Offf bende aynıyım ya yarın doktora gidicem kalp atışını duycaz inşallah ama çok tedirginim bendede hiç belirti yok midem bulanmıyo gögüslerim acımıyo sanki hiç bişey yok kanamam da yok tek tesellim o zaten yarını iple çekiyorum ya rabbim bi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etse.Kizlar bi kac gundur bende tedirginim.hic bi belirti yok hoguslerimde acimiyo artik korkuyorum acikcasi yarin kontrol var kalp atisini duymamiz gerekiyo.Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
Aynen canm.ya cok.korkuyorum bakalım dr ne dicek bugunOfff bende aynıyım ya yarın doktora gidicem kalp atışını duycaz inşallah ama çok tedirginim bendede hiç belirti yok midem bulanmıyo gögüslerim acımıyo sanki hiç bişey yok kanamam da yok tek tesellim o zaten yarını iple çekiyorum ya rabbim bi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etse.
Canım tedaviyle olduğunda düşük riski vs daha fazla olabiliyor. Tüp bebek sonrası belli bir süre kullanılan ilaçlar var progestan gibi kan sulandırıcı gibi vs. O nedenle bence tüp bebek olduğunu söyle doktorun da söyle demiş zaten bence de söyle bebeğini hiç riske atma rica edersen kimseye demezler tüp bebek yaptırdığınımerhaba ;
merhaba arkadaşlar ; sanırım aynı tarihlerde tüp bebek uygulaması ile hamile kalmışız :) bende 8. hafta içerisindeyim. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah...kızlar bir soru sormak istiyorum...doğru yer burasımıdır bilemiyorum ama...ben küçük bir kasabada yaşıyorum. burada herkes birbirini tanır, her şey hemen duyulur bu yüzden...ben tüp bebek yaptırdığımı ailem dahil kimseye söylemedim. Uygulama İstanbul da yapıldı. Şimdi bebeğin kontrolleri için yaşadığım yerde bir doktora gitmek zorundayım. Doktor ve hemşiresinin de bilmesini istemiyorum. Çünkü hastanedeki hemşirelerin çoğu mahalleden tanıdık. Doktora tüp bebek ile hamile kaldığımı söylemesem olurmu ? İstanbul da uygulamayı yapan doktor, doktorunun bilmesi gerekir diyor. Tüp bebek ile hamile kalanlara diğerlerinden farklı bir kontrol yapılıyor mu? Tecrübesi olan paylaşabilir mi lütfen...
Evet benimde yarın kontrolüm. Bende merak ediyorum üstten belli olur mu artık gerçi sağlıklı olsunda nerden baktığı önemli değil. Bakacağı kadar alttan baktılar zaten bugüne kadar :)Aynen canm.ya cok.korkuyorum bakalım dr ne dicek bugunalttan.mi usttenmi bakar acaba .senin kontrol yarinmi
Naptın canım kontrolün kaçtaydı bugün nasıl geçtiAynen canm.ya cok.korkuyorum bakalım dr ne dicek bugunalttan.mi usttenmi bakar acaba .senin kontrol yarinmi
Canim atisi gorduk kalbi atiyodu ultrasyondada minicik yavrum. Alttan bakti bi sorun yok dedi darisi basina canm .Naptın canım kontrolün kaçtaydı bugün nasıl geçti
Allah'ım sabır versin ya inan çok üzüldüm ne söylesem az...hep aynıyız hop oturup hop kalkıyoruz dilerim Rabbim en yakın zamanda sağlıklısını ve hayırlısını versin...
canm bende transfer sonrası 33.gude cagrdı kesr ve jalp atısını bırlıkte duydukIyi akşamlar kizlar size birsey sorabilirmiyim. Ben transfetimin 11. Gunu baktirdim 353 cikyi
12. gun 809 cikti
14. Gun 1703 cikti.
doktorum keseyi gormek için 20 gun sonra gel dedi. Sizi kac gun sonra cagirmisti gec degilmi. Birde bugun belim ile kasiklarim cok agriyor normal mi
Öncelikle tebrik ederim doktorum Beni test sonucumu öğrendikten 1 hafta sonra çağırdı canım bel ağrısı oluyor evet iğnelerde yapıyorIyi akşamlar kizlar size birsey sorabilirmiyim. Ben transfetimin 11. Gunu baktirdim 353 cikyi
12. gun 809 cikti
14. Gun 1703 cikti.
doktorum keseyi gormek için 20 gun sonra gel dedi. Sizi kac gun sonra cagirmisti gec degilmi. Birde bugun belim ile kasiklarim cok agriyor normal mi
Canım yeni gördüm ama yine de yazayım etli olanı kesinlikle yeme çünkü içinde toxoplazma vs gibi mikroplar olabiliyor etlide. O mikrop da düşüğe yol açabiliyor. Çiğ et sağlıksız zaten. Ama etsizse istediğin gibi ye afiyet olsunkizlar canim coookkk ciğköfte istedi dayanamadm eşime soyledim oda alip geliyor yesem bişey olmaz demi cok ta yemek istiyirumm
saol cnm etsizde yedim dayanamdm xaten ilk günden beri cnm istiyodu insallh bisey olmaz sen neyapiyon buluntlar baßladimiCanım yeni gördüm ama yine de yazayım etli olanı kesinlikle yeme çünkü içinde toxoplazma vs gibi mikroplar olabiliyor etlide. O mikrop da düşüğe yol açabiliyor. Çiğ et sağlıksız zaten. Ama etsizse istediğin gibi ye afiyet olsun
Etsizden hiçbişey olmaz canım merak etme. Ara ara çoook hafif bulantı oluyor özellikle yemek yiyincesaol cnm etsizde yedim dayanamdm xaten ilk günden beri cnm istiyodu insallh bisey olmaz sen neyapiyon buluntlar baßladimi
Cok sukur canim cok sevindim sagol bugun bende gittim bendede sorun yok dedi doktorum kalbinide gorduk minigimin... Cok sukur rabbimeCanim atisi gorduk kalbi atiyodu ultrasyondada minicik yavrum. Alttan bakti bi sorun yok dedi darisi basina canm .
Canim bende bugun gittim transferin 28. Gunu bugun sorun yok yani normaldir kasik agrilarida oluyo sonunda calisma var rahimde buyuyo stres yapma kendine tadini cikarIyi akşamlar kizlar size birsey sorabilirmiyim. Ben transfetimin 11. Gunu baktirdim 353 cikyi
12. gun 809 cikti
14. Gun 1703 cikti.
İyidir canım arada bir diş ağrısı oluyor kulağıma başıma vuruyor ağrısı. Genelde ilaçsız sabretmeye çalışıyorum ama bugün dayanamadım ağrı başlayınca da 10 saat sürüyor az önce parol aldım bi tane mecburiyetten. Halsizlik var biraz Arada bir karın ve kasık ağrısı oluyor başka gebelik belirtim yok henüz. Senden ne haber? Ben de 30u cuma gidicem kalp atışı için. İnş güzel güzel duyarız
Canım zaten söylemişler. Eğer toksoplazma negatifsen etli çiğ köfte kesinlikle yasak. Dışarıda yeşillik yemek de öyle. Evde çok iyi yıkayıp sirkeli suda bekleterek yiyebilirsin.kizlar canim coookkk ciğköfte istedi dayanamadm eşime soyledim oda alip geliyor yesem bişey olmaz demi cok ta yemek istiyirumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?