- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Maşallh kızlar bebişleriniz karnnızda nrkadar cok kalırsa okadar ıyı anne karnnda cok hızlı guzel kılo alıyolar biz bugun 31 gunluk olduk asıya gıttık 3220 oglum 2865 kızım olmus emmıyolar sagarak biberonla sutumu verıyorum iki bebk olunca yetmiyo halıyle mama da veriyorum dogduktan sonra kılo aldırmak zor oluyo inşallh saglıkla gunlerınızı tammlarsınız ve kucagınıza alırsınızMerhaba kizlar
Yazdiklarinizibokudum ama cok yorgun ve uykusuz oldugum icin dun ki kontrolum hakkinda bilgi verip cikicam
Bebeğim 2.700 olmuş. Ultrason ve son adet tarihi uyumlu. Sanki az kilo almis dedi gibi anladim yanlış anlamadiysam . Son bir kac haftadır kasulmalarim cok arttı. Cogu zaman bacaklarmda da oluyor. Magnezyumu 2 ye çıkar. Sut icimini artir dedi. Su an bebegin duruşu normal digumy gisteriyor . Her hafta kontrolumuz var 38.haftada tekrar rutun tahlil istiyirum dedi . By arada plasenta yaşlanmış dedi . Normal mi dedim evet dedi ama . Bi arkadasi ayni dr bu yüzden sezeryan yapmıştı. Fikri olan var mi bu konuda . Ve kızımızın renkli ultrasonynu gördük bana benziyor
Canım senin ishal de uzun sürmüş bi görün bence. Bol bol su sıvı al Geçmiş olsunCanim.bende 1 haftadir ishal.var ama onemlisi agrin varsa git gorun bence . bende ruyamda kanamam geliyodu gecen.gun Allah korusun icini ferah tut bisey olmaz insaAllah.yinede git bi.kontrole
Maşallah senin bebişler de büyümüş. Allah sağlık güzel ömür versin inşMaşallh kızlar bebişleriniz karnnızda nrkadar cok kalırsa okadar ıyı anne karnnda cok hızlı guzel kılo alıyolar biz bugun 31 gunluk olduk asıya gıttık 3220 oglum 2865 kızım olmus emmıyolar sagarak biberonla sutumu verıyorum iki bebk olunca yetmiyo halıyle mama da veriyorum dogduktan sonra kılo aldırmak zor oluyo inşallh saglıkla gunlerınızı tammlarsınız ve kucagınıza alırsınız
Amin canım inşallah. Sana da guzel guzel buyutmeler nasip olsunMaşallh kızlar bebişleriniz karnnızda nrkadar cok kalırsa okadar ıyı anne karnnda cok hızlı guzel kılo alıyolar biz bugun 31 gunluk olduk asıya gıttık 3220 oglum 2865 kızım olmus emmıyolar sagarak biberonla sutumu verıyorum iki bebk olunca yetmiyo halıyle mama da veriyorum dogduktan sonra kılo aldırmak zor oluyo inşallh saglıkla gunlerınızı tammlarsınız ve kucagınıza alırsınız
Çok şükür canım sıkıntı yokmuşKızlar ultrasonla baktı herşey iyi dedi kilosu da 2600 gr olmuş göbek kordonu gövdesine dolanmış ama hiçbir problem yaratmaz dedi. Suyu vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı ağrıların ishalden olduğunu düşündü ishal geçmesine rağmen ağrı geçmezse tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışları biraz hızlı çıktı benim de çarpıntım vardı benim susuz kaldığımı ona bağlı olduğunu düşündü şimdi boş serum alıyorum serum bitince çks dinliycem normalse sıkıntı yok dedi.
Arkadaşın babasi kalp ameliyati oldu ve poposunda yara oldu canım. Kantarinbyagi iyi geldi ona dene istersenkizlar cok afedersiniz ama bisey soracam acil olarak kusuruma bakmayin cok kotü arkdan pisık olmusum bepantol trovezel surdum iyi olmadim ne yapacm ne surecwm doktorum o ilaclaari verdi ama faydasi yok oturamiyom ustune acilll yardimmm
Dalin pisik kremi al hemen kullan bir gunde geciriyor canim bebekler icin olanindankizlar cok afedersiniz ama bisey soracam acil olarak kusuruma bakmayin cok kotü arkdan pisık olmusum bepantol trovezel surdum iyi olmadim ne yapacm ne surecwm doktorum o ilaclaari verdi ama faydasi yok oturamiyom ustune acilll yardimmm
Canım az kalmış senin de. Kontrol sonrası haberdar et bizi deyarin kontrolum var. cok heyecanli. acaba doktorumuz ne diyecek.annem karnin düsmüs dedi gorunce. artik agrilarimda basladi. heyecan ve korku sariyo beni
Hadi canim Allah.kurtarsin ins bebisine.kavus hayirlisiyla haberdar et bizikizlar suyum bitmiş benim 3 te sezeryana alacak doktor
Bizim gün belli değil daha zorGünaydın şekerlerŞafak 20 ama günler geçmek bilmiyooorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?