Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

aynen canm ya karnimdaki catlakliklar vucudumdaki sislik halsizlik baş ağrisi ne bilem ya şikayet etmiyorum ama bitkin düsüyorjm ama oğlumj koklayinca herseye degiyor

Ayy canım çok sevindim gözünaydın tatlım inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Size bir şey danışmak ve moral bulmak istiyorum 12.gün degerim 89.4 14.gün 149.34 çıktı 2 kat artmamış ama %60 yeterli diye okudum cuma tekrar kan verecegim sizce korkulacak bir tablo mu?sevinemedim

Slm arkadaslar ben de tup bebek ile ikizlere gebeyim. Bugun 35 hafta olduk. Haftaya alirim sezeryana dedi doktor. Bebeklerim kuveze girer diye cok korkuyorum

Slm arkadaslar ben de tup bebek ile ikizlere gebeyim. Bugun 35 hafta olduk. Haftaya alirim sezeryana dedi doktor. Bebeklerim kuveze girer diye cok korkuyorum
Hayırlı olsun canım neden 36 haftalıkken alıyor doktorun? Beklemen riskli mi ki? Gerçi 36 hafta da çok iyi. İnş sağlıkla alırsın kucağına bebişlerini

Size bir şey danışmak ve moral bulmak istiyorum 12.gün degerim 89.4 14.gün 149.34 çıktı 2 kat artmamış ama %60 yeterli diye okudum cuma tekrar kan verecegim sizce korkulacak bir tablo mu?sevinemedim
Hayırlı olsun canım. Benim de transferden sonra 10 gün falan geçmişti doktor bu dönemde hcg %60 yükselse yeterli demişti. İnş kat kat yükselir değerin, herşey yolunda gider inş

Bence katlanma yeterli canim insallah guzel haberlerini alalim

Hayirli olsun arkadasim bende tup bebekle ikiz hamile kaldim bende 36 haftada alicakti drum ama odem ve yuksek tansiyon yuzunden 33 hafta 5 gunluk acil dogrdum bebeklerim kuvoze girdiler ama sadece beslenmek icin baska bir sikinti olmadi sen sukur 35 haftaya gelmissin zaten hic korkma canim 36 haftada Allahin izniyle kuvoze girmez icini ferah tut

Hanımlar bugün kontrolum vardı. Haftada bir kontrole gidiyorum . 3kontrolum. Once nst cekiliyorum.. sonra kontrol . Normalde hareketlerimiz iyi olmasına rağmen nst de hareketsiz duruyor suyumuz iyi aclikla alakaliymis. Annesi gibi açlığa dayanamıyor. Simdilik dogum normal gorunuyor hayirlisi bakalim . Eger suda azalma olsaydı sezeryan dusunulecekti

Bu arada ben bu hafta dogum iznine ayrıldım. Ptesi sali carsamba oglumun ogretmenleri ile görüşmeye gittim bugun de hastaneye . Ama ben çok yorgun hissdiyorum ya . Ogleden sonra nerde ise 3 saat uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…