- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
canm bende transfer sonrası 33.gude cagrdı kesr ve jalp atısını bırlıkte duyduk
Benımde kasık ve bel agrılarım olmustu içini ferah tut insallh hayrlısı olsn Allah hayrlısıyla ikisini de kucagna almayı nasip etsin
Cok sukur canim cok sevindim sagol bugun bende gittim bendede sorun yok dedi doktorum kalbinide gorduk minigimin... Cok sukur rabbime
Kızlar öğleyin minişimin kalp atışını duyucam inş çok heyecanlıyımdualarınızı bekliyorum
Hadi bakalim.haberlerini bekliyorum canm
Hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah :) merakla bekliyoruz
Kayisicekirdegi de var alinti almayi unutmuşumKızlar tup bebek topiginde,birlikteydik . Muhtemel doğum tarihlerimiz cok yakın.
nisan senin bebis benimkinden buyuk ben 22 sine gidecm kalp atisina insallh kizlar herşey iyi gecer bizim icn ben huc busey yiyemiyom midem cok bulaniyor ilk hamilelik ondan heralde[/QUO
BENİMDE AĞZIMDA ACILIK VE TÜKÜRÜK SALGISI ARTMAYA BAŞLADI VE ARA ARA BULANTIDA. İLK TİKSİNTİM KAVUNA OLDU OYSA ÇOK SEVİRİM. ÇAY TİRYAKİSİ BEN YEMEK DIŞINDA ÇAY İÇEMİYORUM
BENİM 2.HAMİLELİĞİM. 1. DE DE BULANTILARIM VARDI AMA BUNDA SANKİ ERKEN BAŞLADI VE SANIRIM DAHA ÇOK MIZMIZIM. YAŞ FAKTÖRÜ DE VARDIR SANIRIM.
Kızlar benım gobüşüm cok kurudu ya pul pul dokuluyo derım acaba yag sursemmı sımdıden bebe yagı olurmu ne sureyım.sızce brnım gıbı olan varmı
banada folidoce verdi kizlar vitamin habi
ENDE SON BİR KAÇ GÜNDÜR BULANTIDAN ZOR UYUDUMBen burdayım bulantı yok derken suan bulantıdan uyuyamıyorum yarın ıs var ama ben cok kotuyum kusmak ıstemıyorum
BENİMDE İLK BAŞLARDA İŞTAHİM ÇOK AÇIKTI CANIMCanım senle aramızda 15 gün var. İnşallah benim de bulantılarım olmaz. İştahım çok açık ama çok erken diye mi dedim. İnşallah hep böyle gider. Sen nasılsın. Bir sıkıntı yok dimi
Canım bildiğim kadarıyla 11. Haftada ikili test daha sonraki başka bir haftada üçlü test yapılıyor sanırım onu demeye çalışıyorsun halk arasında zeka testi deniyo. Onda risk yüksek çıkarsa amniosentez vs öneriliyor normalde amniosentez yapılmıyor zaten canım. Ben sağlıkçı olarak öneririm ikili üçlü testi. Bazı doktorlad ikili testi bazıları üçlü testi bazıları da her ikisini birden öneriyor. Bide 11. Haftada ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor burun kemiğine bakılıyor onlar da gelişim için önemli canım
Canım nasıl geçti kontrolünKızlar öğleyin minişimin kalp atışını duyucam inş çok heyecanlıyımdualarınızı bekliyorum
Canim bende pek giremiyorum hos.girsemde pek paylasim olmuyo eskisi kadar cuma gunu gittm kontrole 10+3 olduk cok sukur bebislerimin ikiside cok iyiler insallh boyle devam eder bu hafta sonu butun ilaclarimi kesiyorm sadece kan folik asit vitamn icicem 17 kasmda kontrolum belki ozamana soylerim dedi cinsiyetlerini bakalm saglikli hayrli olsnlarda insallh herkes iyidir senn nasil gdiyo canmmerhaba gunaydin kizlar. yaklasik 1 aydir girememistim.huriye048 0 01_nisan K kayisicicegi insallah guzel haberleriniz vardir
ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM. BENİM DR UM. KAN SULANDIRIYI DOĞUMA KADAR TAVSİYE EDİYORUZ DEDİ. HEM OKSAPAR HEM CORASPİN KULLANIYORUM. DURUMA GÖRE BİRİ İLE DEVAM EDERİZ DEDİ. YALNIZ BENİM SAĞ YUMURTALIKTA 2,5 CM BÜYÜKLÜĞÜNDE KANAMA VAR. HAFTADA BİR KONTROLE GİDİYORUM. BÜYÜMESİ SIKINTILI OLURMUŞ. BENİM HALA LEKENLENMELERİM DEVAM EDİYOR MALESEFCanim bende pek giremiyorum hos.girsemde pek paylasim olmuyo eskisi kadar cuma gunu gittm kontrole 10+3 olduk cok sukur bebislerimin ikiside cok iyiler insallh boyle devam eder bu hafta sonu butun ilaclarimi kesiyorm sadece kan folik asit vitamn icicem 17 kasmda kontrolum belki ozamana soylerim dedi cinsiyetlerini bakalm saglikli hayrli olsnlarda insallh herkes iyidir senn nasil gdiyo canm
Aynen canm.hatirladim . dogum tarihlerimiz yakin ilac kullaniyomysun canm .kizlar ben tup bebek drumla devam.etmicem sizin ilaclar ne durumda . progestan kan sulandirici igne falan devammiKızlar tup bebek topiginde,birlikteydik . Muhtemel doğum tarihlerimiz cok yakın.
Canm cok sevindim igneyidemi kesti drCanim bende pek giremiyorum hos.girsemde pek paylasim olmuyo eskisi kadar cuma gunu gittm kontrole 10+3 olduk cok sukur bebislerimin ikiside cok iyiler insallh boyle devam eder bu hafta sonu butun ilaclarimi kesiyorm sadece kan folik asit vitamn icicem 17 kasmda kontrolum belki ozamana soylerim dedi cinsiyetlerini bakalm saglikli hayrli olsnlarda insallh herkes iyidir senn nasil gdiyo canm
Kanama neden oluyo canmÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM. BENİM DR UM. KAN SULANDIRIYI DOĞUMA KADAR TAVSİYE EDİYORUZ DEDİ. HEM OKSAPAR HEM CORASPİN KULLANIYORUM. DURUMA GÖRE BİRİ İLE DEVAM EDERİZ DEDİ. YALNIZ BENİM SAĞ YUMURTALIKTA 2,5 CM BÜYÜKLÜĞÜNDE KANAMA VAR. HAFTADA BİR KONTROLE GİDİYORUM. BÜYÜMESİ SIKINTILI OLURMUŞ. BENİM HALA LEKENLENMELERİM DEVAM EDİYOR MALESEF
Aynen canm.hatirladim . dogum tarihlerimiz yakin ilac kullaniyomysun canm .kizlar ben tup bebek drumla devam.etmicem sizin ilaclar ne durumda . progestan kan sulandirici igne falan devammi
10 gun once igne canima tak dedi crinone jele gecmistim zaten cok sukur kanamm olmadi cuma ya kadar jele devam sonra birakicam onuda insallh coraspini de 15 gun sonra brakicamCanm cok sevindim igneyidemi kesti dr
Kanama neden oluyo canm
Anladim canin gecmis olsun insallh buyumez hatta yok olur kanaman Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallhÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM. BENİM DR UM. KAN SULANDIRIYI DOĞUMA KADAR TAVSİYE EDİYORUZ DEDİ. HEM OKSAPAR HEM CORASPİN KULLANIYORUM. DURUMA GÖRE BİRİ İLE DEVAM EDERİZ DEDİ. YALNIZ BENİM SAĞ YUMURTALIKTA 2,5 CM BÜYÜKLÜĞÜNDE KANAMA VAR. HAFTADA BİR KONTROLE GİDİYORUM. BÜYÜMESİ SIKINTILI OLURMUŞ. BENİM HALA LEKENLENMELERİM DEVAM EDİYOR MALESEF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?