Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kızlar merhaba bende geldim . Mide bulantisi başlayan var mı. Agzindan aci tat ve sulanma,olan var mı

Cok sukur canim cok sevindim sagol bugun bende gittim bendede sorun yok dedi doktorum kalbinide gorduk minigimin... Cok sukur rabbime

Kızlar öğleyin minişimin kalp atışını duyucam inş çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum

Hadi bakalim.haberlerini bekliyorum canm

Hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah :) merakla bekliyoruz

Kızlar tup bebek topiginde,birlikteydik . Muhtemel doğum tarihlerimiz cok yakın.

Kızlar benım gobüşüm cok kurudu ya pul pul dokuluyo derım acaba yag sursemmı sımdıden bebe yagı olurmu ne sureyım.sızce brnım gıbı olan varmı

cANIM BENİM ÖZELLİKLE DUDAK KENARLARIMDA KURUMA VAR İKİ GÜNDÜR BURNUMDA DA OLDU. VE AYAKLARIMDA . BİRDE GÖBEĞİMDE KILLANMA VAR. BELKİ KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN DOLAYIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ OĞLUMDA BÖYLE BİR ŞEY OLMAMIŞTI.

Canım senle aramızda 15 gün var. İnşallah benim de bulantılarım olmaz. İştahım çok açık ama çok erken diye mi dedim. İnşallah hep böyle gider. Sen nasılsın. Bir sıkıntı yok dimi
BENİMDE İLK BAŞLARDA İŞTAHİM ÇOK AÇIKTI CANIM

ANKARADA KUZENİMİN KUZENİNE ÖZÜRLÜ OLUR DEMİŞLER ODA TELAŞLANMIŞ. İYİ BİR POFÖSÖRE GİTMİŞLER SIINTI YOK DEMİŞ. 2 Lİ TARAMA TEMİZ ÇIKTI İSE DİĞERLERİNE GEREK YOK DEMİŞ. HER UZMANIN GÖRÜŞÜ FARKLI. YALNIZ HASTANENİZİN TARAMALIRINI DA ARAŞTIRIN. MESELA BENİM ARKADAŞIM UYARDI GİTTİĞİM HASTANENİN TARAMASINA GÜVENME DEDİ

merhaba gunaydin kizlar. yaklasik 1 aydir girememistim. huriye048 0 01_nisan K kayisicicegi insallah guzel haberleriniz vardir
Canim bende pek giremiyorum hos.girsemde pek paylasim olmuyo eskisi kadar cuma gunu gittm kontrole 10+3 olduk cok sukur bebislerimin ikiside cok iyiler insallh boyle devam eder bu hafta sonu butun ilaclarimi kesiyorm sadece kan folik asit vitamn icicem 17 kasmda kontrolum belki ozamana soylerim dedi cinsiyetlerini bakalm saglikli hayrli olsnlarda insallh herkes iyidir senn nasil gdiyo canm

ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM. BENİM DR UM. KAN SULANDIRIYI DOĞUMA KADAR TAVSİYE EDİYORUZ DEDİ. HEM OKSAPAR HEM CORASPİN KULLANIYORUM. DURUMA GÖRE BİRİ İLE DEVAM EDERİZ DEDİ. YALNIZ BENİM SAĞ YUMURTALIKTA 2,5 CM BÜYÜKLÜĞÜNDE KANAMA VAR. HAFTADA BİR KONTROLE GİDİYORUM. BÜYÜMESİ SIKINTILI OLURMUŞ. BENİM HALA LEKENLENMELERİM DEVAM EDİYOR MALESEF

Kızlar tup bebek topiginde,birlikteydik . Muhtemel doğum tarihlerimiz cok yakın.
Aynen canm.hatirladim . dogum tarihlerimiz yakin ilac kullaniyomysun canm .kizlar ben tup bebek drumla devam.etmicem sizin ilaclar ne durumda . progestan kan sulandirici igne falan devammi

Canm cok sevindim igneyidemi kesti dr

Kanama neden oluyo canm

Aynen canm.hatirladim . dogum tarihlerimiz yakin ilac kullaniyomysun canm .kizlar ben tup bebek drumla devam.etmicem sizin ilaclar ne durumda . progestan kan sulandirici igne falan devammi

canım benim hala lekelenmeler var. Estrofem i haftalar önce bırakmıştık. Ama lekelenmelerden dolayı bir süre daha progestan kullanmam gerekiyormuş. Oksapar sulandırıcı iğne ile coraspinide 12.haftaya kadar kullanacakmışım. duruma göre biri le devam edecekmişim doğuma kadar. folik asitte muhakak 12. haftada bırakmam gerekiyormuş.

Anladim canin gecmis olsun insallh buyumez hatta yok olur kanaman Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…