Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

kizlar ben emziremiyorum. herseyi denedim yok olmuyo. paramparca etim gozukuyo artik dayanamiyorum. tahin yagida surdum tavsiye ettiginiz icin. ah yavrum dişiyle doğmasaydi ne vardi ki

kizlar ben emziremiyorum. herseyi denedim yok olmuyo. paramparca etim gozukuyo artik dayanamiyorum. tahin yagida surdum tavsiye ettiginiz icin. ah yavrum dişiyle doğmasaydi ne vardi ki
kac gunluk oldu cnm bebegin benimde goguslerim kanadj acidi ben bepantol krem surdum emzirmeden 15 dakika sonra yikiyodum iyi geldi sende dene benek disiyke derken disi mi vardi dogarken anlamdm orasini

Bir krem var ismini bilmiyorum ama doktor vermişti abimin eşine isterseniz bir ismini ögreniyim denerseniz iyi geliyor

Bir krem var ismini bilmiyorum ama doktor vermişti abimin eşine isterseniz bir ismini ögreniyim denerseniz iyi geliyor

Dişiyle mi doğdu

Lansinoh ilaçın adı
evet alt süt dişinin tekiyle doğdu. yanindakide cikmak üzere yeri kabardi. doktor kalsin hic sorun olmaz dedi.. kullandim canm o ilaci hala kullaniyorum gecmiyo.bepantol denemedim. denesem bide onu.

Merhaba, Emzirmeden once ve sonra karbanotlu suyla silmekte gogus yara olmamasi icin iyi geliyormus aklinizda olsun kizlar

İyi geceler kızlar. sirine82 cnm nasıl oldun bebeğini sağlıkla kucagına aldınmı?
Bende bu arada sürekli hastalandım. Mastit diye memede biriken sütten ateş olmuşum . Zangır zangır titriyordum . Siz siz olun bebek emmese gögüsleri sağıp rahatlatın ve sürekli gögüs ucu temizliğine dikkat edin kızlar. Hiç öyle yüksek ateş yaşamamıştım. Eşim yurt dışındaydı kuzucuğum ve ablamla perişan olduk. İki kez acilde serum ve ateş düşürücülerle sabah ettik. Aonrada antibiyotik verdi agumentin 1000 lik. Şükür 2 gündür normale döndük gibi. Bu seferde verilen ağrı kesicilerden can havliyle ne yaptıysam dikiş yerlerim geri acımaya başladı.
İmmortal cnm bende ilk günlerde bir inciri haşlayıp ortadan ikiye kesip iki gögsüme koydum. Sabaha kadar. Belki fatdası olur. Birde kendi sütünü sür be kurut emzirmeden önce yada sonra. Gününü bekleyen arkdaşlara rabbim yardım etsin.
Yeni hamile arkadaşlarA hayırı sağlıklı hMilelikler dilerim

Çok geçmiş olsun.hamile kalana kadar bir dert hamilelikten sonra bir dert bitmiyor kadının çilesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…