- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Gözünüz aydınbizim göbeğimiz düştü
Canm bende cok cektm odemden ayagima basamiyodum. Tuzu kestim maden.suyu icmedim . bitti odemim. Kiraz sapi falan icme . aksamlari tuzlu suya koy ayagini yüksekte tut. Ama en.onemlisi tuzu yeme simdi odem.yok son gunlerim oldugu haldeKızlar. Bacağımda yaklasık 1cm ödem var. Bu şişlik , ödem nasıl sökülür? Kıraz salı var ama hamilelikte bilemedim
Hmm fark buymus ben spinal olmusum ilk.dogumumu o zamanCanım epiduralde ince bir boru (katater) takılı kalıyor ucunda da bi makina. Doğum sonrası çok ağrın olursa makinaya basıyorsun canım. Spinalde bu yok. Her iki yöntemin de kendince avantaj ve dezavantajları var bunu en iyi anestezi doktoru ve kadın doğumcun bilir
Benimde oglumn gec düşmüştu baya vesvese yapmistim onuda :)En inatci benim oglumun gobegiymis:) 12. Gün anca düştü ve banyo yaptırmadık bu süreçte. Sonra gezdan dolayıda çok ağlamıştı biraz göbeğimdışarı pırtlamıştı. Bizde 1 tl yi kaynetip geri göbeğinin üzerine bantla yapıştırdık düzelsin diye. Bayağı düzeldi
ay ben de eve gelince tartildim bebegin kilosu bike gitmemisti moralim nasil bozuldu. gun gectikce azaldi kilom. benimde baslangic kiloma 7 kilo kaldiKızlar 70 kiloyla gittim doğuma. 3. Gün evde tartıldım 66 kiloyum. Amanınnn dedim zaten 3300 oğluş doğdu hiç kilo gitmemiş diye moralim bozulmuştu. Göbeğim kocaman duruyordu. Sonra gün geçtikçe kilolar aşağı inmeye başladı. 12. Gün 60 kiloya indim. Şümdi hamilelik başlangıç kiloma 7 kilo kaldı vermem gereken. Emzirdikçe vücudtan ödem gittikçe otomatik kilo düşüyormuş.
Benim dışımda bunu yaşayıpta stres olacaklar varsa olmasın diye yazıyom
Evet kizlar kiloyu dusunmeyin 72 kiloyla dogma gttm eve geldm 57 kg 52yle hamile kalmistim ama hala 57 kg im 40 gun oldu ise baslayinca 5kg da gider heraldeay ben de eve gelince tartildim bebegin kilosu bike gitmemisti moralim nasil bozuldu. gun gectikce azaldi kilom. benimde baslangic kiloma 7 kilo kaldi
Canım bence sen daha ilgili detaylı bakan iyi bilinen bi doktora görün kesinlikle. Sonra pişman olma başka doktora da gitseydim diyeKızlar doktora gittim. Tansiyonumu söyledim. Fazla önemsemedi. Sadece bebek baş ve göbek kısmından 32 hafta cıktı. Oysa ben 28. Haftamdayım. Diyabet hastası oldugumdanmı dedim. Muhtemelen dedi))) nasıl doktorlar var yav
Canum.o uyusukluk.bir sene gecmiyo bende nerdeyse. Haklisin su an.kendini cirkin sisman.hissedebilirsin cok.normal lohusalikta ama inan 2.3 aya hersey normale giricek takma kafana .bebegin saglikli sihhatli ya en.onemlisi o .kilo gider catlaklarda bebisin hatırasi kalabilir olsun çünkü sen bi annesin onun o.kadar buyuk bi anisi varkiZlar dogum yapali 14 gun olack ama agrilarim daha var nezamn biyecek ara ara karnima ince bi sizi giriyor agriyor neden acaba bide bu gobek nasil gidecek ya gobegim sanki uyusuk gibi halen catlakliklârdan hic hos durmuyor offf nasil dizeleck ya
Cok sevindm herseyin.iyi olmasina canm hadi hayirlisi hepimiz icinSlm kızlar nasılsınız? Dün muğladaki doktora kontrolümü oldum 37+1de minik prensesim 2920 gr 51 cm olmuş suyu vs herşeyi iyi dedi 3 gün önden gidiyor nst de iyi çıktı. 2 haziran prş 38+4te sezeryan olucam anesteziye o gün karar verilecek. Şafak 9 şükürler olsun1 hafta sonra nst çekilecek tekrardan kontrol amaçlı. Hareketleri azalırsa (günde 15den fazla olmalı dedi) nst çektir başvur dedi. Böbreğim için de ürolojiye kontrol oldum şişlikte ilerleme olmamış şükür doğuma kadar problem yaratmaz korkulacak bi durum yok dedi doktor. Çook az kaldı meleğimi kucağıma almama, çook mutlu ve heyecanlıyım
Öncelikle gelişmelere sevindim. Ben (internete yazarsan detaylı bilgiye sahip olabilirsin ) arda lembet'in hastasıyım. Kendisi perinatolog. Ama avrupa yakasında. Ben eve yakın bi yere gittim. Ama sonuçta sözde(!) o da doktordu.Canım bence sen daha ilgili detaylı bakan iyi bilinen bi doktora görün kesinlikle. Sonra pişman olma başka doktora da gitseydim diye
Canimmm hayirli olsun ne kadar az kalmış maşallah suphanallah.. ben seninle ayni gün transfer olmuştum olmamıştı o zaman sonra martta denedim yine olmadi ve en son bu ay Rabbim nasip etti ben de sizler gibi tüp bebek annesi olacağım inşaallah bugün test gunumdu 154 çıktı hepinizin dualarini bekliyorum katlansin ve sağlıklı ilerlesin dıye.. benim de duam sizlerle ve evlat hasretiyle yanan herkesle..selamlar..Slm kızlar nasılsınız? Dün muğladaki doktora kontrolümü oldum 37+1de minik prensesim 2920 gr 51 cm olmuş suyu vs herşeyi iyi dedi 3 gün önden gidiyor nst de iyi çıktı. 2 haziran prş 38+4te sezeryan olucam anesteziye o gün karar verilecek. Şafak 9 şükürler olsun1 hafta sonra nst çekilecek tekrardan kontrol amaçlı. Hareketleri azalırsa (günde 15den fazla olmalı dedi) nst çektir başvur dedi. Böbreğim için de ürolojiye kontrol oldum şişlikte ilerleme olmamış şükür doğuma kadar problem yaratmaz korkulacak bi durum yok dedi doktor. Çook az kaldı meleğimi kucağıma almama, çook mutlu ve heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?