- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
ben annelerimizn yaptigi eski kundaklardan yanayim onlar daha iyi bence ama yinede sen bilirsin tabi saglikla dogsunlarda beze cabuta sarariz artiKızlar acaba kundak hakkında ne düşünüyorsunuz
Nasıl takacaklar canım ya katateri . Yüzeyden mi oluyor deriyi kesip böbreğe girerek mi takıyorlar. Uyutacaklar mı nasıl olacak. İnşallah hakkınızdan hayırlısı olur canımMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Maşallah bu arada bebeklerimiz aynı kiloda :)Merhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Canım ya benim oğlumu annem nerdeyse 1 ay kundakladı. Uygun görenlerde var görmeyenlerde. Uygun görülmesi el kol hareketlerinden bebek irkiliyor diye. Hani böyle kendi kendine elini kolunu falan boşlukta gibi yapıyor ya bildiğim kadarıyla o yüzden. Ama bazılarıda gelişimini engelliyor diyorlar. Benim oğlumda bi sorun çıkmadı şükür. İşe yaradıda ki annem çok sıkı bağlardı. Vücut ve uzuvlarında bi sıkıntı olmadı oğlum gelişimi de çok iyiydiKızlar acaba kundak hakkında ne düşünüyorsunuz
Beze çaputa)))ben annelerimizn yaptigi eski kundaklardan yanayim onlar daha iyi bence ama yinede sen bilirsin tabi saglikla dogsunlarda beze cabuta sarariz arti
Aclık 95 ve altı. 1. Saatlik tokluk 140. 2. Saatlik tokluk 120. Ve sofradan kalkıp saate bakmak yanlış. Doğru olan, Ağzına aldıgın ilk lokmanda saate bakmalısın ve Üzerine tam 1 saat ve 2 saat ekleyerek ölçmelisin. Parmaktan çıkan ilk 1-2 damla kanı sil sonraki kanla ölç. Zira deriye yakın kan damardaki kandan farklı sonuclar çıkarabiliyohuriye048 canım ya sen şekerini ölçüyor musun. Dün ednokrin dr u gebelerde şeker sınırı farklı dedi. Normalde bebem şeker hastası. Kendi kendine ölçüyor 120 den sonrasını yükselmiş değerlendiriyor. Ama dün dr un dediği gebelerde sınır farklı dedi sonra sormayı unuttum. Gebelerde üst sınır ne peki biliyor musun. Sen kendi kendine ölçüm yapıyor musun
Sende de mi şeker sıkıntısı var canım.Aclık 95 ve altı. 1. Saatlik tokluk 140. 2. Saatlik tokluk 120. Ve sofradan kalkıp saate bakmak yanlış. Doğru olan, Ağzına aldıgın ilk lokmanda saate bakmalısın ve Üzerine tam 1 saat ve 2 saat ekleyerek ölçmelisin. Parmaktan çıkan ilk 1-2 damla kanı sil sonraki kanla ölç. Zira deriye yakın kan damardaki kandan farklı sonuclar çıkarabiliyo
Ben aldim cnm takim sabahligi terligi icinde 95 verdim eminonunden cok pahali biraz pazarlik yapmak lazimkizlar bu lohusa pijamalari ne kadar pahaliya ilk dogumum istiyomki hersey guzel olsun ama cokta acilmak istemiyom bide
Yok canm.ac kalirsa sutum gelmezse biberon veririm sariligi ac kalirsa artar diye. Ben bir yelek.bir ceket koyucam nolur.nolmaz.diyeBiberon sariligi mi azaltıyor.
Bende yelek aldim canim yun yeleklerimiz cok ama malum haziran hava sıcak penye iyi olur,diye bir tane aldım
Canim dualrimiz senle.ins bi sıkıntıyla karsilasmazsin.baska bi dr a daha gorunsenMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Hastaneden ciktinizmi canim gozun.aydin masallah kuzularina.isimleri.neKizlar giremedim kac zamandir bu arada erken doguran olmamis cok sevindim bebislerim de bende iyiyim cik sukur 10 gun kuvozde kaldilar biraz sariliklari var 2 saatte bir besliyorum zorla uyandirip mecburen kilo aldirmam lazim ki iyilessinker
Canm.bencede baska.bi dr a daha gorun.fikrini al. 35 haftadn sonra Allahin.izniyle bi sorun olmaz ins.ama ins zamaninda dogar evlatlarimizSlm kızlarbana böbrekteki şişme nedeniyle yarın katater takılacaktı ama kararsızım şun an kafam karışık. Yarın başka doktor arkadaşlarla da görüşüp ona göre son kararımı vericem. Hem bu hafta da geçsin dedim pazar günü 34 hafta dolmuş oluyor gelecek hafta içi 34+ olucaz. Bebeğim biraz daha büyüsün en azından. İnş sağlıkla hayırla kucaklarız meleklerimizi
Ciktik canim ben 3 gun bebislerim 10 gun kaldilar hastHastaneden ciktinizmi canim gozun.aydin masallah kuzularina.isimleri.ne
34 te çıktı 38 oldum. 4 senedir diyabetliyimSende de mi şeker sıkıntısı var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?