım çok çıktı ama çatlak görüntüsü göbeğimin altında 1-2 belli belirsiz var. Ablama soruyorum onunda göbeğinde çatlak olmamış. Benimki genetikte olabilir yağdanda olabilir

cok guzle ya catlamamsi benim bildigim harita oldu yani bide cak feci kasiniyor yani

Maşallah bebişe canım

İyi herşey yolunda maşallah

Canim,bnm dr hic sulndiriciyi birktrmadi . Kiloyu dert etmiyorum ytrki sağlıklı olsun . Hepimiz inşallah zamani geldiginde hyirli ve sağlıklı dogum ypariz

Benimki de suyuboldugu surece sorunbyok,dedi canım. Malumbhareketli zamani

Bende merak ediyorum ins hersey yolundadır. Benim.hareketler sanki azaldi gibi . yerimi daraldi.acaba .Rabbim.sana emanet saatde kontrol etmeye calisiyorum. Sag salim.alaydik yavrularimizi kollarimiza. Birde sezeryan 6000 den.falan.bahsediyosunuz kizlar ünlü bir hastane diye heralde o fiyat.huriye sen.danistinmi 1250miymis bizim hastane.

Hadi hayirli haberlerle dön insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…