Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Aldim canm.bugun 1 hafta oldu ama.nasil.oldu bana sor. Bebegim surekli bi uyku halindeydi ne.emzirebildim.ne mama verebildim artik cumartesi dr a gittik gozlem altinda tutuldu 3 gun hastanede yatti yavrum her 3 saatde bir.emzirmeye gittim. Hala uykusu cok ama uyaniyo arafa sukur. Sarılıgi takip.ediyrz yarin.yine kan vericez. Rabbim.daha kotusyle.sinamasin ins. Emziriyrum yaninda mamada veryrm.mecbur sariligi artmasin.diye . huriyede dogum.yapmis cok.tatli bi kizi var masallah. Rabbim herkesinevla dina saglik.sihhat versin .mastit cok.kotu canm.sicak dus al havlu.koy sicak. Sag surekli gevmis olsun

ayrıca bursa acıbadem şahin zeteroğlu,bursa jinemed murat erdemir,osman develioğlu önerdiği kişiler hangisi ile görüşeyim bilemedim.
Üçü de iyi. Ben osman hocaya gittim. Ve murat beye de gidiyorum. Arkadaşım Şahin beye gidiyor.o da çok memnun.osman hoca ilk muayene 400 tl. Şahin bey 155 yada 250 galiba . tüp bebek ucretleride ayni gibi 5500 6000 tl tedavi sirasinda muayene ücreti almıyorlar.
osman hoca ciddi ve tedavide cok kuralci ve kesinci.Ne de olsa Prof. İşte. Mesela bana sen ameliyat olmadan sana tup bebek yapmam dedi. Ameliyat oldum. Arkadaşim 100 kiloyla Osman develioğlu na gitti 30 kilo vermeden sana yapamayiz demis .Ama Şahin beye gitti Şahin bey Kilo versende tutmama ihtimali var illa kilo ver diyemem demiş. İlk denemesinde kilo vermeden Tuttu. 3aylik hamile. Doktor elektrik işi birazda...
İlaçlar kişiden kişiye doz farkli oldugu icin değişiyor. Puregon300 eczane satış 235 ama tanıdıkça gelişine 130tl.alırsınız. pazarlik yapin olmadi. .orgalutraninda gelişi 60/70 civari.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım

Canım Tebrik ederim. Normal doğum mu sezaryen mi? Kaç kg oldu ? Sağlığınız nasıl?
Teşekkür ederim canım normal doğum. 3.310 doğdu ama ertesi gun 3.170 e düştü. Yuzde 8 oraninda düşüş olduğu icin doğru emzirmedihimi soylediler dogru emzirmek için uğraşıyorum. Sagligimizda iyi simdilik şükür. Cok sicak olduğu, icin uzun sort askili ile dolastim bugün. Dunde hastaneden cikinca cok terli pis oldugum icin dus aldım. Nirmalde,bugun almami soylemislerdi belki de,bu yüzden bugun cok sancilandim . Simdi uzun esofman tisort ve corap giydim Kizim ilk gun gunduz iyi idi zorla uyndirip emziriyordum sarilik olmasi, diye ama o geceden sonra emmedigi donemlerde nerde ise tamamen ağlıyor ve sutekli emmek istiyor hemşire doğru emziremedigim icin oldugunu soyledi . Emmedigi yada uyumadigi,donemde,keske aglamasa yaa .
Burde dikisim var yalniz soyle bir,sorun var idrar kaciriyorum garip bir sekilde çok zor,dogumdu zamanla gecermibyoksa biryerlermi zarar verdiler bilmiyorum . Haftya kontrolde,dr,sorucam sorun yoktur inşallah. O kadar sikintinin uzerine,birde bedenimde ariza kalirsa çok üzülürüm

Kizlar bu arada uzaktan ates olcerlwr varya onlardan alaniniz var mi . Hangi marka tabsiye edersiniz

Selam kızlar ayın 2sinde minik meleğimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. 2650 gr doğdu fıstığım sağlıklı şükür. Tek sıkıntımız süt. İlk 2 gün gelmedi 3. Gün yani dün geldi ilk kez ama kızım ilk günden beri iyi emmiyor 3-4 defa çekiyor duruyor sonra tekrar 3-4 defa çekiyor yani 10 dk emzirdiysem 3 dksı emiyor geri kalanı boş geçiyor. İlk günden beri mama verdim mecbur ama öncesinde hep emzirip sonra mamasını veriyorum dün süt gelince o da ememeyince göğüslerim ağrıdı şişti iyice. Bugün lansinoh elektrikli süt sağma makinası aldım birazdan onu kullanmaya başlıycam inş artar sütüm. Allahım doğum yapmamışlara hayırlı doğumlar doğum yapmışlara da neşeyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş

Kızlar Duru bebegim 8 gün erken geldi . Dun gece 3 e 10 kala doğum yaptım
Allah bağışlasın sağlıkla büyüt canım 1 haziran doğumlu dimi. Benim fıstığım da 1 haziran öğlen 12:50 de sezeryanla doğdu. Seninle tedaviye aynı gün başlamıştık doğum günleri de aynı oldu

Allahım yavrularımızı bize bağışlasın korusun inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…