Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Gunaydin kizlarr...bende kan sulandirici coraspin kullaniyodum bu hafta biraktirdi doktorum bi sorun olmaz ins...birakanlar var mi aranizda
Sanırım belli bir haftadan sonra coraspine devam etmek bebekte bazı doğumsal hastalıklara yol açabiliyormuş genelde bu haftalarda kesiyorlar galiba. Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun? Kan pıhtılaşması vs var mıydı sende?

Çok saol canım. Benim ilk doğum epiduralle oldu memnun kalmıştım bu doktorum spinal önerdi epidural senin için daha zahmetli bir işlem dedi ben de tamam dedim kontrolün ne zamandı? Benim 20 mayısta
Benimde 20 mayis canm . bende anestiziyi konusayim . 27 mayisda dogum diye dusunyruz bakalim .

Benim doktorum 12 den sonra hicbisey yiyip icme dedi ameliyat gecesi epiduralmi.dusunuyo acaba o.zaman. 7de sezeryana alicak .insaAllah Allahim yardimcimiz olsun

Benim doktorum 12 den sonra hicbisey yiyip icme dedi ameliyat gecesi epiduralmi.dusunuyo acaba o.zaman. 7de sezeryana alicak .insaAllah Allahim yardimcimiz olsun
Amin canım herkese doğuma gelirken aç gel denir canım sonuçta anestezi verilecek anestezi ne tür olursa olsun

D dipblue canım sen ve bebiş nasılsınız? İnş herşey yolundadır habersiz bırakma bizi
Mrb canlarim. Cok sukur bin sukur oglusumuzu saglikla kucagimiza aldik. Pazartesi sabah 8:20 de girdim 8:48 de oglum dogdu. Sipinal anestezi ile oldu 38+4 gunde. dogdugunu ilk agladigini gordum yanagima getirip koydular optum kokladim. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin burada 9 aydir can yoldasi oldugumuz can dostlarimizada saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Dun aksam uzeri ciktik hastaneden bir gece kalmis olduk. Bebisimizde biraz hizli solunim vard bir sure kuveze aldilar. Oksijen verdiler oda yavas yavas duzeldi sukur. Tek sikinti malum sezeryan agrilari onlarida artik katlaniyoz. Dr um parol ve antibiyotik verdi. Demir ilaclarina devam dedi. 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum. Biraz emiyor biraz zorluyoruz. Hastanede hic uyuyamamistim. Sukur evvimizde bugun emzirme nobetleri arasinda uyudumda. Sutum gelsin diye omuzlara sicak kompres yapiyoruz. Sutumde herlde 1-2 gune tam iner. Iste oyleee. Ama o kadar guzel bir varlikki rabbimizin bize en buyuk hediyesiymis. Ilk kez anne oldugum icin bu duygulari biraz gec yasiyorum ama. Babamiz basinda pervane oldu hic beklemezdim. Nefesini kintrol ediyoz tum gece.

Sormak istediginiz detay varsa yazarim. Simdilik ancak boyle yaza biliyorum hepinizi optum allaha emanet olun. Musait oldukcada tecrube paylasimina devam insallah.

Ayyy canim girip girip sana bakiyordum.oğluşunla kucaklaştinmi diye.çok sevindim.hayirli olsun.iyi gunlerde buyutun.3unuz cokkkk mutlu olun insallahhh.kuzuyu kokla yerime...

Teşekkür ederim canım. Pozitifi görünce tüm sıkıntılar biticek sanmışım, asıl bekleyiş şimdi başlamış desene 10.haftaya kadar dokuz doğurmazsam iyidir
Hayırlı olsun canım gozun aydın ben 7 haftalık kese ve kalp atısı gordum 8.haftada gıdersen bence duyulur kalp atısı

Hayırlı olsun canım gozun aydın ben 7 haftalık kese ve kalp atısı gordum 8.haftada gıdersen bence duyulur kalp atısı
Teşekkür ederim canım
Yanlış yazmışım haftasını heyecandan :) 7+0 da gitmiş olucam inşallah duyarız yaa, değil bir hafta birgün bile bana bir yıl gibi geliyor şu sıralar. İlk hamileliğim ve boş gebelik dış gebelik gibi şeyler olursa diye çok korkuyorum

Benimde ilk gebeliğimdi ve senn gibi bos gebelik dış gebelik korkularım vardı ama korkma içini ferah tut güzel düşün güzel olsun bak ben 33 hafta5 gunluk dogumumu yaptım iki bebişimi de aldım kucagıma Rabbim isteyen arayan bukamayan herkrse tattırsın sen rahat ol guzel hayaller kur olur mu canım stres en buyuk dusmanı bu işin

Aminnnnn canım inşallah ben de o günleri görürüm hayali bi heyecanlandırıyor insanı :) senin kuzularını da rabbim size bağışlasın

Anlattıklarına Bayıldım:)))) yerler onu teyzesi. Allah analı babalı büyütsün.

Gözün aydın canıım Allah analı babalı saglıkla hayırla buyutmek nasıp etsın

Yok canim kan pihtilasmasi daha dogrusu hic baktirmadim istmedilerde...igne falan kullanmadim vardir bi bildikleri o zman arada limonlu su iceyim diyorum cunku kanim sivi olarak kati

İkinizin de iyi olmasına çok sevindim canım. Mutlu güzel bir yaşamı olsun inş. Kaç kilo kaç cm doğdu? En son kontrolde (doğumdan kaç gün önce) kaç kilo söylemişlerdi canım?

İnş tedavin güzel ilerler ve bebeğine kavuşursun canım

kizlar supriz bi sekildr dogum yaptim 10 mayista kontrolum vardi suyum azalmis doktor acik sezeryanaa aldi ve kordonda dolanmiş boynuna bebegim dogdu 3 45 gram digdu 2 700 gram simdi sanirim emzirmeyw calisiyorum ayrica ameliyat esnasinda sol tupum gogsumun altinda kapali oldugunu gormus doktor onuda acmis miyom varmiş biraz Zor gecti 2 gundur yatiyom hastanede rabbim yardmcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…