Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kanama.neden.oldu acaba yoruldunmu dikkat et kendine az kaldi.bebislere kavusmamiza

kizlar size bisey. doğumdan sonra korse takin diyolar ama benim kayinvalidem asla önermiyo. kayinvalidem ameliyathane hemsiresi. rahim sarkmasina neden olabiliyormus. doğum yaptiktan sonra rahim sarkmasi ameliyatina gelen cok hasta oluyor dedi. bilginiz olsun. isterseniz doktorunuzla da konusun bilgi alin. ben bana söyleneni iletiyorum size.

soylemn iyi oldu cnm bende takmayi dusunuyodm doktoruma danisarak tabi

Günaydın bayanlar anne adayları Rabbim öncelikle hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günde. Ben yeni evli sayılırım ama yaşım 30 olduğu içn biraz endişelerim var özellikle adetin 3. Günü hormon tahlillerimde fsh 12.8 çıktı diğer hormonlarım normal ama fsh yükselmiş geçen ay 9.5 du. Dün beni bi korku sardı yumurta rezervimin azalmasından ve tüp bebeğe bile geç kalmaktan korkuyorum perşembe doktora sonuçları göstercem ama öncesinde buraya yazmak istedim. Bu değerim ile doktorun bana önereceği nedir ve sizce hamile kalabilir miyim?? ayrıca Adetlerim düzenlidir ve iki aydır doktor ultrasonda yumurtamın oluştuğunu 16 mm olduğunu söyledi..

Allah Allah öylemiymiş canım.Soralım ve burada paylaşalım önemli bir konu

Kızlar 26. Haftamdayım. Hareketlerini gecen hafta gayet net hissederken 2 gündür hareket yok. Kalbini dopler cihazımla dinliyorum dakikada 150 atım hızı var. Doktora gitmeme sizce gerek var mı?

Kızlar 26. Haftamdayım. Hareketlerini gecen hafta gayet net hissederken 2 gündür hareket yok. Kalbini dopler cihazımla dinliyorum dakikada 150 atım hızı var. Doktora gitmeme sizce gerek var mı?
Bence kontrok olsan iyi olur canım

Peki bu dopler dakikada 150 ise kiz diyorlar dogrumu bu bilgi canim 140 ustu kiz alti erkekmis diye okudum :) rabbim saglikla nasip etsin insallah

Merhaba ikiz anneleri gurubu sanirim rabbim nasip ederse benimde ikiz minnaklarim olucak insallah rabbim cumlemize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah ben dun ikili tarama sonucumu aldim sukur iyi cikti ama benim merakimi sizde biliyorsaniz cvp verirseniz sevinirim serbest beta hcg ikisindede 58.9 cikti ve ben kiz diye hislerim oyle oldu dun insallahda oyle nasip etsin rabbim 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye bilgi okudum dogruluk payi varmi annisler .. :)

saģlikla kucagina alirsin insalh cnm pek bilgim yok benim ikizler hakkimda benim tek hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…