Kanama.neden.oldu acaba yoruldunmu dikkat et kendine az kaldi.bebislere kavusmamizaKizlar sukur iyiyim simdilik. Evde yatiyorum iste.ablam geldi yanima esimde gitmez artik biryere insallah.
Evet beklenen gun yaklasiyor. Insan yalniz olunca iyice stres oluyor. Bizimde evimiz sehirden 30 km uzakta ve issiz bir yerde olunca hepten panik olmustum.
Insallah sizde benim haftama ve normal dogum gunune gelirsiniz sikintisiz.
Aynen merak içindeyimYa kızlar @Ploutos dan hiç ses soluk yok inş bebeği iyidir ama sesi çıkmayınca endişeleniyor insan. ne durumda acaba?
Kontrol nasıl geçti canım? Belli mi tarih?ben prensesimi görmeye gidiyorum. dogum tarihimiz bu sefer net belli olur insallah.
hayirli kandiller canim. 20 mayis insallah bi aksilik cikmazsa. 2800 olmus yavrum. bana sanki az gibi geliyo.Kontrol nasıl geçti canım? Belli mi tarih?
soylemn iyi oldu cnm bende takmayi dusunuyodm doktoruma danisarak tabikizlar size bisey. doğumdan sonra korse takin diyolar ama benim kayinvalidem asla önermiyo. kayinvalidem ameliyathane hemsiresi. rahim sarkmasina neden olabiliyormus. doğum yaptiktan sonra rahim sarkmasi ameliyatina gelen cok hasta oluyor dedi. bilginiz olsun. isterseniz doktorunuzla da konusun bilgi alin. ben bana söyleneni iletiyorum size.
Sezeryan mı canım. Başka türlü nasıl net belli olack kiben prensesimi görmeye gidiyorum. dogum tarihimiz bu sefer net belli olur insallah.
Allah Allah öylemiymiş canım.Soralım ve burada paylaşalım önemli bir konukizlar size bisey. doğumdan sonra korse takin diyolar ama benim kayinvalidem asla önermiyo. kayinvalidem ameliyathane hemsiresi. rahim sarkmasina neden olabiliyormus. doğum yaptiktan sonra rahim sarkmasi ameliyatina gelen cok hasta oluyor dedi. bilginiz olsun. isterseniz doktorunuzla da konusun bilgi alin. ben bana söyleneni iletiyorum size.
Canım neresi az maşallah çok iyi. 20 mayısa kadar yaklaşık 3300 civarı olur tahminim.hayirli kandiller canim. 20 mayis insallah bi aksilik cikmazsa. 2800 olmus yavrum. bana sanki az gibi geliyo.
Bence kontrok olsan iyi olur canımKızlar 26. Haftamdayım. Hareketlerini gecen hafta gayet net hissederken 2 gündür hareket yok. Kalbini dopler cihazımla dinliyorum dakikada 150 atım hızı var. Doktora gitmeme sizce gerek var mı?
cnm ne yaptin gittinmi doktora bebiş nasil iyidir insalhKızlar 26. Haftamdayım. Hareketlerini gecen hafta gayet net hissederken 2 gündür hareket yok. Kalbini dopler cihazımla dinliyorum dakikada 150 atım hızı var. Doktora gitmeme sizce gerek var mı?
Peki bu dopler dakikada 150 ise kiz diyorlar dogrumu bu bilgi canim 140 ustu kiz alti erkekmis diye okudum :) rabbim saglikla nasip etsin insallahKızlar 26. Haftamdayım. Hareketlerini gecen hafta gayet net hissederken 2 gündür hareket yok. Kalbini dopler cihazımla dinliyorum dakikada 150 atım hızı var. Doktora gitmeme sizce gerek var mı?
saģlikla kucagina alirsin insalh cnm pek bilgim yok benim ikizler hakkimda benim tek hayirlisi olsunMerhaba ikiz anneleri gurubu sanirim rabbim nasip ederse benimde ikiz minnaklarim olucak insallah rabbim cumlemize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah ben dun ikili tarama sonucumu aldim sukur iyi cikti ama benim merakimi sizde biliyorsaniz cvp verirseniz sevinirim serbest beta hcg ikisindede 58.9 cikti ve ben kiz diye hislerim oyle oldu dun insallahda oyle nasip etsin rabbim 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye bilgi okudum dogruluk payi varmi annisler ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?