Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kızlar bugün bizim doğumun üstüne 7 gün geçti şükür bebeğimizde iyi bende idare ederim.emzirme çalışmaları süt gelmeyince pompayla çektik kaşıkla içirdik kuzuma. Hemşireler kesinlikle biberon verme dediler. Biraz sarılık var o yüzden bol bol emzirmemiz gerekiyor.

Yine de sık sık emzir canım bol da su iç artacaktır inş

kizlar allaha sukur iyiyiz. ama sütum yok. mecbur mamaya basladik. gogsumu tutuyo ama süt gelmiyo
İyi olmanıza sevindim canım. Kaç kilo doğdu bebiş? Sütünde gelir yakın zamanda inş bol su iç ve sık sık emzir süt gelmese bile canım

Benimde sezeryandan sonra pedlerden pişik gibi oldu. O yüzden gazlı bez ve pamuk kullanıyorum ped yerine. Hem hava aldırıyor

Bende şimdiden gazlı bez ve ve pamuk alıp ped yapmayı düşünüyorum canım. Normal pedin üzerine koyup kullanıcam. Oğlumda ped kullanırken yengem ebeydi ve uyardı pedi yalnız kullanma yaraların geç iyileşir diye. Normal doğum dikişlerimden dolayı

kizlar allaha sukur iyiyiz. ama sütum yok. mecbur mamaya basladik. gogsumu tutuyo ama süt gelmiyo
Canım eşin hurma getirsin. Bol su iç . Bizim hemşireler sagolsun çok ilgilendiler memeden zorla kaşığa sagıp içirmiştik. Birde en iyi yintem gögüslerine ve omuzlarına sıcak kompres yapmak ve ovalamak. Bizim gelinde iki kez sezeryan olunca sagolsun her tecrübesinden faydalandık. Sütün inmesini hızlandırıyor. Birde lohusa şerbeti yapmıştık evde onun etkisi oldumu bilmiyorum

Hastaneye normal uzun ped götürmüştüm ama hastanede bir sürü gazlı beze sarılı pamuk getirdiler onu kullandım rahattım. Eve geçince 2 gün pamuklu güya ped kullandım popom acıdı yara olacaktı. Sonra jetonum düştü ve bende aynı yönteme dönünve rahat ettim tavsiye ederim

kizlar dogum yapacklar aman ha pet kullanmayin pamuklu bez yada pamuk tarzinda biseyler kullanin cok kotu pisik yapiyor oturamiyosun bile dün oglum sarilik olmusti Isin tedavisi aldi 4 saat bugun kontwrolu vardi cok sukur temiz cikti gobek gide düstü benimde daha ağrilarim var gece yatarken donemiyom dikiş ustüne sütu gelmeyen arkadaslar sezeryanla anca 3 gunun sonunda geliyor doktorum oyle dedi bol bol.sivi tuket dedi sizde oyle yapin

Bebiş kaç günlük oldu canım? Bizim için de öp kokla bebişini

Hayirli olsun bebisleriniz kizlar darisi basimiza sag salim ins. Bugun baya agri hissedyrm alt kasiklarimda hayirlisya dogsaydi bizimkilerde cuma.kontrol bakalim ins hersey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…