Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kizlar geceleri nasil yatiyosunuz ya yanlarim agriyo benm artik bir saga bir sola yastiklarla cok.zorlaniyrm.

Canim.senin.ikinci bebegin dimi emzik kullanmak.istemiyosun demek hic cekmedin ben oglumda aldiramadim emzik sabaha kadar beni kyllandi.hep emzik.yerine :) bunda 1 yil istyrum alsin emzik.rahat ederim.diye.sezeryandim sutumde hemen gelmedi biberon.sart benim icinde sariligi artmasin diye . yelek de alirim ben yenidogan.bebek uşür diye dusunuyorum. Benimde nacizane fikrim bunlar

Kizlar geceleri nasil yatiyosunuz ya yanlarim agriyo benm artik bir saga bir sola yastiklarla cok.zorlaniyrm.
valla cnm uyumak ta artik zorlaniyoz hele saga sola donerken kamyon gibi zar zor donuyoz nefes nefese kaliyom bide kraplar basladi doktora sordum magnezyum eksikoiginden oluyor diye ilacta kullaniyom ama olmuyor gene yarim kilo yogurt ye dedi diktor bisey olmaz diye ay geceydi su 3 hafta daha

2 ay önce sormuştum canım 1250 demişlerdi değişmemiştir heralde. Sen de gidince bi sorsana canım

2 ay önce sormuştum canım 1250 demişlerdi değişmemiştir heralde. Sen de gidince bi sorsana canım
Cnm sen bilirsin ben çok fena cereyanda kalıp soğuk almışım. Yarında kontrolüm var dr a soracam ama ne yapmalıyım. Hiç dernanım kalmadı . Sabaha kadar zaten uyuyamıyom yarım saat uyusam kanter içinde uyanıp üstümü değiştiriyom. Banyo yapıyom ama geçmedi. Şimdi yine yarım saat uyumuşum aynı omuzlarım boynum saçlarım sırılsıklam

Biberon sariligi mi azaltıyor.
Bende yelek aldim canim yun yeleklerimiz cok ama malum haziran hava sıcak penye iyi olur,diye bir tane aldım

Dinlen canım beslenmene dikkat et bol su tüket bitki çayları vs gebelikte pek önerilmiyor aklında olsun. Ateşin olursa ona dikkat et o iyi değil. Yarın doktorun gerek görürse ilaç yazar canım. Geçmiş olsun

Merhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...

İnşallah hersey yolunda gider

Bir de bi kundak modeli gördüm. Sizce klasik kare kumaş kundağı mı yoksa bu tarz mı olsun?bilemedim

İnşallah sıkıntı çıkmadan iilemin tamamlanırda bebişin biraz daha seninle büyüyüp beslenir.inşallah dualarımızdasın cnm.

Dr um bana ıhlamur içebilrsin demişti arlarda içtim bu arada bazan rezene içtim gaz için şükür sıkıntım olmadı ama tabi fazla değil günde bir fincan yada kupa içtim

canm gecmiş olsun insalah sikintisiz gecorirsin bobrek sorununu nasil nerdn takilacak bu tel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…