Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canlarim tum gun giremedim nete sorun oldu. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Yavrularimizi saglikla vaktinde kucagimiza alalim.
Beklenen gun geldi catti benim icin darisi sizlere olsun insallah. Dua edin bizim icin. Sabah kismetse 8 de sezeryan 8:30 en gec yavrumu gorucem.:))
Daha sonrada insallah en kisa surede yazarim sizlere hepiniz allaha emanet olun opuldunuz

Dualarım seninle. Hersey güzel olur insallah. Mücizeyi öpüyorum.

Kızlar doktora gittim tahlil verdim. Crp yüksek çıktı. Sanırım enfeksiyon bulgusunu crp ölçümüyle tespit ediyolar. Neyse aksef antibiyotiği verdi
Almıycam antibiyotik. Ağrı kesici parol verdi. Onu içtim. Serum fizy. Verdi. Onu burun deliklerime3 er damla döktüm. İşe yaramadı. Otrivine sıktım. Cırt diye acıldı

Ins sag salim.kucagina almissindr canm.

Gecmis olsun canm zor hamilelikte dinlen bol bol uyu

ay canm hadi insalh guzel gecmistur bizede yaz burdan merak ederiz insalh bebisinde sende saglikla cikarsjnuz hastanede darisi hepimize

gecmiş olsun canm dikkat et bitki caylari icme bence hic tavsiye edilmiyor kendinede meleginede iyi bak

Canım antibiyotik verdiyse gerekli görmüştür kullan bence

Ayyy ne güzel. İnş sağlıkla kucağına almışsındır. Bizi de haberdar et lütfen

Muhtemelen bu saatlerde bebegunle koklasiyorsundur canım
Sağlık vemutlulukla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…