- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Gözün aydın canım. Ama spinal çok korkulu değildi değil mi inşallahhMrb canlar bizde bugün 10 günlük olduk. Oğluşumuz normalde bugün 40 haftayı bitiriyordu. Bende spinal oldum. Rahat bir ameliyat oldu
10 dak da oğlumu gördüm. Normalden biraz fazla kesmişler beni. Hastanede sabah 8 de girdik ertesi gün akşam 6 gibi çıktık.
Biraz korumak gerekiyor. Ben birkaç zorladımmağrım oldu. Hala sağa sola dönüp yatamıyorum. Bebeğin altını değiştiremiyorum .sadece emzirip oturdugum yerde gaz çıkarmaya çalışıyorum. Birde sürekli kabızım be sancım var çıkmıyor içimden napcam bilmiyorum. Dupalak falan içiyorum. Kayısı yiyorum ama nafile. O yüzdende ekstra ağrım var. Bebekte çok gazlı ve sancılı. Ayaklarınızı sıcak tutun kızlar. Banyo ya girip çıkarken üşütmeyin aman. Kanamamda hastaneden çıktıktan sonra fazla olmadı. Şimdilik bu kadar
Bizimki 9 mayıs cnmcnm senlen ayni gunmu dogurduk benim 10 mâyis
Cnm korkma daha öncede burun ameliyatı geçirip komple uyutulduğum için ikisinin farkını çok iyi anladım. Narkozdan uyanmaya çalıştığımı hatırlıyorum çok kötüydü. Huzursuz bir durumdu. Ama bu çok güzel hemen uyuşuyor işlem kısa sürüyor. Sabah 8:30 da ameliyata girdim öğleyin 1-2 gibi artık ayakalrımı hissediyordum ama tam açılması 3-4 gibi oldu. Ve kaldırım yürüttüler. Sonda taktıkları içinde çişede kalkmadım. Herşeyin farkında oluyorsun . Azıcık ameliyatta heyecanlanırsan sakinleştirici veriyorlar. Bence hiçççç korkma en rahat ameliyatCanım yaa. Çarşamba serum takıldım bebeğin hareketleri az diye. Orada bir bayan çok korkuttu beni ya yüreğim ağzıma geldi. Ben üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa ordada hep belden uyuşturuyorlarmış. Bayanın önceki doğumunda tamamen uyutup sezeryan yapmışlar. Ama bu bayan belden uyuşturmada çok korkuttu ayaklarımın uyuşukluğu açılmadı epey falan dedi. Korktum ben ya sen rahat diyorsun.
canim daha onceden 2 kez genel anesteziyle ameliyat oldum. cok kotuydu uyanma kismi. belki bunyeye gore degisebilir. benogleden sonra 3 te girdim sezeryana 3 4 saat sonra ayaklarini hissetmeye basliyosun oynatabiliyosn. aksam 9 bucuktada yakinlarin yardimiyla ayaga kalktim. ertesi gun yataktan kendim kalkabiliyodum. tabiki tercih senin. ben de ilk basta cok korkuyodum spinalden. tekrar dogursam yine boyle isterimCanım yaa. Çarşamba serum takıldım bebeğin hareketleri az diye. Orada bir bayan çok korkuttu beni ya yüreğim ağzıma geldi. Ben üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa ordada hep belden uyuşturuyorlarmış. Bayanın önceki doğumunda tamamen uyutup sezeryan yapmışlar. Ama bu bayan belden uyuşturmada çok korkuttu ayaklarımın uyuşukluğu açılmadı epey falan dedi. Korktum ben ya sen rahat diyorsun.
Cnm ilk günler hep uyurmuş. Zorla uyandırıp emzirmeyi ihmal etme yoksa sarılığı artar. Benim kangrubumla eşimin geubunda sarılık hızlı yükseliyormuş. O yüzden çok tedirgin olmuştuk 2 saatte bir telefonu kurup ayak tabanında vurup burnunu sıkıp bir şekilde emzirmeye çalıştık cnm. Bebişin iyiliği için . Çok şükür öylelikle sarılık riskini azalttık. Çok tedaviye gerek kalmadan kurtardık gibi.uyanmayan bebek yapmisim ben.emzirmrye bile uyandiramiyoruum
Oturunca kalkamiyorum ayakkabilarimi coraplarimi giyemiyorum son zamanlar gecmiyo da Annelik cok muhtesem biseymis...anne olmadan annemin kiymetini anlayamazmisimİyice zorlaşacak canım.
