- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
hg cnm o dediģin deger ne bilmiyom belkide doktor bakmiştir kisirda keser di belki ama gece bi yarisi ayrica ilk gebeligim ve cnm neyi gorse istiyor bende hic mutfaha giremiyom kaynanam yapiyor yemekleri onada diyemiyom kalk bana binu yap diye mide bulantim cok yerlerde uzaniyorum bakalim haayirlisi olur insallhCanım zaten söylemişler. Eğer toksoplazma negatifsen etli çiğ köfte kesinlikle yasak. Dışarıda yeşillik yemek de öyle. Evde çok iyi yıkayıp sirkeli suda bekleterek yiyebilirsin.
Etsiz yiyebilirsin.
Onun yerine evde kısır yapsan yesen kesmez mi :)
Benin de canım sürekli kısır istiyor :)
Şimdilerde geçti sayılır canım ama tekrarlarsa gideyim haklısın teşekkürlerCanım ağrı çekeceğine diş doktoruna gitsene. Benim de aynen senin gibi hamile kalır kalmaz dişlerim ağrır. Uyuyamam ağrıdan acıdan. Normalde hiç bir şeyim yoktur. 10 gün önce doktora gittim. Doktor diş taşın var dedi ve hepsini temizledi. Zaten temizleme işleminde hiç bir ilaç vs kullanılmıyor için rahat olsun. O an ağlarım geçti ve bir daha başlamadı. Dünya varmış dedim.
Ağrı kesici almaktan daha iyidir inan bana. Belki seninki de böyle bir şey.
Benim de canım kısır istiyor bol ekşili limonlu yapıp yapıp yiyorumCanım zaten söylemişler. Eğer toksoplazma negatifsen etli çiğ köfte kesinlikle yasak. Dışarıda yeşillik yemek de öyle. Evde çok iyi yıkayıp sirkeli suda bekleterek yiyebilirsin.
Etsiz yiyebilirsin.
Onun yerine evde kısır yapsan yesen kesmez mi :)
Benin de canım sürekli kısır istiyor :)
Alttan bakınca bi sorun oluyor mu?benim de kontrolüm var yarınArkadaşlar eski mesajları okudum da; ultrasonun nereden yapılacağı ile ilgili yazmışsınız.
Ben en başından beri karından baktırıyorum. İlkinde 8-9 haftaya kadar alttan bakılmıştı.
Aslında bu biraz doktorun cihazına göre de değişiyor. Şu an riskli gebelik doktoruna gidiyorum ve onun ultrason aleti çok hassas. O sebeple keseyi transferin 14. günü karından görmüştük. Geçen sefer kendi tüp bebek doktorum takip ediyordu. Onun ultrasonu daha çok yumurta takibi yapmaya uygun olduğu için karından iyi göremiyordu.
Bence mümkünse karından rica edin.
Yok canım hiç bir sorun olmuyor. Sadece karından çok daha konforlu. Yeteri kadar kurcalanıyorsun bu süreçte zaten.Alttan bakınca bi sorun oluyor mu?benim de kontrolüm var yarın
hg cnm o dediģin deger ne bilmiyom belkide doktor bakmiştir kisirda keser di belki ama gece bi yarisi ayrica ilk gebeligim ve cnm neyi gorse istiyor bende hic mutfaha giremiyom kaynanam yapiyor yemekleri onada diyemiyom kalk bana binu yap diye mide bulantim cok yerlerde uzaniyorum bakalim haayirlisi olur insallh
Ayy sorma sinirleri bozuluyor insanın o koltuktan :) ama. Söyleyeceğim bakalım doktoruma hiç sanmıyorum üstten bakacağını Sağol canımYok canım hiç bir sorun olmuyor. Sadece karından çok daha konforlu. Yeteri kadar kurcalanıyorsun bu süreçte zaten.
Sen ikiz olduğunu ilk kontrolde mi öğrendin canım? Kaçıncı haftanda? Tek yumurta mı çift mi? Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş canımSlm kızlar bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim son haftalarim rabbim hepinizin bebeğini kucaginiza almayı nasip etsin inşallah hepinize hayrli doğumlar
Hadi bakalim.haberlerini bekliyorum canmKızlar öğleyin minişimin kalp atışını duyucam inş çok heyecanlıyımdualarınızı bekliyorum
Hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah :) merakla bekliyoruzKızlar öğleyin minişimin kalp atışını duyucam inş çok heyecanlıyımdualarınızı bekliyorum
İki embriyo transfer edildi ama hiç umudum yoktu ilk betahcg 170 çıktı dedik bitanesi tuttu ikinci değer 370 çıktı dr hamilesin dedi artk ama ikiz aklımıza gelmedi kese görmeye gittik iki ayrı kese görünce ağladım tabi ikiside erkek muhtemelen çift yumurta ama aynı cinsiyet olunca dr bitaneside bölünmüş olabilir dedi iki kese iki plesanta yüzde doksan çift yumurta gibiSen ikiz olduğunu ilk kontrolde mi öğrendin canım? Kaçıncı haftanda? Tek yumurta mı çift mi? Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş canım
İki embriyo transfer edildi ama hiç umudum yoktu ilk betahcg 170 çıktı dedik bitanesi tuttu ikinci değer 370 çıktı dr hamilesin dedi artk ama ikiz aklımıza gelmedi kese görmeye gittik iki ayrı kese görünce ağladım tabi ikiside erkek muhtemelen çift yumurta ama aynı cinsiyet olunca dr bitaneside bölünmüş olabilir dedi iki kese iki plesanta yüzde doksan çift yumurta gibi
Evt ikinciyi sonradan görende var canm hyrlisi ugurlusu sağlıklısı olsun hakkındaSlm arkadasim banada 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi, transferin 13.gunu bhcg 982, 15.gun 2609 çıktı dr u tel den aradım bildirdim büyük olasılıkla ikiz dedi ama 7.haftada tek kese gördük, dahada ultrasona girmedim çok merak ediyorum bundan sonra 2.kese cikarmi mumkunmu boyle bişey bilgin varmı
canım benimde bebeğimin doğum tarihi 04 yada 03 haziran ALLAH kucağımıza almayı nasip etsinbende geldim kızlar bizde 7 haftalık olduk kızımla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?