Canim.senin.ikinci bebegin dimi emzik kullanmak.istemiyosun demek hic cekmedin ben oglumda aldiramadim emzik sabaha kadar beni kyllandi.hep emzik.yerine :) bunda 1 yil istyrum alsin emzik.rahat ederim.diye.sezeryandim sutumde hemen gelmedi biberon.sart benim icinde sariligi artmasin diye . yelek de alirim ben yenidogan.bebek uşür diye dusunuyorum. Benimde nacizane fikrim bunlarFazlası var eksigi,yok maşallah
Ben iki hafta once hazırladım. Aklima geldikce ekleme yapiyorum paylasman iyi olmuş fikirlerimizi sunalım
1.ben corap almadım canım yeni doğan kullanmaz diye ne dersiniz alip cantaya koyayim mi
2.orgu yelegimiz çok var ama haziranda doğacağı icin sicak olur onun icin penpe,yelek alayim mi . Ama hastane çantasına koymaya gerek var mi bilemedim
3. Alt açma bezini cantaya koymak aklima gelmedi onu da koyalım oyle mi
4. ben biberon almadim oglumda kullanmadim bunda da kullanmam diye ama her ihtimale karşı hastaneye almak lazim değil m ne olur ne olmaz . Birde artik bebekler sarilik olmasin diye muhakkak mama veriyorlarmis duyduğum kadariyla . Tercih ettiğiniz marka model var mi . Gecen haftalarda sanirim Nuk un vardi biberonu A101 e gelmişti. Sizce nasıl ben hic kullanmadigim icin bilmiyoru
bilmiyorum . Ama sulufa simdilik gerek yok sanirim hastanede de
5.Emzikte düşünmediğim icin almadim .
6. Mamada emziririm diye düşünmedim ama ihtimale karşı almak lazim mi kararsiz kaldim simdi . Ama ihtiyac olursa sehir merkezindeyiz eşim alir değil mi inu almayim
7.yetişkin bezi ile sargi bezi ve pamuk alicam ve ped alayim dogum sonrasi icin
8. Ben hala gecelik ve pijama alamadim . Sen hulundugun yerdwn mi internetten mi aldin canim . Lohusa pujamasi diyince fiyat ikiye katliyor
9. Ozel hastanede mi dogum yapacaksin canım. Ben universite hastanesinde yapacagim ve muhtemelen bir kas kisi hir arada kalir kapi susunu herkes asmak istemez mi birde kapi susu fotonu cekebilirmisin
cokcok sordum demi fikir alisverisi yapalim
valla cnm uyumak ta artik zorlaniyoz hele saga sola donerken kamyon gibi zar zor donuyoz nefes nefese kaliyom bide kraplar basladi doktora sordum magnezyum eksikoiginden oluyor diye ilacta kullaniyom ama olmuyor gene yarim kilo yogurt ye dedi diktor bisey olmaz diye ay geceydi su 3 hafta dahaKizlar geceleri nasil yatiyosunuz ya yanlarim agriyo benm artikbir saga bir sola yastiklarla cok.zorlaniyrm.
Evet ya onlardan ses soluk yok inş iyilerdirya erken dogum yapan arkadaßlar ne oldu nasil oldular
2 ay önce sormuştum canım 1250 demişlerdi değişmemiştir heralde. Sen de gidince bi sorsana canımBende merak ediyorum ins hersey yolundadır. Benim.hareketler sanki azaldi gibi . yerimi daraldi.acaba .Rabbim.sana emanet saatde kontrol etmeye calisiyorum. Sag salim.alaydik yavrularimizi kollarimiza. Birde sezeryan 6000 den.falan.bahsediyosunuz kizlar ünlü bir hastane diye heralde o fiyat.huriye sen.danistinmi 1250miymis bizim hastane.
Cnm sen bilirsin ben çok fena cereyanda kalıp soğuk almışım. Yarında kontrolüm var dr a soracam ama ne yapmalıyım. Hiç dernanım kalmadı . Sabaha kadar zaten uyuyamıyom yarım saat uyusam kanter içinde uyanıp üstümü değiştiriyom. Banyo yapıyom ama geçmedi. Şimdi yine yarım saat uyumuşum aynı omuzlarım boynum saçlarım sırılsıklam2 ay önce sormuştum canım 1250 demişlerdi değişmemiştir heralde. Sen de gidince bi sorsana canım
Aynen canim ya ozellikle uykuya gecerken cok zorlaniyorumKizlar geceleri nasil yatiyosunuz ya yanlarim agriyo benm artikbir saga bir sola yastiklarla cok.zorlaniyrm.
Biberon sariligi mi azaltıyor.Canim.senin.ikinci bebegin dimi emzik kullanmak.istemiyosun demek hic cekmedin ben oglumda aldiramadim emzik sabaha kadar beni kyllandi.hep emzik.yerine :) bunda 1 yil istyrum alsin emzik.rahat ederim.diye.sezeryandim sutumde hemen gelmedi biberon.sart benim icinde sariligi artmasin diye . yelek de alirim ben yenidogan.bebek uşür diye dusunuyorum. Benimde nacizane fikrim bunlar
Bence personel ve ilgusi cok onemli sanslisin canımben devlet hastanesinde yapcam doğumu. bütün doktorlari hemsireleri ve ameliyathane ekibini annemn sayesinde taniyorum.
Dinlen canım beslenmene dikkat et bol su tüket bitki çayları vs gebelikte pek önerilmiyor aklında olsun. Ateşin olursa ona dikkat et o iyi değil. Yarın doktorun gerek görürse ilaç yazar canım. Geçmiş olsunCnm sen bilirsin ben çok fena cereyanda kalıp soğuk almışım. Yarında kontrolüm var dr a soracam ama ne yapmalıyım. Hiç dernanım kalmadı . Sabaha kadar zaten uyuyamıyom yarım saat uyusam kanter içinde uyanıp üstümü değiştiriyom. Banyo yapıyom ama geçmedi. Şimdi yine yarım saat uyumuşum aynı omuzlarım boynum saçlarım sırılsıklam
İnşallah hersey yolunda giderMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
İnşallah sıkıntı çıkmadan iilemin tamamlanırda bebişin biraz daha seninle büyüyüp beslenir.inşallah dualarımızdasın cnm.Merhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Genelde kundaklamak iyi değil deniyordu ama tabi bilememKızlar acaba kundak hakkında ne düşünüyorsunuz
canm gecmiş olsun insalah sikintisiz gecorirsin bobrek sorununu nasil nerdn takilacak bu telMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?