Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Merhaba kızlar 35+2de kontrolümüzü olduk ilk ölçümde 2430 gr 45 cm çıktı 11 gün önce 2220 gr 45 cmdi sonra bir daha daha dikkatli ölçtü milimetre bile ölçümleri hemen değiştirir dedi 2500 gr 46 cm olmuş haftasıyla uyumlu iyi dedi haftada 200 gr alması gerekirmiş. Suyu plasentası ve nst iyi çıktı. Baş gelişli sadece normalde olması gerekenden daha aşağıda dedi yürüme fazla ayakta durma uzan dinlen dedi. Kordonu dolanık değil şükür. Eşimin akrabası son günlerde malesef kötü bir olay yaşadığı için tedirginiz dedik O kader kısmet içini ferah tut, soluna yat yatakta fazla dönme dedi. Böbreğim halen şiş ancak şu an idare ediyor şükür, eğer sıkıntı yaratırsa bebeği biraz daha erken alırız dedi. Bir aksilik çıkmazsa 38+6da 4 haziran günü sezeryan olacak. Ben birkaç gün daha erken alsak dedim (kordon dolanması vs herhangi bir ters durum olursa diye tedirginim dedim) sezeryanda bebek akciğerdeki suyu tam atamaz o nedenle 39. Haftayı doldurursak daha iyi olur yenidoğanın geçici taşipnesi riski daha az olur dedi bende o zaman siz bilirsiniz dedim. Spinal anestezi önerdi. Ben biraz korkuyorum ilk doğumumda da epidural olmuştum anksiyete ve hipotansiyon yaşayınca sedasyon (hafiften uyutma) da yapılmıştı. Spinalle doğuma başlarız eğer baktık kendini kötü hissedersen mecbur kalırsak sedasyonu o zaman yaparız çünkü ilaç bebeğe de geçer dedi yada dayanabilirsen bebek çıkınca sedasyon uygularız dedi. Genel anestezide ilaç daha fazla bebeğe geçer önermem dedi. Hareketlerini sordum sabahtan yatana kadar 10dan fazla hareket normal dedi (her hareketi aynı dakikada olsa bile say dedi) Et tavuk fazla yiyemiyorum dedim yemeye çalış gelişimi için iyi olur dedi. Kan sulandırıcı clexane kullanıyorum doğuma 12 saat kala bırakıcaz dedi. Bizden böyle teyzeleri. Detaylı yazdım ki belki sizlere de faydası olur diye. Şafak 25 yuppiiiii

Merhaba arkadaşlar, 4+6 haftalık hamileyim bugünkü beta hcg değerim 3.423 çıktı tek embriyo transferi.

Doktor kese görmek için 15 gün sonraya gün verdi. 8+0 da gitmiş olucam. Acaba kese ile birlikte kalp atışlarını da duyabilir miyim? Sizler bu süreçlerden geçmişsiniz, bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım. 10 haftayı bekle

Oğğğğf of kızlar. Benim safak 90 :):) Size çok imrendim. Ama sabır sabır diyorum. Bende clexane 0,4 kullanıyorum. Gece, 01 00 da yanlarımdan vuruyorum. Günde 3 kısa etkili 1 uzun etkili insülin, ac tok 6 kez seker ölçümü yapıyorum. Yani günde 11 kez vücudumun muhtelif yerlerine iğne yapıyorum. Ama çok pozitif olmaya da calışıyorum. Herşey Kıymetlim için.

Gozun aydin.canim . hadi hayirlisi ins. Sola yatmak.surekli olmuyo donuyruz benim.yanlarim agriyo artik. Spinalle epiduralin ne farki var acaba . bence dr un.bekletiyosa bekle 39 u ne guzel bende sorayim haftaya druma niye beklemiyosa benimki. Hakkimiza hayirlisi insaAllah bi sorunsuz dogursaydik. Benim.en.korktugum.belden igne yapildigi sira epiduraldi herald3 onceki dogumum . Allahim guc kuvvet versin.hepimize. evlatlarimizi bize bizide evlatlarimiza bagislasin insaAllah

Allah yardim etsin valla zor annelik iste . Rabbim.istedigine kavustrsun gecer gecer bu zamanlarda son zamanlar gecmiyo

Büyük ihtimal duyarsın canım genelde o dönem duyuluyor. Ben iki gebeliğimde de 7.5 haftalıkken duymuştum. Hayırlı olsun bebişin

Aslında canım 4+6 isen 15 gün ekleyince 7+0 oluyor 8. Haftaya yeni başlamış oluyorsun. Hesabı yanlış yapmışsın. 7+0 kalp atışları için erken olabilir belki

Dediğin gibi herşey meleğin için. İnş günler su gibi geçer ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Çok saol canım. Benim ilk doğum epiduralle oldu memnun kalmıştım bu doktorum spinal önerdi epidural senin için daha zahmetli bir işlem dedi ben de tamam dedim kontrolün ne zamandı? Benim 20 mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…