Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Gözün aydın canım. Ama spinal çok korkulu değildi değil mi inşallahh

Cnm korkma daha öncede burun ameliyatı geçirip komple uyutulduğum için ikisinin farkını çok iyi anladım. Narkozdan uyanmaya çalıştığımı hatırlıyorum çok kötüydü. Huzursuz bir durumdu. Ama bu çok güzel hemen uyuşuyor işlem kısa sürüyor. Sabah 8:30 da ameliyata girdim öğleyin 1-2 gibi artık ayakalrımı hissediyordum ama tam açılması 3-4 gibi oldu. Ve kaldırım yürüttüler. Sonda taktıkları içinde çişede kalkmadım. Herşeyin farkında oluyorsun . Azıcık ameliyatta heyecanlanırsan sakinleştirici veriyorlar. Bence hiçççç korkma en rahat ameliyat

canim daha onceden 2 kez genel anesteziyle ameliyat oldum. cok kotuydu uyanma kismi. belki bunyeye gore degisebilir. benogleden sonra 3 te girdim sezeryana 3 4 saat sonra ayaklarini hissetmeye basliyosun oynatabiliyosn. aksam 9 bucuktada yakinlarin yardimiyla ayaga kalktim. ertesi gun yataktan kendim kalkabiliyodum. tabiki tercih senin. ben de ilk basta cok korkuyodum spinalden. tekrar dogursam yine boyle isterim

Slm kızlar bugün 36+5de kontrolümüz vardı 2630 gr 47 cm dedi son 10 günde 130 gr almış gözüküyor ve ölçümleri 9-10 gün geride çıktı ama dr sorun görmedi iyi dedi geçen cuma ishal ve ağrım olunca gittiğim başka bir dr 2650 gr demişti tam da 7 gün önce. Ölçümdeki milimetrik oynamalar çok farkeder sıkıntı yok dedi. Suyu iyi yeterli ama daha çok su iç dedi. İnş iyidir bebişim
Kızlar bu arada eşim muğlalı biz urfada oturuyoruz. doğumu antepte yapacaktım ama memlekete gidelim doğum orda olsun hem daha rahat olabilir dedik memlekette doğum sonrası süreç vs. Yol çoook uzun ama doktorum izin verdi yoldayız şimdi. sık sık mola veriyoruz yolu yarılayınca bi otelde kalıcaz sabah tekrar yola devam. Şimdilik sıkıntı yok şükür. Bu arada tabi doktorum da değişecek. Pztesi günü için muğlada iyi bi doktordan randevu aldım. Doğum tarihimiz değişebilir sezeryan olduğu için. Hayırlısı bakalım

uyanmayan bebek yapmisim ben.emzirmrye bile uyandiramiyoruum
Cnm ilk günler hep uyurmuş. Zorla uyandırıp emzirmeyi ihmal etme yoksa sarılığı artar. Benim kangrubumla eşimin geubunda sarılık hızlı yükseliyormuş. O yüzden çok tedirgin olmuştuk 2 saatte bir telefonu kurup ayak tabanında vurup burnunu sıkıp bir şekilde emzirmeye çalıştık cnm. Bebişin iyiliği için . Çok şükür öylelikle sarılık riskini azalttık. Çok tedaviye gerek kalmadan kurtardık gibi.

Kavun çilek ananas erik bunlar kabızlığına iyi gelebilir canım bol su iç zeytintiyağlı salata ye az az sık sık beslen ağır ve yağlı gıdalar tüketme inş kısa sürer

Canım herkesin hissiyatı farklıdır öyle düşünme. Ben ilk doğumumda epiduralle sezeryan oldum çok rahat geçti yani belden uyuşturulmuştum

Bu arada bebiş nasıl şimdi? İnş herşey yolundadır. Hareketleri niye azalmış? Serum ne serumu acaba? Suyun mu azdı canım?

Hayırlı kandiller kızlar.. bugün 37. Haftamız doluyor yarın 38. Haftaya adım atıcaz çooook mutluyum şükürler olsun. Allah bebişlerimizin hayırlı sağlıklı salih evlatlar olmasını nasip etsin inş. Bebek hasreti çekenlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inş

Merhaba hanımlar,

Bende Allah izin verirse bu ayın sonunda tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce Dr. çağcıl yetim'e gitmiş duymuş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Nolur yardım çok karışığım

Cok sagolun arkadaşlar ya o kadar korkmustum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…