Sen bi on gun sonra uyumayan bebek yapmisim diceksin emin oluyanmayan bebek yapmisim ben.emzirmrye bile uyandiramiyoruum
Kavun çilek ananas erik bunlar kabızlığına iyi gelebilir canım bol su iç zeytintiyağlı salata ye az az sık sık beslen ağır ve yağlı gıdalar tüketme inş kısa sürerMrb canlar bizde bugün 10 günlük olduk. Oğluşumuz normalde bugün 40 haftayı bitiriyordu. Bende spinal oldum. Rahat bir ameliyat oldu
10 dak da oğlumu gördüm. Normalden biraz fazla kesmişler beni. Hastanede sabah 8 de girdik ertesi gün akşam 6 gibi çıktık.
Biraz korumak gerekiyor. Ben birkaç zorladımmağrım oldu. Hala sağa sola dönüp yatamıyorum. Bebeğin altını değiştiremiyorum .sadece emzirip oturdugum yerde gaz çıkarmaya çalışıyorum. Birde sürekli kabızım be sancım var çıkmıyor içimden napcam bilmiyorum. Dupalak falan içiyorum. Kayısı yiyorum ama nafile. O yüzdende ekstra ağrım var. Bebekte çok gazlı ve sancılı. Ayaklarınızı sıcak tutun kızlar. Banyo ya girip çıkarken üşütmeyin aman. Kanamamda hastaneden çıktıktan sonra fazla olmadı. Şimdilik bu kadar
Canım herkesin hissiyatı farklıdır öyle düşünme. Ben ilk doğumumda epiduralle sezeryan oldum çok rahat geçti yani belden uyuşturulmuştumCanım yaa. Çarşamba serum takıldım bebeğin hareketleri az diye. Orada bir bayan çok korkuttu beni ya yüreğim ağzıma geldi. Ben üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa ordada hep belden uyuşturuyorlarmış. Bayanın önceki doğumunda tamamen uyutup sezeryan yapmışlar. Ama bu bayan belden uyuşturmada çok korkuttu ayaklarımın uyuşukluğu açılmadı epey falan dedi. Korktum ben ya sen rahat diyorsun.
Bu arada bebiş nasıl şimdi? İnş herşey yolundadır. Hareketleri niye azalmış? Serum ne serumu acaba? Suyun mu azdı canım?Canım yaa. Çarşamba serum takıldım bebeğin hareketleri az diye. Orada bir bayan çok korkuttu beni ya yüreğim ağzıma geldi. Ben üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa ordada hep belden uyuşturuyorlarmış. Bayanın önceki doğumunda tamamen uyutup sezeryan yapmışlar. Ama bu bayan belden uyuşturmada çok korkuttu ayaklarımın uyuşukluğu açılmadı epey falan dedi. Korktum ben ya sen rahat diyorsun.
Hepsi normal canım korku heyecan endişe vs. Ama sonuçta bebişlerimizi kucağımıza alıcaz bundan güzel var mıCanım ya maşallah nasıl heyecanlısın. Benim heyecanım yerini korku aldı.
Burnunu sık ayak altını tabanını topuğunu sıvazla uyanır canım uzun süre aç kalmasın hem sarılık olmasın diye hem gelişimi içinuyanmayan bebek yapmisim ben.emzirmrye bile uyandiramiyoruum
Kac kg aldın ki. Bende ağırlaştım ama ben zaten ağırken hamile kaldım :):d her ay 1 kg alıyorumOturunca kalkamiyorum ayakkabilarimi coraplarimi giyemiyorum son zamanlar gecmiyo da Annelik cok muhtesem biseymis...anne olmadan annemin kiymetini anlayamazmisim
67 ile kaldim suan 80 oldumKac kg aldın ki. Bende ağırlaştım ama ben zaten ağırken hamile kaldım :):d her ay 1 kg alıyorum
Cok sagolun arkadaşlar ya o kadar korkmustum kicanim daha onceden 2 kez genel anesteziyle ameliyat oldum. cok kotuydu uyanma kismi. belki bunyeye gore degisebilir. benogleden sonra 3 te girdim sezeryana 3 4 saat sonra ayaklarini hissetmeye basliyosun oynatabiliyosn. aksam 9 bucuktada yakinlarin yardimiyla ayaga kalktim. ertesi gun yataktan kendim kalkabiliyodum. tabiki tercih senin. ben de ilk basta cok korkuyodum spinalden. tekrar dogursam yine boyle isterim
Umarim bu sözlerini aratmaz canım maşallah kuzuyauyanmayan bebek yapmisim ben.emzirmrye bile uyandiramiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?