Peki bu dopler dakikada 150 ise kiz diyorlar dogrumu bu bilgi canim 140 ustu kiz alti erkekmis diye okudum :) rabbim saglikla nasip etsin insallah
Canım bunlarla alakası yok cinsiyetin. Grubumuz tüp bebek anneleri grubu. Hoşgeldin grubumuza. İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini. 0 01_nisan arkadaşımız ikizlerine gebeydi 35-36 haftalıkken doğum yaptı şu an bebişleri iyi bildiğim kadarıyla. Darısı başına tatlımMerhaba ikiz anneleri gurubu sanirim rabbim nasip ederse benimde ikiz minnaklarim olucak insallah rabbim cumlemize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah ben dun ikili tarama sonucumu aldim sukur iyi cikti ama benim merakimi sizde biliyorsaniz cvp verirseniz sevinirim serbest beta hcg ikisindede 58.9 cikti ve ben kiz diye hislerim oyle oldu dun insallahda oyle nasip etsin rabbim 50 alti ise erkek ustu ise kiz diye bilgi okudum dogruluk payi varmi annisler ..:)
Hosbulduk canim bende arayis icindeyim sizlerede sormak istedim betahcg yazip cinsiyetleri su deseniz belki birseyler ogrenmis oluruz tatlim evet 01 nisan cvp yazdik iyi olduklarini ogrendim cok sevindim insallah bizlerde seviniriz..
Amin insallah himm demek tek ve ikiz gebelikler gurubu yani basliktan anlamaliydim saglikla nasip etsin rabbim minnaginisaģlikla kucagina alirsin insalh cnm pek bilgim yok benim ikizler hakkimda benim tek hayirlisi olsun
huriyecm senlen hemen hemn ayniyiz senin gobek nasil düşmüşmü bide kac kilo aldn bana gobegin düşmus diyolar biraz korku sariyor beni bebegin kac kilo cnm benm doktor solemiyor inanmayin diuor ultrasonlara
Canım göbeğim düşmedi gibi. Ama haftalarımız ilerledi artık yavaş yavaş düşer sanırım. Ben 58den 74e çıktım 16 kilo aldım boyum 1.55 sen kaç kilo aldın? 33+5te 2222 gr 45 cm çıktı canım günüyle uyumlu çıktı. 10unda kontrolüm var tekrar. Senin kontrol ne zaman canım? Sezeryan mı olacak doğumun? Tarihi belli mi?huriyecm senlen hemen hemn ayniyiz senin gobek nasil düşmüşmü bide kac kilo aldn bana gobegin düşmus diyolar biraz korku sariyor beni bebegin kac kilo cnm benm doktor solemiyor inanmayin diuor ultrasonlara
cnm bende 58 le hamile kaldim sanirim suan 75 kilodayim boyumda 164 bende bugun 35 hafta oldu benimde ayin 10 kontrolm var benim sezaryan doktorum cat kemigim dar oldugunu solemisti bide ilk dogum surekli dusuk tehlikesi vardi riske atamam benegimin boyu kilosunu hic bilmim enson 1900 lwrseydi bi kac hafta once babasi kilolu belki kilolu olur yada kendimi oyle avutiyomCanım göbeğim düşmedi gibi. Ama haftalarımız ilerledi artık yavaş yavaş düşer sanırım. Ben 58den 74e çıktım 16 kilo aldım boyum 1.55 sen kaç kilo aldın? 33+5te 2222 gr 45 cm çıktı canım günüyle uyumlu çıktı. 10unda kontrolüm var tekrar. Senin kontrol ne zaman canım? Sezeryan mı olacak doğumun? Tarihi belli mi?
babişimiz 6 kiloya yakin doğmuş. o yuzden az geliyo banaCanım neresi az maşallah çok iyi. 20 mayısa kadar yaklaşık 3300 civarı olur tahminim.
evet 20 mayista sezeryan canimSezeryan mı canım. Başka türlü nasıl net belli olack ki
Benim.buyuk oglum 4.600 dogdu boyu 53 rabbim sagliklik versin annisler kilo dunyaya gelincede olur yeterki saglikla gelsinler insallah simdide ikiz annesiyim kilo ikiye bolunecek :)babişimiz 6 kiloya yakin doğmuş. o yuzden az geliyo bana
Söylenenlerin fazla doğruluk payı yok. Benzer yazıyı okumuştum bende 50 üstü çıkmıştı ve kız deniliyordu ama benim oğlum olacak kısmetse o yüzden takılma bir sistematik yokHosbulduk canim bende arayis icindeyim sizlerede sormak istedim betahcg yazip cinsiyetleri su deseniz belki birseyler ogrenmis oluruz tatlim evet 01 nisan cvp yazdik iyi olduklarini ogrendim cok sevindim insallah bizlerde seviniriz..
Cnm 6 kilo bence iyi bişey değilmiş. Sışarı çıksınlar sağ salim sonra kilo alsınlar çünkü ben 3 kg oğluşu bile zor taşıyorum ve belim çok ağrıyor malesef . Hareketlerimiz kısıtladı o ağrılardababişimiz 6 kiloya yakin doğmuş. o yuzden az geliyo bana
İnşallah boyu kilosu herşey normal doğar ama dr um neden söylemiyor kaç kilo kaç cm. Cihazımı yetersiz ki ölçüm veremiyorcnm bende 58 le hamile kaldim sanirim suan 75 kilodayim boyumda 164 bende bugun 35 hafta oldu benimde ayin 10 kontrolm var benim sezaryan doktorum cat kemigim dar oldugunu solemisti bide ilk dogum surekli dusuk tehlikesi vardi riske atamam benegimin boyu kilosunu hic bilmim enson 1900 lwrseydi bi kac hafta once babasi kilolu belki kilolu olur yada kendimi oyle avutiyom
Bizimde bugün son kontrol vardı. Nst de pek durmadı sıpa birazda üşüttüğümden dr hemen acile gönderip serum taktırttı ve ateşim tansiyonum ölçüldü. Üşütmeden dolayı biraz ateşliydim serumla normale döndü şükür. Nst de süzeldi. Yoksa 9 mayısı dahada öne çekip bebişimize erken kavuşacaktık. Gün geldikçe strees ve heyecan artıyor. Son 4 gün artık. Rabbim cemi cümlemize sağlık versinde hayırla doğuralım inş.
evet canm iyi degil aslinda. cocuklugundan beri hep kiloluymus. surekli yediklerine dikkat ediyo. dikkat etmese hemen kilo aliyo. istediklerini yiyemiyo.Cnm 6 kilo bence iyi bişey değilmiş. Sışarı çıksınlar sağ salim sonra kilo alsınlar çünkü ben 3 kg oğluşu bile zor taşıyorum ve belim çok ağrıyor malesef . Hareketlerimiz kısıtladı o ağrılarda
Benim oğlum 12. Haftada 180 le basladı 16. Haftadan 20. Haftaya 170 le devam etti 20. Haftadan beri 160 ile 150 aralığında stabil atım hızında. Öyle şehir efsanelerine de inanma. Kız erkek neyse ultrasonda gözüküyo. Birde anne hissediyo zaten. Ben çok kız istiyordum. Ama rüyamda kara minik bir oğlan görüyordum. Hep Ağlıyordu. Hissel bi durum.Peki bu dopler dakikada 150 ise kiz diyorlar dogrumu bu bilgi canim 140 ustu kiz alti erkekmis diye okudum :) rabbim saglikla nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?