Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Aaa çok şaşırdım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Allah analı babalı büyütsün inş.

35 +6 da dogum yaptim ultrasonda 37 haftalik cikiyodu zor bi ameliyat gecirdim ve benim sol tupum koltuk altinda kapaliymis onuda tekizleyip actilar simdi yavrumla ilgileniyom sukur kuveze girmedi ama ameliyat yerlerim cok aciyor
Hepsi geçecek canım bebiş de iyiymiş maşallah. Genel anestezi mi oldu?

Cok şükür canım

Amanin ne suoriz gizun aydin canim saglik ve sihhtle buyut inşallah

Aaa cok şaşırdım hayirli olsun canm masallah Allah bagislasin bebek nasil . 3400 gr mmi dogdu sonra sislikmi indi.2700 gr oldu.saglikli olsunda Allah esirgesin gecmis olsun canm bende niye yazmiyo diyodum

Allah anali.babali buyutsun masallah darisi basimiza saglikli sıhhatli buyusunler ins

Canim hayırlı olsun bebişin. Bnde de 3 tane miyom var sezeryanda alınmaz diyorlar seninkini aldılar mi kaç cmmis

Aaaaaaa. ... Şaşırdım. Hayırlı uğurlu olsun cnm. Allah analı babalı buyutsun.

İkinizin de iyi olmasına çok sevindim canım. Mutlu güzel bir yaşamı olsun inş. Kaç kilo kaç cm doğdu? En son kontrolde (doğumdan kaç gün önce) kaç kilo söylemişlerdi canım?
Cnm 3360 gr doğdu 47 cm boyda . Son kontrolüm 5 gün önceydi. O komtrolde 49 cm dednişdi kiloda 3200 dü

35 +6 da dogum yaptim ultrasonda 37 haftalik cikiyodu zor bi ameliyat gecirdim ve benim sol tupum koltuk altinda kapaliymis onuda tekizleyip actilar simdi yavrumla ilgileniyom sukur kuveze girmedi ama ameliyat yerlerim cok aciyor
Cnm çok geçmiş olsun inşallah bebişte sende çabucak iyileşirsiniz. Rabbim şifa versin. Sona gelince hepimizin sikkate ve duaya ihtiyacı var. Hepimizin yavruları ona emanet. Bir yandanda senin adına sevindim. Yavruna erken kavuştun mis kokuları erken içine çektin inşallah

Kızlar. Şu puset ve anakucağı konusunda tıkandım. Bi arkadasım orbit baby markasını öneriyor
Baska bi arkadasım inglesina markasını,ben bugabo ve stokke yi begendim. Naapayım???

Günaydın kızlar dün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım

Mutlaka git. Sakin olmaya calış ve mutlaka git

Canim.bende 1 haftadir ishal.var ama onemlisi agrin varsa git gorun bence . bende ruyamda kanamam geliyodu gecen.gun Allah korusun icini ferah tut bisey olmaz insaAllah.yinede git bi.kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…