- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
Aaa çok şaşırdım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Allah analı babalı büyütsün inş.kizlar supriz bi sekildr dogum yaptim 10 mayista kontrolum vardi suyum azalmis doktor acik sezeryanaa aldi ve kordonda dolanmiş boynuna bebegim dogdu 3 45 gram digdu 2 700 gram simdi sanirim emzirmeyw calisiyorum ayrica ameliyat esnasinda sol tupum gogsumun altinda kapali oldugunu gormus doktor onuda acmis miyom varmiş biraz Zor gecti 2 gundur yatiyom hastanede rabbim yardmcimiz olsun
Hepsi geçecek canım bebiş de iyiymiş maşallah. Genel anestezi mi oldu?35 +6 da dogum yaptim ultrasonda 37 haftalik cikiyodu zor bi ameliyat gecirdim ve benim sol tupum koltuk altinda kapaliymis onuda tekizleyip actilar simdi yavrumla ilgileniyom sukur kuveze girmedi ama ameliyat yerlerim cok aciyor
Canım benim bugün kontrol var . Simdiye kadar normal doğum dedi . Malum normal dogumun zamani pek belli olmuyor . Eger zamanini beklerse şafak 29 . Yani epey varSende şafak kac canm
Cok şükür canımMrb canlarim. Cok sukur bin sukur oglusumuzu saglikla kucagimiza aldik. Pazartesi sabah 8:20 de girdim 8:48 de oglum dogdu. Sipinal anestezi ile oldu 38+4 gunde. dogdugunu ilk agladigini gordum yanagima getirip koydular optum kokladim. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin burada 9 aydir can yoldasi oldugumuz can dostlarimizada saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Dun aksam uzeri ciktik hastaneden bir gece kalmis olduk. Bebisimizde biraz hizli solunim vard bir sure kuveze aldilar. Oksijen verdiler oda yavas yavas duzeldi sukur. Tek sikinti malum sezeryan agrilari onlarida artik katlaniyoz. Dr um parol ve antibiyotik verdi. Demir ilaclarina devam dedi. 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum. Biraz emiyor biraz zorluyoruz. Hastanede hic uyuyamamistim. Sukur evvimizde bugun emzirme nobetleri arasinda uyudumda. Sutum gelsin diye omuzlara sicak kompres yapiyoruz. Sutumde herlde 1-2 gune tam iner. Iste oyleee. Ama o kadar guzel bir varlikki rabbimizin bize en buyuk hediyesiymis. Ilk kez anne oldugum icin bu duygulari biraz gec yasiyorum ama. Babamiz basinda pervane oldu hic beklemezdim. Nefesini kintrol ediyoz tum gece.
Sormak istediginiz detay varsa yazarim. Simdilik ancak boyle yaza biliyorum hepinizi optum allaha emanet olun. Musait oldukcada tecrube paylasimina devam insallah.
Amanin ne suoriz gizun aydin canim saglik ve sihhtle buyut inşallahkizlar supriz bi sekildr dogum yaptim 10 mayista kontrolum vardi suyum azalmis doktor acik sezeryanaa aldi ve kordonda dolanmiş boynuna bebegim dogdu 3 45 gram digdu 2 700 gram simdi sanirim emzirmeyw calisiyorum ayrica ameliyat esnasinda sol tupum gogsumun altinda kapali oldugunu gormus doktor onuda acmis miyom varmiş biraz Zor gecti 2 gundur yatiyom hastanede rabbim yardmcimiz olsun
Aaa cok şaşırdım hayirli olsun canm masallah Allah bagislasin bebek nasil . 3400 gr mmi dogdu sonra sislikmi indi.2700 gr oldu.saglikli olsunda Allah esirgesin gecmis olsun canm bende niye yazmiyo diyodumkizlar supriz bi sekildr dogum yaptim 10 mayista kontrolum vardi suyum azalmis doktor acik sezeryanaa aldi ve kordonda dolanmiş boynuna bebegim dogdu 3 45 gram digdu 2 700 gram simdi sanirim emzirmeyw calisiyorum ayrica ameliyat esnasinda sol tupum gogsumun altinda kapali oldugunu gormus doktor onuda acmis miyom varmiş biraz Zor gecti 2 gundur yatiyom hastanede rabbim yardmcimiz olsun
Allah anali.babali buyutsun masallah darisi basimiza saglikli sıhhatli buyusunler insMrb canlarim. Cok sukur bin sukur oglusumuzu saglikla kucagimiza aldik. Pazartesi sabah 8:20 de girdim 8:48 de oglum dogdu. Sipinal anestezi ile oldu 38+4 gunde. dogdugunu ilk agladigini gordum yanagima getirip koydular optum kokladim. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin burada 9 aydir can yoldasi oldugumuz can dostlarimizada saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Dun aksam uzeri ciktik hastaneden bir gece kalmis olduk. Bebisimizde biraz hizli solunim vard bir sure kuveze aldilar. Oksijen verdiler oda yavas yavas duzeldi sukur. Tek sikinti malum sezeryan agrilari onlarida artik katlaniyoz. Dr um parol ve antibiyotik verdi. Demir ilaclarina devam dedi. 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum. Biraz emiyor biraz zorluyoruz. Hastanede hic uyuyamamistim. Sukur evvimizde bugun emzirme nobetleri arasinda uyudumda. Sutum gelsin diye omuzlara sicak kompres yapiyoruz. Sutumde herlde 1-2 gune tam iner. Iste oyleee. Ama o kadar guzel bir varlikki rabbimizin bize en buyuk hediyesiymis. Ilk kez anne oldugum icin bu duygulari biraz gec yasiyorum ama. Babamiz basinda pervane oldu hic beklemezdim. Nefesini kintrol ediyoz tum gece.
