Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Benimde belimde değilde kasıkta karında ağrı oluyo adet ağrısı gibi bazen tedirgin ediyo beni bide grip olucam galiba ya halsizlik var

canim bende bugun 10+3 oldum. hersey yolunda simdilik yarin kontrole gitcem. senin ikiz olmasina cok cok sevindim

canim bende bugun 10+3 oldum. hersey yolunda simdilik yarin kontrole gitcem. senin ikiz olmasina cok cok sevindim
Masallh canm sagolasin beraber ilerliyoruz o zaman insallh devam eder benm ikiz olunca hep bi tedirginim ama bakalim nasil olucak istahin nasil benim hic yok canim hicbisey cekmiyo benim yerime kocamn cani cekiyo o yiyiyo hic kilo almadim henuz hatta verdim 1 kilo kadr sen ne durumdasin

canim bende mide bulantisi kusma allaha sukur yok. yememde gayet guzel .aserme olayim yok

ayy bitirmeden cevapla dedim :) kasiklarim cok agriyo iki gündur sadece. ondan cok korkuyorum. ayaga kalkinca rahmim dusecek gibi oluyo. o yuzden yarina randevu aldim. insallah kotu bisey cikmaz.

ayy bitirmeden cevapla dedim :) kasiklarim cok agriyo iki gündur sadece. ondan cok korkuyorum. ayaga kalkinca rahmim dusecek gibi oluyo. o yuzden yarina randevu aldim. insallah kotu bisey cikmaz.
Benimde oyle oluyo ayaga kalkinca kasigima sanci giriyo bicak saplaniyo gibi oluyo normal galiba bunlar rahim buyudukce oluyo bu batmalar galiba

Kızlar merhaba bende geldim . Mide bulantisi başlayan var mı. Agzindan aci tat ve sulanma,olan var mı
Hg canım benim 1 haftadır aşırı uyku isteği var ve bulantım oluyor sık sık kusma yok ilk hamileliğimde bulantı hiç yoktu bunda başladı ama çok zorlamıyor şimdilik

Gözünaydın canım

İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım

İnş herşey yolundadır canım

mrb kizlar bana bildirim gelmiyor dedim heral kimse yazmiyor bendede mide bas agrisi uyku var bu aralar bunaliyorum haln yemk yapamiyom cnm sikiliyor bir yerede gidemiyom eve kapandim hasizlik var 2 gündirde kabizlik var kayisi kompostosu yedim

Kızlar merhaba cuma günü tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı için. Kalp atışı ve bebeğin gelişimi iyi dedi sıkıntı yok dedi ama çok kısa baktı detaylı bakmadı sanki. Ben aynı gün başka iyi bir doktora da randevu almıştım sonraki takiplere ona devam edeyim diye. O dr ilgilendi detaylı baktı saolsun. Plasenta yani bebeğin eşinin arkasında hafif kanama var geçici de olabilir dedi bebeğin gelişimi ve kalp atışı iyi, düşeceğini pek zannetmem dedi küçük bir ihtimal de olsa düşük riski var yani. 3 hafta sonraya çağırdı. Ertesi gün başka bir doktora daha gittik ister istemez korktuk endişe ettik o doktor da pek bişey gözükmüyor kanama yok gibi dedi ama o doktordan pek tatmin olamadım. Cumartesi günü ayın 7sinde iyi bir dr daha öğrendik ona gidicem detaylı bakar ilgili işini temiz yapan biri dediler ona da gösterip içimizi rahatlatıcaz inş. İnş gerçekten yoktur öyle birşey ve inş varsa da yoksa da bebişimi sağlıkla hayırla kucağıma alabilirim inş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar

mrb kizlar bana bildirim gelmiyor dedim heral kimse yazmiyor bendede mide bas agrisi uyku var bu aralar bunaliyorum haln yemk yapamiyom cnm sikiliyor bir yerede gidemiyom eve kapandim hasizlik var 2 gündirde kabizlik var kayisi kompostosu yedim
Kabızlık için zeytinyağlı salata tam tahılle ekmek ye canım kayısı incir ye sabahları özellikle bol su iç bi de az az da olsa bişeyler yemeye çalış yemek yemezsen de kabızlık olur tatlım

İnşallah sikinti olmaz canim .benimde sagbyumirtalikta kanmaa var aense sua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…