Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

hg cnm o dediģin deger ne bilmiyom belkide doktor bakmiştir kisirda keser di belki ama gece bi yarisi ayrica ilk gebeligim ve cnm neyi gorse istiyor bende hic mutfaha giremiyom kaynanam yapiyor yemekleri onada diyemiyom kalk bana binu yap diye mide bulantim cok yerlerde uzaniyorum bakalim haayirlisi olur insallh

Şimdilerde geçti sayılır canım ama tekrarlarsa gideyim haklısın teşekkürler

Benim de canım kısır istiyor bol ekşili limonlu yapıp yapıp yiyorum ilk gebeliğimde de ilk aylarda aynı şekilde bol ekşili kısır yerdim bi kızım var 2. Bebiş yolda

Reactions: 9ay
Günaydın kızlar yarın kontrolüm var kalp atışı için. İnş güzel güzel duyarız Bebişimi görücem çok heyecanlıyım yarın tüp bebek doktoruma son kontrolüm olacak yarına özel bir hastaneden iyi bi doktora daha randevu aldım memnun kalırsam ona devam edicem. Ne güzel yarın 2 defa minişimi görücem güzel kuzumu

Alttan bakınca bi sorun oluyor mu?benim de kontrolüm var yarın

Ben de aynı durumdayım Bende de kayınvalidem yapıyor yemekleri. Geçen haftalarda annem vardı. Sürekli kısır yapıyordu kadıncağız. Ama kayınvalidemden isteyemiyorum. Zaten damak zevki de çok farklı. Yaptıklarını bulantıdan yiyemiyorum.

Nyse bunlar tatlı bulantılar :)

Senin de canın çekmiş yemişsin. İyi yapmışsın, afiyet olsun. Ama bir daha etli yeme :)

Yok canım hiç bir sorun olmuyor. Sadece karından çok daha konforlu. Yeteri kadar kurcalanıyorsun bu süreçte zaten.
Ayy sorma sinirleri bozuluyor insanın o koltuktan :) ama. Söyleyeceğim bakalım doktoruma hiç sanmıyorum üstten bakacağını Sağol canım

Slm kızlar bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim son haftalarim rabbim hepinizin bebeğini kucaginiza almayı nasip etsin inşallah hepinize hayrli doğumlar
Sen ikiz olduğunu ilk kontrolde mi öğrendin canım? Kaçıncı haftanda? Tek yumurta mı çift mi? Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş canım

Kizlar benim yuzumu sivilce basti hatta goguslerime kadar oglumda hic olmamisti guzeldi cildim kusma bende de yok ama yemek kokulari midemi kaldiriyo genelde her koku aslinda :) . limon yiyorum bol bol eksiyi severim.ondan bence Rabbim saglikli sihhatli nasip etsin . insallah

Sen ikiz olduğunu ilk kontrolde mi öğrendin canım? Kaçıncı haftanda? Tek yumurta mı çift mi? Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş canım
İki embriyo transfer edildi ama hiç umudum yoktu ilk betahcg 170 çıktı dedik bitanesi tuttu ikinci değer 370 çıktı dr hamilesin dedi artk ama ikiz aklımıza gelmedi kese görmeye gittik iki ayrı kese görünce ağladım tabi ikiside erkek muhtemelen çift yumurta ama aynı cinsiyet olunca dr bitaneside bölünmüş olabilir dedi iki kese iki plesanta yüzde doksan çift yumurta gibi

Slm arkadasim banada 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi, transferin 13.gunu bhcg 982, 15.gun 2609 çıktı dr u tel den aradım bildirdim büyük olasılıkla ikiz dedi ama 7.haftada tek kese gördük, dahada ultrasona girmedim çok merak ediyorum bundan sonra 2.kese cikarmi mumkunmu boyle bişey bilgin varmı

Evt ikinciyi sonradan görende var canm hyrlisi ugurlusu sağlıklısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…