Dualarım seninle. Hersey güzel olur insallah. Mücizeyi öpüyorum.Canlarim tum gun giremedim nete sorun oldu. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Yavrularimizi saglikla vaktinde kucagimiza alalim.
Beklenen gun geldi catti benim icin darisi sizlere olsun insallah. Dua edin bizim icin. Sabah kismetse 8 de sezeryan 8:30 en gec yavrumu gorucem.:))
Daha sonrada insallah en kisa surede yazarim sizlere hepiniz allaha emanet olun opuldunuz
Ins sag salim.kucagina almissindr canm.Canlarim tum gun giremedim nete sorun oldu. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Yavrularimizi saglikla vaktinde kucagimiza alalim.
Beklenen gun geldi catti benim icin darisi sizlere olsun insallah. Dua edin bizim icin. Sabah kismetse 8 de sezeryan 8:30 en gec yavrumu gorucem.:))
Daha sonrada insallah en kisa surede yazarim sizlere hepiniz allaha emanet olun opuldunuz
Gecmis olsun canm zor hamilelikteKızlar doktora gittim tahlil verdim. Crp yüksek çıktı. Sanırım enfeksiyon bulgusunu crp ölçümüyle tespit ediyolar. Neyse aksef antibiyotiği verdi
Almıycam antibiyotik. Ağrı kesici parol verdi. Onu içtim. Serum fizy. Verdi. Onu burun deliklerime3 er damla döktüm. İşe yaramadı. Otrivine sıktım. Cırt diye acıldı
ay canm hadi insalh guzel gecmistur bizede yaz burdan merak ederiz insalh bebisinde sende saglikla cikarsjnuz hastanede darisi hepimizeCanlarim tum gun giremedim nete sorun oldu. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Yavrularimizi saglikla vaktinde kucagimiza alalim.
gecmiş olsun canm dikkat et bitki caylari icme bence hic tavsiye edilmiyor kendinede meleginede iyi bakKızlar doktora gittim tahlil verdim. Crp yüksek çıktı. Sanırım enfeksiyon bulgusunu crp ölçümüyle tespit ediyolar. Neyse aksef antibiyotiği verdi
Almıycam antibiyotik. Ağrı kesici parol verdi. Onu içtim. Serum fizy. Verdi. Onu burun deliklerime3 er damla döktüm. İşe yaramadı. Otrivine sıktım. Cırt diye acıldı
evet cnm ayniyiz senle bugun diplue arkadaş sanirim dogumunu yapti hadi darisi bizlere insalh bakalim diktor yarin belki gün veririr sabirsizlaniyomBenim de kontrol salı günü canım. Seninle kontrollerimiz genelde aynı gün oluyorayrıca anestezi şeklini de konuş belirle doktorunla bence.
Canım antibiyotik verdiyse gerekli görmüştür kullan benceKızlar doktora gittim tahlil verdim. Crp yüksek çıktı. Sanırım enfeksiyon bulgusunu crp ölçümüyle tespit ediyolar. Neyse aksef antibiyotiği verdi
Ayyy ne güzel. İnş sağlıkla kucağına almışsındır. Bizi de haberdar et lütfenCanlarim tum gun giremedim nete sorun oldu. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Yavrularimizi saglikla vaktinde kucagimiza alalim.
Muhtemelen bu saatlerde bebegunle koklasiyorsundur canımCanlarim tum gun giremedim nete sorun oldu. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Yavrularimizi saglikla vaktinde kucagimiza alalim.
insallah sag saglim kucagimiza aliriZ. benim şafak 11Şafak 23
Ay ne guzellll 11 gun bisey kalmamis simdi grubta canm oncelik sende heralde. Sirayla bize gelir.inssssinsallah sag saglim kucagimiza aliriZ. benim şafak 11
Sende şafak kac canmMuhtemelen bu saatlerde bebegunle koklasiyorsundur canım
Sağlık vemutlulukla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?