Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Ayy sag saglim aldin kucagina Allah anali babali buyutsun ins ins sakir sakir gelir sütün saglikla buyusun ins prenses...darisi biz bekleyenlere ins

Kıyamam insallah gecici bi durumdur. Herseye rağmen minnak kuzınla mutlu olmanı dilerim.

Allah analı babalı buyutsun. En kısa zamanda da sağlıklı emmesini dilerim.

Cnm mrb süt geldikten sonra memede birikince malum mastit oluyorsun ates yapıyor. Bugün geldik hastaneden emzirme danışmanıyla görüştüm bebk iyi ememiyordu bende makineyle sağdım tahriş etmişim gögsümü . Ona dikkat et .birde ne kadar sağarsan o kadar gelirmiş arkadan. O yüzden bir gögsünü emzir bitince 15 dak ara ver gene aynı gögsü emzir dedi. Gögüsü emzirirken aşağı doğru komple sarkıtıp emzirmek gerekiyormuş. Sarkmayınca toplu kalan yerlerdeki süt bezleri dolup malum tekrar birikip ateş yapıyormuş. Dikkat et.

Günaydın arkadaslar. Ben gecen hafta dogum yaptim. Ikizlerimi 36. Haftada kucagima saglikla aldim elhamdullah. Kuveze girmediler şükür. burdaki arkadaslara moral olsun diye yaziyorum. Hamileligimin 29. Haftasi sonrasi hep erken dogum riskim vardi. 3 kez hastaneye yattim ilac kullandim evde hep ıstirihat ettim. Şükür 36. Haftaya kadar geldim.
Cok dua edin arkadaslar kötü düşünmeyin moralinizi yüksek tutun. Gebeligin tadini cikartin.

Mrb kizlar .bugun bir ayimiz doldu yarin hepatit asimiz var onu yaptiricaz dr kontrolumuzde var bakalim oglus ne kadar buyumus kilo almis.

687403_igt cnm gozun aydin. Ne kadarda olsa dogum yaptik hepimiz kendimizi ayaklarimizi sicak tutmamiz gerekiyor. Oyle hemen herseye kosmayin biraz dinlenin rahim ve vucut kendini toplasin yoksa sarkar ve sikinti olur. Havalar isindi diyee dikkatsizlik yokkk.
Bende hala mastitle ugrasiyom giguslerim cok aciyor sagiyorum surekli.

Hepatıt aşısını yaptırdık bıgün kuzum nasılda ağladı durdu. Insallah gece cok eteslenmez. Boyu uzamış ve 600 gr almış çok şükür. Aylık alması gereken kilo ne kadar kızlar bilen varmı? Kimi diyor 800 aldı kimi 1 kilo alıyormuş bizimki düşükmü ne. Boyuda 54 ccm olmuş.
Bilenler yanıtlasın

Her bebegin gelisimi ayrıdır canm saglinda bisey yoksa takilma o kadar

Canım ben bilemiyorum ama bilen arkadaşlar varda cevsplarlar

Kizlar uxaktan ateş ölçer kullanan var mi ?? Ben hangi marka alacagimi bilemedim tavsiyesi olan var mı

Canim ayda en az yarim kilo almasi yeterli anne sutu yetiyo demektir bilmiyorum sadece anne sutumu veriyosun ama 600 gr almis gayet iyi

gecmis olsun vnm bu sanirim 1 ayi doldurunca vurulan igne demi bizdr yarin vurduracaz ateslendimi aksam ne yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…