Sormak istediginiz detay varsa yazarim. Simdilik ancak boyle yaza biliyorum hepinizi optum allaha emanet olun. Musait oldukcada tecrube paylasimina devam insallah.
Hakkimiza hayirlisi canm.ins sag salim kavusuruz yavrularimizaCanım benim bugün kontrol var . Simdiye kadar normal doğum dedi . Malum normal dogumun zamani pek belli olmuyor . Eger zamanini beklerse şafak 29 . Yani epey var
İnş güzel geçer kontrolün bizi de haberdar et canımCanım benim bugün kontrol var . Simdiye kadar normal doğum dedi . Malum normal dogumun zamani pek belli olmuyor . Eger zamanini beklerse şafak 29 . Yani epey var
Canim hayırlı olsun bebişin. Bnde de 3 tane miyom var sezeryanda alınmaz diyorlar seninkini aldılar mi kaç cmmiskizlar supriz bi sekildr dogum yaptim 10 mayista kontrolum vardi suyum azalmis doktor acik sezeryanaa aldi ve kordonda dolanmiş boynuna bebegim dogdu 3 45 gram digdu 2 700 gram simdi sanirim emzirmeyw calisiyorum ayrica ameliyat esnasinda sol tupum gogsumun altinda kapali oldugunu gormus doktor onuda acmis miyom varmiş biraz Zor gecti 2 gundur yatiyom hastanede rabbim yardmcimiz olsun
Aaaaaaa. ... Şaşırdım. Hayırlı uğurlu olsun cnm. Allah analı babalı buyutsun.kizlar supriz bi sekildr dogum yaptim 10 mayista kontrolum vardi suyum azalmis doktor acik sezeryanaa aldi ve kordonda dolanmiş boynuna bebegim dogdu 3 45 gram digdu 2 700 gram simdi sanirim emzirmeyw calisiyorum ayrica ameliyat esnasinda sol tupum gogsumun altinda kapali oldugunu gormus doktor onuda acmis miyom varmiş biraz Zor gecti 2 gundur yatiyom hastanede rabbim yardmcimiz olsun
Cnm 3360 gr doğdu 47 cm boyda . Son kontrolüm 5 gün önceydi. O komtrolde 49 cm dednişdi kiloda 3200 düİkinizin de iyi olmasına çok sevindim canım. Mutlu güzel bir yaşamı olsun inş. Kaç kilo kaç cm doğdu? En son kontrolde (doğumdan kaç gün önce) kaç kilo söylemişlerdi canım?
Cnm çok geçmiş olsun inşallah bebişte sende çabucak iyileşirsiniz. Rabbim şifa versin. Sona gelince hepimizin sikkate ve duaya ihtiyacı var. Hepimizin yavruları ona emanet. Bir yandanda senin adına sevindim. Yavruna erken kavuştun mis kokuları erken içine çektin inşallah35 +6 da dogum yaptim ultrasonda 37 haftalik cikiyodu zor bi ameliyat gecirdim ve benim sol tupum koltuk altinda kapaliymis onuda tekizleyip actilar simdi yavrumla ilgileniyom sukur kuveze girmedi ama ameliyat yerlerim cok aciyor
Sağlıkla büyüsün inş canımCnm 3360 gr doğdu 47 cm boyda . Son kontrolüm 5 gün önceydi. O komtrolde 49 cm dednişdi kiloda 3200 dü
Mutlaka git. Sakin olmaya calış ve mutlaka gitGünaydın kızlardün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım
Birde muz ye.Mutlaka git. Sakin olmaya calış ve mutlaka git
Canim.bende 1 haftadir ishal.var ama onemlisi agrin varsa git gorun bence . bende ruyamda kanamam geliyodu gecen.gun Allah korusun icini ferah tut bisey olmaz insaAllah.yinede git bi.kontroleGünaydın kızlardün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?