- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Rabbim analı babalı büyütsün.bizlerede dua edin ins kucagimiza almayı nasip etsin rabbimKızlar Duru bebegim 8 gün erken geldi . Dun gece 3 e 10 kala doğum yaptım
Supriz yapmis annesine...kavustun ne guzel canim darisi biz bekleyenlere ins...Allah anali babali buyutsun insKızlar Duru bebegim 8 gün erken geldi . Dun gece 3 e 10 kala doğum yaptım
Aldim canm.bugun 1 hafta oldu ama.nasil.oldu bana sor. Bebegim surekli bi uyku halindeydi ne.emzirebildim.ne mama verebildim artik cumartesi dr a gittik gozlem altinda tutuldu 3 gun hastanede yatti yavrum her 3 saatde bir.emzirmeye gittim. Hala uykusu cok ama uyaniyo arafa sukur. Sarılıgi takip.ediyrz yarin.yine kan vericez. Rabbim.daha kotusyle.sinamasin ins. Emziriyrum yaninda mamada veryrm.mecbur sariligi artmasin.diye . huriyede dogum.yapmis cok.tatli bi kizi var masallah. Rabbim herkesinevla dina saglik.sihhat versin .mastit cok.kotu canm.sicak dus al havlu.koy sicak. Sag surekli gevmis olsunİyi geceler kızlar.sirine82 cnm nasıl oldun bebeğini sağlıkla kucagına aldınmı?
Bende bu arada sürekli hastalandım. Mastit diye memede biriken sütten ateş olmuşum . Zangır zangır titriyordum . Siz siz olun bebek emmese gögüsleri sağıp rahatlatın ve sürekli gögüs ucu temizliğine dikkat edin kızlar. Hiç öyle yüksek ateş yaşamamıştım. Eşim yurt dışındaydı kuzucuğum ve ablamla perişan olduk. İki kez acilde serum ve ateş düşürücülerle sabah ettik. Aonrada antibiyotik verdi agumentin 1000 lik. Şükür 2 gündür normale döndük gibi. Bu seferde verilen ağrı kesicilerden can havliyle ne yaptıysam dikiş yerlerim geri acımaya başladı.
İmmortal cnm bende ilk günlerde bir inciri haşlayıp ortadan ikiye kesip iki gögsüme koydum. Sabaha kadar. Belki fatdası olur. Birde kendi sütünü sür be kurut emzirmeden önce yada sonra. Gününü bekleyen arkdaşlara rabbim yardım etsin.
Yeni hamile arkadaşlarA hayırı sağlıklı hMilelikler dilerim
Hayirli olsn.canim Allah anali babali buyutsunKızlar Duru bebegim 8 gün erken geldi . Dun gece 3 e 10 kala doğum yaptım
hayirli olsun cnm rabbim anali babali buyuteKızlar Duru bebegim 8 gün erken geldi . Dun gece 3 e 10 kala doğum yaptım
Canım Tebrik ederim. Normal doğum mu sezaryen mi? Kaç kg oldu ? Sağlığınız nasıl?Kızlar Duru bebegim 8 gün erken geldi . Dun gece 3 e 10 kala doğum yaptım
Üçü de iyi. Ben osman hocaya gittim. Ve murat beye de gidiyorum. Arkadaşım Şahin beye gidiyor.o da çok memnun.osman hoca ilk muayene 400 tl. Şahin bey 155 yada 250 galiba . tüp bebek ucretleride ayni gibi 5500 6000 tl tedavi sirasinda muayene ücreti almıyorlar.ayrıca bursa acıbadem şahin zeteroğlu,bursa jinemed murat erdemir,osman develioğlu önerdiği kişiler hangisi ile görüşeyim bilemedim.
Amin canım Allah razı olsun. Mevlam isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin inşallahRabbim analı babalı büyütsün.bizlerede dua edin ins kucagimiza almayı nasip etsin rabbim
Evet canım supriz yaptı. Sana da zamanlı doğum nasip olsun inşallahSupriz yapmis annesine...kavustun ne guzel canim darisi biz bekleyenlere ins...Allah anali babali buyutsun ins
Geçmiş olsun canımAldim canm.bugun 1 hafta oldu ama.nasil.oldu bana sor. Bebegim surekli bi uyku halindeydi ne.emzirebildim.ne mama verebildim artik cumartesi dr a gittik gozlem altinda tutuldu 3 gun hastanede yatti yavrum her 3 saatde bir.emzirmeye gittim. Hala uykusu cok ama uyaniyo arafa sukur. Sarılıgi takip.ediyrz yarin.yine kan vericez. Rabbim.daha kotusyle.sinamasin ins. Emziriyrum yaninda mamada veryrm.mecbur sariligi artmasin.diye . huriyede dogum.yapmis cok.tatli bi kizi var masallah. Rabbim herkesinevla dina saglik.sihhat versin .mastit cok.kotu canm.sicak dus al havlu.koy sicak. Sag surekli gevmis olsun
Hayirli olsn.canim Allah anali babali buyutsun[/QUOT
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım normal doğum. 3.310 doğdu ama ertesi gun 3.170 e düştü. Yuzde 8 oraninda düşüş olduğu icin doğru emzirmedihimi soylediler dogru emzirmek için uğraşıyorum. Sagligimizda iyi simdilik şükür. Cok sicak olduğu, icin uzun sort askili ile dolastim bugün. Dunde hastaneden cikinca cok terli pis oldugum icin dus aldım. Nirmalde,bugun almami soylemislerdi belki de,bu yüzden bugun cok sancilandim . Simdi uzun esofman tisort ve corap giydim Kizim ilk gun gunduz iyi idi zorla uyndirip emziriyordum sarilik olmasi, diye ama o geceden sonra emmedigi donemlerde nerde ise tamamen ağlıyor ve sutekli emmek istiyor hemşire doğru emziremedigim icin oldugunu soyledi . Emmedigi yada uyumadigi,donemde,keske aglamasa yaa .Canım Tebrik ederim. Normal doğum mu sezaryen mi? Kaç kg oldu ? Sağlığınız nasıl?
Allah bağışlasın sağlıkla büyüt canım 1 haziran doğumlu dimi. Benim fıstığım da 1 haziran öğlen 12:50 de sezeryanla doğdu. Seninle tedaviye aynı gün başlamıştık doğum günleri de aynı olduKızlar Duru bebegim 8 gün erken geldi . Dun gece 3 e 10 kala doğum yaptım
Allahım yavrularımızı bize bağışlasın korusun inş canımAldim canm.bugun 1 hafta oldu ama.nasil.oldu bana sor. Bebegim surekli bi uyku halindeydi ne.emzirebildim.ne mama verebildim artik cumartesi dr a gittik gozlem altinda tutuldu 3 gun hastanede yatti yavrum her 3 saatde bir.emzirmeye gittim. Hala uykusu cok ama uyaniyo arafa sukur. Sarılıgi takip.ediyrz yarin.yine kan vericez. Rabbim.daha kotusyle.sinamasin ins. Emziriyrum yaninda mamada veryrm.mecbur sariligi artmasin.diye . huriyede dogum.yapmis cok.tatli bi kizi var masallah. Rabbim herkesinevla dina saglik.sihhat versin .mastit cok.kotu canm.sicak dus al havlu.koy sicak. Sag surekli gevmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?