Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Söylenenlerin fazla doğruluk payı yok. Benzer yazıyı okumuştum bende 50 üstü çıkmıştı ve kız deniliyordu ama benim oğlum olacak kısmetse o yüzden takılma bir sistematik yok
Canım senin doğum 9unda dimi? 3 gün kalmış ne güzel. İnş sağlıkla alırsın kucağına

Canım geçmiş olsun inş sağlıkla alırsın kucağına

Bugün kesesini gördüm yavrumum haftaya inşaallah kalb atışlarıni duymak nasip olur .kızlar 11 gun bhcg 975 di tek kese göründü normal dimi bana degerin yüksek ikiz olabilir dediler.sağlıklı olsun kucağıma alayim yeter bana .sizin değerleriniz nasıldı meraktan soruyorum.

Canım senin doğum 9unda dimi? 3 gün kalmış ne güzel. İnş sağlıkla alırsın kucağına
Evet 9 unda inşallah. 3 gün kaldı. Heyecan dorukta. Herkes göbeğiminde aşağı indiğinni söylüyor. Doğumun yaklaştığını gösterirmiş.darısı başınıza kızlar. Rabbim şu mübarek cuma günü dualarımızı kabul buyursun. Yavrularımızı bu meşakkatli süreçten sonra sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin

Canım değerin çok yüksek çıkmış ikiz gibi sanki. Ama bellide olmaz. Dr un söylemediyse bile 2 gün arayla kan tahlili yaptır değerin katlamasına göre dahada emin olursun.

Yatcan.kalkican yatcan kalkican hopp bebegin senle :) hayirli dogumlar olsun ins

Son 20. Gun :) askerlik gibi şafak sayiyoruz
Benim tarih tam belli değil mayısın son günleri diye tahmin ediyordum ama doktorum bi aksilik olmazsa 39+0da almayı düşünüyor o da 5 haziran pazar oluyor bu durumda da 3ü 4ü yada 6sı alır belki diye düşünüyorum. Ama kabul ederse 38+lı günler olan 1, 2 yada 3 haziran olsun diycem. Kendime 1 haziranı seçtim şafak saymak için.. Şafak 25

en onemlisi saglikli sihhatli dogmalari ins . benimde sabrim.kalmadi cabuk gecsin su zaman artik yavrumu kucagima alayim . merak ediyorum cadi kizimi :))

ay kizlar hepimiz şafak saymaya basladik hadi inşalh sag salim aliriz kucagimiza benimde saliya kontrolum var diktor ozaman belki tam tarih verir gerci 25 mayis demisti bi defa ama bakalim artik 25 mayis olura17 gunum var bakalim hayirlisi artikk

Dün soğuk ayran içtimBu gün burnum tıkalı boğazım şiş yutkunamıyorum basım kazan tasıyormuşum gibiEvde hibisküs kuşmurnu ve ıhlamur vardı kaynatıp içicem. İnsallah dokunmaz.

Benim de kontrol salı günü canım. Seninle kontrollerimiz genelde aynı gün oluyor ayrıca anestezi şeklini de konuş belirle doktorunla bence.

Dün soğuk ayran içtimBu gün burnum tıkalı boğazım şiş yutkunamıyorum basım kazan tasıyormuşum gibiEvde hibisküs kuşmurnu ve ıhlamur vardı kaynatıp içicem. İnsallah dokunmaz.
Geçmiş olsun canım. Benim doktorum ada çayı yasak ıhlamur içebilirsin demişti. Diğerleri sakıncalı mı bilmiyorum. Yine de fazla bitki çayı içme bence. Çoğu gebelikte sakıncalı ve yasak oluyor. Bol su ve sıvı al meyve bol tüket çorba iç dinlen. Uzarsa ateşin olursa şiddetli öksürüğün varsa karnını zorlayan falan doktora git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…