- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Çok sevindim canım gözün aydin 8 aylik maratona hosgeldin .687403_igt sirine82 K kayisicicegi sizlere de hayirli olsun ekim denememde sizlerle ayni gruptaydim Rabbim bana simdi nasip etti ettiyse tabi hepinize kucak dolusu sevgiler
Muhtemelen hafif tahriş oluyordurMerhaba arkadaşlar ben de şükür hamileyim, size bişey soracam bu crione jel kahverengi olarak geri geliyor, bugün diz de de oluyor mu
Hayirli olsun canm Allah kucaginda gormeyi.nasip etsin ins :)687403_igt sirine82 K kayisicicegi sizlere de hayirli olsun ekim denememde sizlerle ayni gruptaydim Rabbim bana simdi nasip etti ettiyse tabi hepinize kucak dolusu sevgiler
hayirli olsun cnm korkma ama hepimizde oldu hemen hemn ama genede surekli doktorunla irtibat halinda olMerhaba arkadaşlar ben de şükür hamileyim, size bişey soracam bu crione jel kahverengi olarak geri geliyor, bugün diz de de oluyor mu
hayirli olsun cnm Rabbim tamamina erdirsin insalh sağlikla kucagina alirsin687403_igt sirine82 K kayisicicegi sizlere de hayirli olsun ekim denememde sizlerle ayni gruptaydim Rabbim bana simdi nasip etti ettiyse tabi hepinize kucak dolusu sevgiler
aynen canm ya karnimdaki catlakliklar vucudumdaki sislik halsizlik baş ağrisi ne bilem ya şikayet etmiyorum ama bitkin düsüyorjm ama oğlumj koklayinca herseye degiyorCanum.o uyusukluk.bir sene gecmiyo bende nerdeyse. Haklisin su an.kendini cirkin sisman.hissedebilirsin cok.normal lohusalikta ama inan 2.3 aya hersey normale giricek takma kafana .bebegin saglikli sihhatli ya en.onemlisi o .kilo gider catlaklarda bebisin hatırasi kalabilir olsun çünkü sen bi annesin onun o.kadar buyuk bi anisi var
Ayy canım çok sevindim gözünaydın tatlım inş sağlıkla kucağına alırsın bebişiniCanimmm hayirli olsun ne kadar az kalmış maşallah suphanallah.. ben seninle ayni gün transfer olmuştum olmamıştı o zaman sonra martta denedim yine olmadi ve en son bu ay Rabbim nasip etti ben de sizler gibi tüp bebek annesi olacağım inşaallah bugün test gunumdu 154 çıktı hepinizin dualarini bekliyorum katlansin ve sağlıklı ilerlesin dıye.. benim de duam sizlerle ve evlat hasretiyle yanan herkesle..selamlar..
Hayırlı olsun canım neden 36 haftalıkken alıyor doktorun? Beklemen riskli mi ki? Gerçi 36 hafta da çok iyi. İnş sağlıkla alırsın kucağına bebişleriniSlm arkadaslar ben de tup bebek ile ikizlere gebeyim. Bugun 35 hafta olduk. Haftaya alirim sezeryana dedi doktor. Bebeklerim kuveze girer diye cok korkuyorum
Hayırlı olsun canım. Benim de transferden sonra 10 gün falan geçmişti doktor bu dönemde hcg %60 yükselse yeterli demişti. İnş kat kat yükselir değerin, herşey yolunda gider inşSize bir şey danışmak ve moral bulmak istiyorum 12.gün degerim 89.4 14.gün 149.34 çıktı 2 kat artmamış ama %60 yeterli diye okudum cuma tekrar kan verecegim sizce korkulacak bir tablo mu?sevinemedim
İnş rabbim kimseyi korktuklarına uğratmasınHayırlı olsun canım. Benim de transferden sonra 10 gün falan geçmişti doktor bu dönemde hcg %60 yükselse yeterli demişti. İnş kat kat yükselir değerin, herşey yolunda gider inş
Bence katlanma yeterli canim insallah guzel haberlerini alalimSize bir şey danışmak ve moral bulmak istiyorum 12.gün degerim 89.4 14.gün 149.34 çıktı 2 kat artmamış ama %60 yeterli diye okudum cuma tekrar kan verecegim sizce korkulacak bir tablo mu?sevinemedim
Hayirli olsun arkadasim bende tup bebekle ikiz hamile kaldim bende 36 haftada alicakti drum ama odem ve yuksek tansiyon yuzunden 33 hafta 5 gunluk acil dogrdum bebeklerim kuvoze girdiler ama sadece beslenmek icin baska bir sikinti olmadi sen sukur 35 haftaya gelmissin zaten hic korkma canim 36 haftada Allahin izniyle kuvoze girmez icini ferah tutSlm arkadaslar ben de tup bebek ile ikizlere gebeyim. Bugun 35 hafta olduk. Haftaya alirim sezeryana dedi doktor. Bebeklerim kuveze girer diye cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?