Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Cok gecmis olsun allah yardım etsin

Kızlar oğluşum uyumuyo sürekli hareket halinde. Acaba bi sıkıntısımı oluyor. Daha 6,5 aylık. Sürekli tüm vücuduyla dönüyor. Öyle ani tekme yumruk değil. Baya koca koca dönmeler falan. Sabah 6 ya kadar döndü. Uyutmadı da. Saat 9 da uyandı gene dönme dolap gibi? Normal mi bu? Ha birde dönerken çişim geliyomuş gibi bi saniyelik reflex olusuyo. Sanırım mesaneye bası yapıyo???

kizlar bebegimin burnu kapali rahat nefes almiyor acmam icin ne yapabilirim yada ne ilac kullanabilirim
Eczneden serum fizyolojik al canim ondan sık burunlarina sonra da burun aspratoruyle cek ben pilli aldim zo.li markasi ama agizla cekilenler de var bide buhar makinesi calistir odada faydasi oluyor

Merhaba kızlar.. sabah son kontrolüme gittim 38+1de 51 cm 3100 gr olmuş son 1 haftada 180 gr almış ama dr karnın küçük bebek daha küçük de doğabilir dedi suyu iyi çıktı nstde 2 defa 50lerde sancı çıktı ama ben hiç farketmedim dr da önemsemedi zaten. Allah izin verirse bu perşembe sezeryana giricem. Şafak 2 heyecan dorukta

Allahim yar yardimcin olsun canim . Benimde persembe kontrolum var . Ayni gun annemle ablam geliyor . İnşallah onlar gelmeden kızım supriz yapmaz

Canim benim kizimda cok hareketliydi . Sorun yoktur be

Hadi bakalım hurişim hayırla sağlıkla al kucağına. Bizde gaz problemiyle savaşıyoruz. Birde hala mastitle . Babamız yine yurt dışında dönünce oğluşuda kendimide dra götürecem.
immortal98 cnm sende gögsün için emzirme başlıkları var onlardan alıp kullansana yaralarına iyi gelir. Okadar ısıramaz

Dualarimiz seninle canım. Allah hayırlısı ile konuşmanızı nasip etsin inşallah

aldim canim onlardan da. agzina alinca bi garip oluyo emmiyo malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…