Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kizlar bi kac gundur bende tedirginim.hic bi belirti yok hoguslerimde acimiyo artik korkuyorum acikcasi yarin kontrol var kalp atisini duymamiz gerekiyo.Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
Offf bende aynıyım ya yarın doktora gidicem kalp atışını duycaz inşallah ama çok tedirginim bendede hiç belirti yok midem bulanmıyo gögüslerim acımıyo sanki hiç bişey yok kanamam da yok tek tesellim o zaten yarını iple çekiyorum ya rabbim bi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etse.

Aynen canm.ya cok.korkuyorum bakalım dr ne dicek bugun alttan.mi usttenmi bakar acaba .senin kontrol yarinmi

Canım tedaviyle olduğunda düşük riski vs daha fazla olabiliyor. Tüp bebek sonrası belli bir süre kullanılan ilaçlar var progestan gibi kan sulandırıcı gibi vs. O nedenle bence tüp bebek olduğunu söyle doktorun da söyle demiş zaten bence de söyle bebeğini hiç riske atma rica edersen kimseye demezler tüp bebek yaptırdığını

Aynen canm.ya cok.korkuyorum bakalım dr ne dicek bugun alttan.mi usttenmi bakar acaba .senin kontrol yarinmi
Evet benimde yarın kontrolüm. Bende merak ediyorum üstten belli olur mu artık gerçi sağlıklı olsunda nerden baktığı önemli değil. Bakacağı kadar alttan baktılar zaten bugüne kadar :)

Iyi akşamlar kizlar size birsey sorabilirmiyim. Ben transfetimin 11. Gunu baktirdim 353 cikyi
12. gun 809 cikti
14. Gun 1703 cikti.
doktorum keseyi gormek için 20 gun sonra gel dedi. Sizi kac gun sonra cagirmisti gec degilmi. Birde bugun belim ile kasiklarim cok agriyor normal mi

Allah'ım sabır versin ya inan çok üzüldüm ne söylesem az...hep aynıyız hop oturup hop kalkıyoruz dilerim Rabbim en yakın zamanda sağlıklısını ve hayırlısını versin...
canm bende transfer sonrası 33.gude cagrdı kesr ve jalp atısını bırlıkte duyduk
Benımde kasık ve bel agrılarım olmustu içini ferah tut insallh hayrlısı olsn Allah hayrlısıyla ikisini de kucagna almayı nasip etsin

Öncelikle tebrik ederim doktorum Beni test sonucumu öğrendikten 1 hafta sonra çağırdı canım bel ağrısı oluyor evet iğnelerde yapıyor

kizlar canim coookkk ciğköfte istedi dayanamadm eşime soyledim oda alip geliyor yesem bişey olmaz demi cok ta yemek istiyirumm

kizlar canim coookkk ciğköfte istedi dayanamadm eşime soyledim oda alip geliyor yesem bişey olmaz demi cok ta yemek istiyirumm
Canım yeni gördüm ama yine de yazayım etli olanı kesinlikle yeme çünkü içinde toxoplazma vs gibi mikroplar olabiliyor etlide. O mikrop da düşüğe yol açabiliyor. Çiğ et sağlıksız zaten. Ama etsizse istediğin gibi ye afiyet olsun

saol cnm etsizde yedim dayanamdm xaten ilk günden beri cnm istiyodu insallh bisey olmaz sen neyapiyon buluntlar baßladimi

saol cnm etsizde yedim dayanamdm xaten ilk günden beri cnm istiyodu insallh bisey olmaz sen neyapiyon buluntlar baßladimi
Etsizden hiçbişey olmaz canım merak etme. Ara ara çoook hafif bulantı oluyor özellikle yemek yiyince

Canim bende bugun gittim transferin 28. Gunu bugun sorun yok yani normaldir kasik agrilarida oluyo sonunda calisma var rahimde buyuyo stres yapma kendine tadini cikar

Reactions: 9ay

Canım ağrı çekeceğine diş doktoruna gitsene. Benim de aynen senin gibi hamile kalır kalmaz dişlerim ağrır. Uyuyamam ağrıdan acıdan. Normalde hiç bir şeyim yoktur. 10 gün önce doktora gittim. Doktor diş taşın var dedi ve hepsini temizledi. Zaten temizleme işleminde hiç bir ilaç vs kullanılmıyor için rahat olsun. O an ağlarım geçti ve bir daha başlamadı. Dünya varmış dedim.

Ağrı kesici almaktan daha iyidir inan bana. Belki seninki de böyle bir şey.

Arkadaşlar ben de tüp bebek hamişi ve melek annesiyim.

İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız bu zor sürecin sonunda.

Ben de bel ve karın çevresi ağrısından dolayı doktora gittim dün. Her şey yolundaydı. Demek ki normal. İlk gebeliğimde ağrıdan ağlıyordum ve hiç bir şey olmamıştı. Bundan çok hafif bir ağrıda bile doktora koşuyorum çok şükür bunda da bir sorun yok.

Bu arada ben de kız hissediyorum :) İlk bebeğim erkekti.

Erkek bebekkerin ilk kan değerleri düşük oluyor. Ve kalp atış hızları da daha düşük diye rivayetler var. İlk bebeliğimde 5. gün transferinin 11. gün değeri 250'ydi, bunda 750. İlkinin kalp atış hızını bilmiyorum ama bu miniğin kalbi 8. haftada dakikada 178 kere atıyor maşallah.

Erkek bebekte daha çok yorgundum. Bunda o kadar yorulmuyorum.

Bu sefer bulantılarım daha erken başladı ama daha baş edilebilir boyutlarda.

İlkinde iştahım kapalıydı bunda her şeyi yemek istiyorum. 2-3 saate bir aşırı acıyorum.

Bir de bu gebeliğin daha ilerleyen günlerinde belli olacak ama erkek bebekte sarışın olmama rağmen bacaklarımda kıllanma olmuştu söylemesi ayıptır Bakalım bunda ne olacak.

Arkadaşlar eski mesajları okudum da; ultrasonun nereden yapılacağı ile ilgili yazmışsınız.

Ben en başından beri karından baktırıyorum. İlkinde 8-9 haftaya kadar alttan bakılmıştı.

Aslında bu biraz doktorun cihazına göre de değişiyor. Şu an riskli gebelik doktoruna gidiyorum ve onun ultrason aleti çok hassas. O sebeple keseyi transferin 14. günü karından görmüştük. Geçen sefer kendi tüp bebek doktorum takip ediyordu. Onun ultrasonu daha çok yumurta takibi yapmaya uygun olduğu için karından iyi göremiyordu.

Bence mümkünse karından rica edin.

Canım zaten söylemişler. Eğer toksoplazma negatifsen etli çiğ köfte kesinlikle yasak. Dışarıda yeşillik yemek de öyle. Evde çok iyi yıkayıp sirkeli suda bekleterek yiyebilirsin.
Etsiz yiyebilirsin.
Onun yerine evde kısır yapsan yesen kesmez mi :)
Benin de canım sürekli kısır istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…