- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Hayirlisi canım ben yola cesaret edemedim yoksa memleketimde isterdim doğumu. Bu arada kizinin okulu varmiydiSlm kızlar bugün 36+5de kontrolümüz vardı 2630 gr 47 cm dedi son 10 günde 130 gr almış gözüküyor ve ölçümleri 9-10 gün geride çıktı ama dr sorun görmedi iyi dedi geçen cuma ishal ve ağrım olunca gittiğim başka bir dr 2650 gr demişti tam da 7 gün önce. Ölçümdeki milimetrik oynamalar çok farkeder sıkıntı yok dedi. Suyu iyi yeterli ama daha çok su iç dedi. İnş iyidir bebişim
Kızlar bu arada eşim muğlalı biz urfada oturuyoruz. doğumu antepte yapacaktım ama memlekete gidelim doğum orda olsun hem daha rahat olabilir dedik memlekette doğum sonrası süreç vs. Yol çoook uzun ama doktorum izin verdi yoldayız şimdi. sık sık mola veriyoruz yolu yarılayınca bi otelde kalıcaz sabah tekrar yola devam. Şimdilik sıkıntı yok şükür. Bu arada tabi doktorum da değişecek. Pztesi günü için muğlada iyi bi doktordan randevu aldım. Doğum tarihimiz değişebilir sezeryan olduğu için. Hayırlısı bakalım
Oturunca kalkamiyorum ayakkabilarimi coraplarimi giyemiyorum son zamanlar gecmiyo da Annelik cok muhtesem biseymis...anne olmadan annemin kiymetini anlayamazmisim
Canim ben epiduralle spunalin farkini anlayamadim halaCanım herkesin hissiyatı farklıdır öyle düşünme. Ben ilk doğumumda epiduralle sezeryan oldum çok rahat geçti yani belden uyuşturulmuştum
Canim suyu iyiydi şükür. Gecen haftada nst çekilmişti o zamanda hareketi azdi ama dr uyumus dedi. Birde sabh 7 de kahvaltivyapmistim 10 yada 11 gibi nst ye girmiştim acligimda bebegimin hareketlerini etkilemişti. Bu kontrole tok gidicem dedim ama unuttum . Öğlen 1 de kucuk bir tabak kiymali makarna yedim saat 4 de nst cekildi ve cok acikmistim . Benegim hareketsizdi tabi yavrum açlıktan. Nst den sonra cok acıktım yemek yedim oyle seruma gittim ve sonra nstcekildi sukur sorun yok . Muhtemelen aclikla alakaliydi . Serum besin içindi acliktan dolayimi anlasilmaya çalışıldı. Bu arada benim bebegimde bir gün geriden dedi dr daha onceleri 5~6 gun önden gidiyordu . Agirligi 2.944Bu arada bebiş nasıl şimdi? İnş herşey yolundadır. Hareketleri niye azalmış? Serum ne serumu acaba? Suyun mu azdı canım?
