Kızlar, sezaryen doğumu yapan arkadaslar;
1. Sütünüz kacıncı gun geldi
2. Kanamanızın şiddeti nasıldı
3. Yaralarınız, dikişleriniz ne kadar sürede iyileşti
4. Doğum cantasına neler koymuştunuz
5. Keşke dediğiniz bişiy var mıydı
Ayy ne güzel darısı başımıza. Meme ucu yaraları için tahinin üstünde biriken yağ çok iyi geliyormuş kullananlar söylüyor bi dene istersen canımcanim nerhaba.
1.pazartesi 3 te dogurdum. sutum yok su gibi bisey geliyo. bunun devami süt diyorlar. emziriyorum surekli. gogus uclarim cok aciyo krem suruyorum surekli.
2.kanamam adetten bile az.
3.ben dün sabahtan beri yataktan kendim kalkabiliyorum. saga sola donup yatiyorum.yuruyebiliyorum.
4.ben 1 gece kaldim hastanede. normaldr 48 saat kalmam gerekiyodu. doktorla konustuk 1gun erken ciktim. ev hastaneye yuruyerek 5 dk arabayla 10 dk oldugu icin cok fazla bisey almadim yanima.
5.keske dedigim bisey yok suan.
sezeryandan cok korkuyodum. spinal oldum. cok rahat biseymis.yarim saat falan sürdü.
spinal nasıl canımcanim nerhaba.
1.pazartesi 3 te dogurdum. sutum yok su gibi bisey geliyo. bunun devami süt diyorlar. emziriyorum surekli. gogus uclarim cok aciyo krem suruyorum surekli.
3.ben dün sabahtan beri yataktan kendim kalkabiliyorum. saga sola donup yatiyorum.yuruyebiliyorum.
4.ben 1 gece kaldim hastanede. normaldr 48 saat kalmam gerekiyodu. doktorla konustuk 1gun erken ciktim. ev hastaneye yuruyerek 5 dk arabayla 10 dk oldugu icin cok fazla bisey almadim yanima.
sezeryandan cok korkuyodum. spinal oldum. cok rahat biseymis.yarim saat falan sürdü.
Benim.sutum 3 gunde gelmisti.kanamam vardi biraz yogun.yaralarin iyilesmesi biraz suruyo.ama ben ertesi gunu oturuydum kendi kendime kalkiyodum bebege mecbur bakicaz :)) keske dedigim sey hickimsenin lafina aldirmadan rahat olabilseydim her kafadan bir ses cikiyo.çünküKızlar, sezaryen doğumu yapan arkadaslar;
1. Sütünüz kacıncı gun geldi
2. Kanamanızın şiddeti nasıldı
3. Yaralarınız, dikişleriniz ne kadar sürede iyileşti
4. Doğum cantasına neler koymuştunuz
5. Keşke dediğiniz bişiy var mıydı
belden iğne yapiyorlar. belden asagi uyusuyo canimspinal nasıl canım
cnm senlen ayni gunmu dogurduk benim 10 mâyisMrb canlar bizde bugün 10 günlük olduk. Oğluşumuz normalde bugün 40 haftayı bitiriyordu. Bende spinal oldum. Rahat bir ameliyat oldu
10 dak da oğlumu gördüm. Normalden biraz fazla kesmişler beni. Hastanede sabah 8 de girdik ertesi gün akşam 6 gibi çıktık.
Biraz korumak gerekiyor. Ben birkaç zorladımmağrım oldu. Hala sağa sola dönüp yatamıyorum. Bebeğin altını değiştiremiyorum .sadece emzirip oturdugum yerde gaz çıkarmaya çalışıyorum. Birde sürekli kabızım be sancım var çıkmıyor içimden napcam bilmiyorum. Dupalak falan içiyorum. Kayısı yiyorum ama nafile. O yüzdende ekstra ağrım var. Bebekte çok gazlı ve sancılı. Ayaklarınızı sıcak tutun kızlar. Banyo ya girip çıkarken üşütmeyin aman. Kanamamda hastaneden çıktıktan sonra fazla olmadı. Şimdilik bu kadar
Canım yaa. Çarşamba serum takıldım bebeğin hareketleri az diye. Orada bir bayan çok korkuttu beni ya yüreğim ağzıma geldi. Ben üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa ordada hep belden uyuşturuyorlarmış. Bayanın önceki doğumunda tamamen uyutup sezeryan yapmışlar. Ama bu bayan belden uyuşturmada çok korkuttu ayaklarımın uyuşukluğu açılmadı epey falan dedi. Korktum ben ya sen rahat diyorsun.canim nerhaba.
Canım ya maşallah nasıl heyecanlısın. Benim heyecanım yerini korku aldı.Günaydın kızlarŞafak 16 ama içime 23-24 yada 25 mayısta gelecek meleğim diye doğuyor bakalım doğru çıkacak mı... çoook özledim onu bu arada eşimin doğum günü 23 mayıs hatta gece doğduğu için 24 mayıs yarın dr kontrolümüz var bebişimi görücem
İyice zorlaşacak canım.Gunaydin kizlarr biz cok agirlastik artik son aylar ne zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?