Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

İnşallah hersey yolunda gider

İnşallah sıkıntı çıkmadan iilemin tamamlanırda bebişin biraz daha seninle büyüyüp beslenir.inşallah dualarımızdasın cnm.

canm gecmiş olsun insalah sikintisiz gecorirsin bobrek sorununu nasil nerdn takilacak bu tel

Nasıl takacaklar canım ya katateri . Yüzeyden mi oluyor deriyi kesip böbreğe girerek mi takıyorlar. Uyutacaklar mı nasıl olacak. İnşallah hakkınızdan hayırlısı olur canım
Çok saolun kızlar. Takılırsa anestezi ile idrar yapılan yerden takılacak.
kizlar bu lohusa pijamalari ne kadar pahaliya ilk dogumum istiyomki hersey guzel olsun ama cokta acilmak istemiyom bide
Ben indirimli denk getirmeye çalıştım 1 hafta giyip bi daha giymem sanırım
Kizlar giremedim kac zamandir bu arada erken doguran olmamis cok sevindim bebislerim de bende iyiyim cik sukur 10 gun kuvozde kaldilar biraz sariliklari var 2 saatte bir besliyorum zorla uyandirip mecburen kilo aldirmam lazim ki iyilessinker
Maşallah miniklere maşallah
Canim dualrimiz senle.ins bi sıkıntıyla karsilasmazsin.baska bi dr a daha gorunsen

Canm.bencede baska.bi dr a daha gorun.fikrini al. 35 haftadn sonra Allahin.izniyle bi sorun olmaz ins.ama ins zamaninda dogar evlatlarimiz
İnş çok saol canım
Kizlar dun kasiklarim cok.sancilandi.2 gundr biraz yoruldum.ona yoruyorum. Resmen dogum yapi am sandm Allahim hepimize saglikli zamaninda dogurmayi.nasip.etsin. doguran annelerede tez zamanda toparlanmalarini nasip eylesin
Canım kendini çok yorma bak son ayımız dikkat etmek lazım. Senin kontrol hangi tarihte olacaktı canım? Benimki 10 mayısta

Gebelerle gebe olmayan insanlar için istenilen kan şekeri düzeyleri farklı canım. Açlık 95-100ü tokluk 1. Saat (yemeğin ilk lokmasından tam 1 saat sonra) 140ı (ideali 120yi) geçmemeli. Doktorun istemediyse açlık ve tokluk 1. Saat ölçümleri yeterli canım 2. Saate bakmana gerek yok

kizlar bu lohusa pijamalari ne kadar pahaliya ilk dogumum istiyomki hersey guzel olsun ama cokta acilmak istemiyom bide
Cnm bende biraz nette baktım sonra mağazalara baktım ankarada. En son koray iç giyim mağazaları var ankarada bir tkm gecelik sabahlık bir tkm da aynı modelin pijama ve üst tşörtlüsünü aldım. Evet biraz pahalı oldu iki tkma 250 civarı ödedim. Başkada gezme şansım olmadığından mecbur sineye çektım valla. Yoksa sosyete pazarından aldığım pijama tkmları tanesi 35 liraydı. Eşim izin vermedi öyle kalabalık ve güvensiz yerlere. Tabi bu patlamalardan sonra kisede can güvenşiği kalmayınca

Kizlar giremedim kac zamandir bu arada erken doguran olmamis cok sevindim bebislerim de bende iyiyim cik sukur 10 gun kuvozde kaldilar biraz sariliklari var 2 saatte bir besliyorum zorla uyandirip mecburen kilo aldirmam lazim ki iyilessinker

Ay çok sevindim cnm şükür hastaneden çıktıysanız gerisi gelir. Sadece stres olmadan güzelce besle. Hurma çok iyiymiş sütünüde artırır . Bol bol taze şerbet komposto iç cnm. Bende şimdi eve 3-4 kilo hurma aldıracam. Hem demir fosfor danda zengin senide besler inşallah

Dün benimde kontrolüm vardı şükür oğluş 3 kiloyu geçmiş boyu 49,5 olmuş. 37. Haftamızda böylece bitti darısı sizlere inşallah. Geri sayıma devam. Belim tek tarflı çok ağrıyor basMıyom resmen topal gibi yürür oldum. Soğuk algınlığına bişey yapamayız artık dedi drum. Bol istirahat ve ıhlamur su iç dedi. Artık dayanacam ıhlamura. Suya. Bir taraftanda geç kaldım ama hatim yapmaya çalısıyom ama pek umut gok bitmeyecek doğuma. Daha 15. Cüzdeyim. kendim bitirmek istedigimden paylasamiyorumdakimseyle. Sizlerde oktabilirseniz es dost akraba okutun bence faydasini gorur elbet yavrularimiz

Maşallah kocaman olmuş delikanlı sağlıkla gelsin inş

canm masalh oglusuna insalh doguma kadar hersey saglikla gider ben hatip yaptim canm oglum icin 2 tane kendim okudum rabbim kabul eder insalh benimde mayi 10 na kontrolim var bakalim inalah hersey yolunda gider

cnm iyiler ya bebekletrin gozun aydin bundan sonrasi insalh kolay olir senin icin hurma marol tere otu da sut yapiyomuş kendine iyi bakki sutun olsun yâvrulaari da iyi beslensinler

canm 1 2 hafta daha idare edemezmisin bebiş dogunca yapsan bebege bi zarar vermeyeler dikkatli olasin eger sikinti olmayacksa bence 1 2 hafta disini sik cnm

kizlar ben bebegimi kundak yapacam en azindan bir kac gun bidr kaynanam bebegim altina toprakta koyacak bizim buralarda önlük yapack deriz yani aklim karisik biraz yapsam mi yapmasammi bilemedm kisin olsa sicak tutar toprak ama yazin pisirir bebegi diye dusunuyom

Gebe ve gebe olmayanlar için nasıl farklı mesela canım

Canım altına toprağı bildiğim kadarıyla çok eski bez olmadığı zamanda kullanırlarmış. Bebek ona çişini yaparmış şimdi neden yapmak istiyor ki

Merhaba kızlar bende tüp bebek annesi olucam inşaallah 7 haftalık hamileyim 6 gün önce hafif bir kan ve siyah leke geliyor yarın tekrar kontrölüm var normalmi sizce???
Canm gözün aydın öncelikle . Buradaki çoğu arkadaşta aynı şeyler oldu bazılarında olmadı. Yani kişiye göre değişiyor. Yarın kontrolünde en sağlıklı cevabı dr un verecektir. Rahat ol ve keyfini çıkar

İnsallah canim hurma kompostosu iciyorum zaten kendi sekeriyle ekstra seker.koymuyorum cok ta lezzetli oluyo dut kompostosu iciyorum bide ama onun tadi cok kotu elimden geleni yapiyorum 8 10 ogun besliyorum 2. 3. Saatte bir uyandırıp zorla beslıyorum artık hayırlısı

cnm iyiler ya bebekletrin gozun aydin bundan sonrasi insalh kolay olir senin icin hurma marol tere otu da sut yapiyomuş kendine iyi bakki sutun olsun yâvrulaari da iyi beslensinler
Sagol canım inşallah sut için yapmadıgım kalmadı da kucukler gucsuzler guzelce emseler keşke beni bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…