- 10 Aralık 2015
- 139
- 111
- 103
- 47
Cok gecmis olsun allah yardım etsinİyi geceler kızlar. @sirine82 cnm nasıl oldun bebeğini sağlıkla kucagına aldınmı?
Bende bu arada sürekli hastalandım. Mastit diye memede biriken sütten ateş olmuşum . Zangır zangır titriyordum . Siz siz olun bebek emmese gögüsleri sağıp rahatlatın ve sürekli gögüs ucu temizliğine dikkat edin kızlar. Hiç öyle yüksek ateş yaşamamıştım. Eşim yurt dışındaydı kuzucuğum ve ablamla perişan olduk. İki kez acilde serum ve ateş düşürücülerle sabah ettik. Aonrada antibiyotik verdi agumentin 1000 lik. Şükür 2 gündür normale döndük gibi. Bu seferde verilen ağrı kesicilerden can havliyle ne yaptıysam dikiş yerlerim geri acımaya başladı.
İmmortal cnm bende ilk günlerde bir inciri haşlayıp ortadan ikiye kesip iki gögsüme koydum. Sabaha kadar. Belki fatdası olur. Birde kendi sütünü sür be kurut emzirmeden önce yada sonra. Gününü bekleyen arkdaşlara rabbim yardım etsin.
Yeni hamile arkadaşlarA hayırı sağlıklı hMilelikler dilerim
Eczneden serum fizyolojik al canim ondan sık burunlarina sonra da burun aspratoruyle cek ben pilli aldim zo.li markasi ama agizla cekilenler de var bide buhar makinesi calistir odada faydasi oluyorkizlar bebegimin burnu kapali rahat nefes almiyor acmam icin ne yapabilirim yada ne ilac kullanabilirim
Otri bebe diye bişşy vardı.kizlar bebegimin burnu kapali rahat nefes almiyor acmam icin ne yapabilirim yada ne ilac kullanabilirim
Okyanus yada deniz suları satılıyor eczanelerde bebekler için canımkizlar bebegimin burnu kapali rahat nefes almiyor acmam icin ne yapabilirim yada ne ilac kullanabilirim
İnş canım amin cümlemiz inşUmarım herşey yolunda gider. Bebek hanımla evinizde iyileşip büyürsünüz
Allahim yar yardimcin olsun canim . Benimde persembe kontrolum var . Ayni gun annemle ablam geliyor . İnşallah onlar gelmeden kızım supriz yapmazMerhaba kızlar.. sabah son kontrolüme gittim 38+1de 51 cm 3100 gr olmuş son 1 haftada 180 gr almış ama dr karnın küçük bebek daha küçük de doğabilir dedi suyu iyi çıktı nstde 2 defa 50lerde sancı çıktı ama ben hiç farketmedim dr da önemsemedi zaten. Allah izin verirse bu perşembe sezeryana giricem. Şafak 2 heyecan dorukta
Canim benim kizimda cok hareketliydi . Sorun yoktur beKızlar oğluşum uyumuyo sürekli hareket halinde. Acaba bi sıkıntısımı oluyor. Daha 6,5 aylık. Sürekli tüm vücuduyla dönüyor. Öyle ani tekme yumruk değil. Baya koca koca dönmeler falan. Sabah 6 ya kadar döndü. Uyutmadı da. Saat 9 da uyandı gene dönme dolap gibi? Normal mi bu? Ha birde dönerken çişim geliyomuş gibi bi saniyelik reflex olusuyo. Sanırım mesaneye bası yapıyo???
Çok saol canım inş. Kontrolün güzel geçer inşAllahim yar yardimcin olsun canim . Benimde persembe kontrolum var . Ayni gun annemle ablam geliyor . İnşallah onlar gelmeden kızım supriz yapmaz
Hadi bakalım hurişim hayırla sağlıkla al kucağına. Bizde gaz problemiyle savaşıyoruz. Birde hala mastitle . Babamız yine yurt dışında dönünce oğluşuda kendimide dra götürecem.Merhaba şekerlerYarın Masal bebeğime kavuşacağım inş çoook merak ediyorum minik fıstığımı. Ablası da yaz bebeğiydi Masal da yaz bebeği olacak. Ablası yazın son haftası doğmuştu Masal yazın ilk haftası doğmuş olacak Dualarınızı bekliyorum
Dualarimiz seninle canım. Allah hayırlısı ile konuşmanızı nasip etsin inşallahMerhaba şekerlerYarın Masal bebeğime kavuşacağım inş çoook merak ediyorum minik fıstığımı. Ablası da yaz bebeğiydi Masal da yaz bebeği olacak. Ablası yazın son haftası doğmuştu Masal yazın ilk haftası doğmuş olacak Dualarınızı bekliyorum
aldim canim onlardan da. agzina alinca bi garip oluyo emmiyo malesef.Hadi bakalım hurişim hayırla sağlıkla al kucağına. Bizde gaz problemiyle savaşıyoruz. Birde hala mastitle . Babamız yine yurt dışında dönünce oğluşuda kendimide dra götürecem.
immortal98 cnm sende gögsün için emzirme başlıkları var onlardan alıp kullansana yaralarına iyi gelir. Okadar ısıramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?