sorma.Ya kızlar ykinlarimla paylasamiyorum ama sanki olecegimde oglum kizim yetim kalacak gibi geliyor . Ilk başlarda eşimi kaybetme korkusu vardı sonra oğlum u . Simdi de kendimi . Ara arada bebegimi. Benzer duygu yasayan var mi . Normal mi bunlar oglumda böyle şeyler yasamamistim
Bende canim bi oglum var sanki bisey olucak bana gibi geliyo Allah korusun evladim bensiz kalicak.diye.oturup agliyorum bile. Bi.korku basti kac aydir.hayirlisiyla ciksaydik sag salim bebislerimizle.dusunmemeye calis .Ya kızlar ykinlarimla paylasamiyorum ama sanki olecegimde oglum kizim yetim kalacak gibi geliyor . Ilk başlarda eşimi kaybetme korkusu vardı sonra oğlum u . Simdi de kendimi . Ara arada bebegimi. Benzer duygu yasayan var mi . Normal mi bunlar oglumda böyle şeyler yasamamistim
Duymadım canım. Bahceci fulya kliniğinde müstecep kavrut beyi şiddetle tavsiye ederim. Karar senin.Merhaba hanımlar,
Bende Allah izin verirse bu ayın sonunda tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce Dr. çağcıl yetim'e gitmiş duymuş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Nolur yardım çok karışığım
Vardı canım ama öğrenmesi gerekenleri bitirmişlerdi extra şeyler öğreniyorlardı 1. Sınıfa gidiyor devamsızlık yokmuş isterse misafir öğrenci olabiliyormuş başka okuldaHayirlisi canım ben yola cesaret edemedim yoksa memleketimde isterdim doğumu. Bu arada kizinin okulu varmiydi
Canım epiduralde ince bir boru (katater) takılı kalıyor ucunda da bi makina. Doğum sonrası çok ağrın olursa makinaya basıyorsun canım. Spinalde bu yok. Her iki yöntemin de kendince avantaj ve dezavantajları var bunu en iyi anestezi doktoru ve kadın doğumcun bilirCanim ben epiduralle spunalin farkini anlayamadim hala
Kilosu iyi canım 1 gün sıkıntı değildir tabi en doğru bilgiyi doktorun verirCanim suyu iyiydi şükür. Gecen haftada nst çekilmişti o zamanda hareketi azdi ama dr uyumus dedi. Birde sabh 7 de kahvaltivyapmistim 10 yada 11 gibi nst ye girmiştim acligimda bebegimin hareketlerini etkilemişti. Bu kontrole tok gidicem dedim ama unuttum . Öğlen 1 de kucuk bir tabak kiymali makarna yedim saat 4 de nst cekildi ve cok acikmistim . Benegim hareketsizdi tabi yavrum açlıktan. Nst den sonra cok acıktım yemek yedim oyle seruma gittim ve sonra nstcekildi sukur sorun yok . Muhtemelen aclikla alakaliydi . Serum besin içindi acliktan dolayimi anlasilmaya çalışıldı. Bu arada benim bebegimde bir gün geriden dedi dr daha onceleri 5~6 gun önden gidiyordu . Agirligi 2.944
Canım bitkisel şeyler hamilelikte çok sakıncalı olabiliyor bence kullanma. Tansiyonunu ölçtür ve en yakın zamanda doktorunla görüş idrar ve kan tahlili yapar benceKızlar. Bacağımda yaklasık 1cm ödem var. Bu şişlik , ödem nasıl sökülür? Kıraz salı var ama hamilelikte bilemedim
En inatci benim oglumun gobegiymis:) 12. Gün anca düştü ve banyo yaptırmadık bu süreçte. Sonra gezdan dolayıda çok ağlamıştı biraz göbeğimdışarı pırtlamıştı. Bizde 1 tl yi kaynetip geri göbeğinin üzerine bantla yapıştırdık düzelsin diye. Bayağı düzeldibizim göbeğimiz düştü
Bu tansiyonum 14 9
sorma.(( Felaket senaryolarında çok yaratıcı hikayeler yazıyorum abuk subuk ruyalar. Ailemden Birilerinin basına korkunç bişiyler olacakmış gibi, preeklampsi olucakmışımda bebeğimin allahkorusun ayyy.
eh bunadavsukur demek ki normal . Dun aksam kandilde,namaz kilarken salya sümük ağladımBende canim bi oglum var sanki bisey olucak bana gibi geliyo Allah korusun evladim bensiz kalicak.diye.oturup agliyorum bile. Bi.korku basti kac aydir.hayirlisiyla ciksaydik sag salim bebislerimizle.dusunmemeye calis .
Amin Amin AminnnnBu arada safak 5 :) spinal anestezi ile cuma sabahi yapicaz dogumu kalbim.cikacak gibi .Hayirlisiyla Rabbim yardim et tüm hamilelere
Benimde sag bacagimda,odem var canim ama kiraz sapi belki zarrali olabilir Allah muhafazaKızlar. Bacağımda yaklasık 1cm ödem var. Bu şişlik , ödem nasıl sökülür? Kıraz salı var ama hamilelikte bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?