Açlık 95-100ün altında tokluk (ilk lokmadan tam 1 saat sonra) 140ın (ideali 120nin) altında olması gerekiyor canımO zaman tokluk sekerimi ilkblokmayi aldiktan 1 saat sonra olcucem . Ve açlık tokluk sekerimin kac olmasi lazım
Gözünaydın canım inş sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsünHerkese meraba arkadaşlar. Bende uzun bir çabanın ardından hamileyimçok şükür inşaallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırız. Geçen hafta öğrendim sonucumu .nasıl geçiyo hamileligin iz.ben 5 hafta dayım dinleniyorum sürekli korkuyorum .rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun. henüz ultrasona girmedim .
İnş hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırızBende tüp bebek annesi olarak takip ediyorum sizi :)ilerde nelerle karsilasabilirim diye :) masallah az kaldi sizlerin darısı bize olsun insallahDoğum yapan arkadaslara da hayırlı ugurlu olsun
canm korkma panik yapma insalh kotu bisey degil hem artik yavas yavs zamanj geliyor senin dogumun belki supriz olur dikkatli ol panik yapmaKızlar dün tuvalette lekelenmem oldu paldır küldür hastaneye gittim. Korktum çok eşimde yoktu kimsede yoktu yanımda. Arkadaşlarla gttik neyseki açılma falan yokmuş nst de sorun yok dedi dr. Eve geldim ama tüm gec em telaşla geçti. Şükür eşim sabah yurt sışından geldi. Ama o kanama neydi bile edim. Yada lekeden sonra doğum geç gelebilirmi. Yatıp dinleniyorum şu anda evde.
Hayırlı olsun canim gozun aydinHerkese meraba arkadaşlar. Bende uzun bir çabanın ardından hamileyimçok şükür inşaallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırız. Geçen hafta öğrendim sonucumu .nasıl geçiyo hamileligin iz.ben 5 hafta dayım dinleniyorum sürekli korkuyorum .rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun. henüz ultrasona girmedim .
Benim aclik sekwri de hep düşük oluyoe canım yaa . Çok teşekkür ederim nihayet anladim cunku ben bu degerleri normql diyabetliler icin sanıyordumAçlık 95-100ün altında tokluk (ilk lokmadan tam 1 saat sonra) 140ın (ideali 120nin) altında olması gerekiyor canım
Canim inşallah sorun yokturKızlar dün tuvalette lekelenmem oldu paldır küldür hastaneye gittim. Korktum çok eşimde yoktu kimsede yoktu yanımda. Arkadaşlarla gttik neyseki açılma falan yokmuş nst de sorun yok dedi dr. Eve geldim ama tüm gec em telaşla geçti. Şükür eşim sabah yurt sışından geldi. Ama o kanama neydi bile edim. Yada lekeden sonra doğum geç gelebilirmi. Yatıp dinleniyorum şu anda evde.
Faydam olduysa ne mutlu banaBenim aclik sekwri de hep düşük oluyoe canım yaa . Çok teşekkür ederim nihayet anladim cunku ben bu degerleri normql diyabetliler icin sanıyordum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen. Artık doğsa da sıkıntı olmaz maşallah haftan çok iyi. Bu arada ne olursa olsun evde tek kalma canımKızlar dün tuvalette lekelenmem oldu paldır küldür hastaneye gittim. Korktum çok eşimde yoktu kimsede yoktu yanımda. Arkadaşlarla gttik neyseki açılma falan yokmuş nst de sorun yok dedi dr. Eve geldim ama tüm gec em telaşla geçti. Şükür eşim sabah yurt sışından geldi. Ama o kanama neydi bile edim. Yada lekeden sonra doğum geç gelebilirmi. Yatıp dinleniyorum şu anda evde.
Tamam canım. Hafta içi 3ndokrine,gonderri dr um . Endokrinci sekerin düşmüş dedi . Bu da istenen bir durum değil dedi . Istersen diyetisyene git dedi . Bende diywtisyene gittim,ama kadin bana gebelige bagli şeker perhizi vermiş 2200 kalorilik Aldigim 5 kiloyuda otle vericem sonra kendi kadin dogumcuma danistim kafam,karistigi icin . Oda listeyi istedi. Uygulama sadece sekerini yukseltecek seyleri asiriya kacmadan ye dediFaydam olduysa ne mutlu banakan şekerinin hiçbir zaman 60ın altında olması istenmez ona dikkat et canım oluyorsa doktorunla ilk fırsatta görüş
canm masalj Allah hayirli etsin hersey yolunda gibi katlanark ilerleniyor insalh sag salm kucagimiza alirzMerhaba bayanlar bana yardımcı olabilir misiniz hepinizin gebeliği son aşamada olduğu için siz yardım edebilirsiniz diye düşünüyorum
11.gün değerim 42 çıkmıştı
13.gün 120 herşey yolunda gibi duruyordu
16.gün 180 oldu yarısı kadar artış gösterdi
19.gün yani dün 350 falan olmuş 3günde yine iki katı kadar artmış benim gibi hamilelik geçiren ve devam eden var mı aranızfa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen. Artık doğsa da sıkıntı olmaz maşallah haftan çok iyi. Bu arada ne olursa olsun evde tek kalma canım
Canim inşallah sorun yoktur
canm korkma panik yapma insalh kotu bisey degil hem artik yavas yavs zamanj geliyor senin dogumun belki supriz olur dikkatli ol panik yapma
Iyiyim cnm tsk ler
Senin haftana geliriz ins canm biz sezeryan oldugu icin 38 hafta dogum haftamiz insKizlar sukur iyiyim simdilik. Evde yatiyorum iste.ablam geldi yanima esimde gitmez artik biryere insallah.
Evet beklenen gun yaklasiyor. Insan yalniz olunca iyice stres oluyor. Bizimde evimiz sehirden 30 km uzakta ve issiz bir yerde olunca hepten panik olmustum.
Insallah sizde benim haftama ve normal dogum gunune gelirsiniz sikintisiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?