- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Ayy sag saglim aldin kucagina Allah anali babali buyutsun ins ins sakir sakir gelir sütün saglikla buyusun ins prenses...darisi biz bekleyenlere insSelam kızlar ayın 2sinde minik meleğimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. 2650 gr doğdu fıstığım sağlıklı şükür. Tek sıkıntımız süt. İlk 2 gün gelmedi 3. Gün yani dün geldi ilk kez ama kızım ilk günden beri iyi emmiyor 3-4 defa çekiyor duruyor sonra tekrar 3-4 defa çekiyor yani 10 dk emzirdiysem 3 dksı emiyor geri kalanı boş geçiyor. İlk günden beri mama verdim mecbur ama öncesinde hep emzirip sonra mamasını veriyorum dün süt gelince o da ememeyince göğüslerim ağrıdı şişti iyice. Bugün lansinoh elektrikli süt sağma makinası aldım birazdan onu kullanmaya başlıycam inş artar sütüm. Allahım doğum yapmamışlara hayırlı doğumlar doğum yapmışlara da neşeyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
KıyamamTeşekkür ederim canım normal doğum. 3.310 doğdu ama ertesi gun 3.170 e düştü. Yuzde 8 oraninda düşüş olduğu icin doğru emzirmedihimi soylediler dogru emzirmek için uğraşıyorum. Sagligimizda iyi simdilik şükür. Cok sicak olduğu, icin uzun sort askili ile dolastim bugün. Dunde hastaneden cikinca cok terli pis oldugum icin dus aldım. Nirmalde,bugun almami soylemislerdi belki de,bu yüzden bugun cok sancilandim . Simdi uzun esofman tisort ve corap giydim Kizim ilk gun gunduz iyi idi zorla uyndirip emziriyordum sarilik olmasi, diye ama o geceden sonra emmedigi donemlerde nerde ise tamamen ağlıyor ve sutekli emmek istiyor hemşire doğru emziremedigim icin oldugunu soyledi . Emmedigi yada uyumadigi,donemde,keske aglamasa yaa .
Burde dikisim var yalniz soyle bir,sorun var idrar kaciriyorum garip bir sekilde çok zor,dogumdu zamanla gecermibyoksa biryerlermi zarar verdiler bilmiyorum . Haftya kontrolde,dr,sorucam sorun yoktur inşallah. O kadar sikintinin uzerine,birde bedenimde ariza kalirsa çok üzülürüm
Allah analı babalı buyutsun. En kısa zamanda da sağlıklı emmesini dilerim.Selam kızlar ayın 2sinde minik meleğimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. 2650 gr doğdu fıstığım sağlıklı şükür. Tek sıkıntımız süt. İlk 2 gün gelmedi 3. Gün yani dün geldi ilk kez ama kızım ilk günden beri iyi emmiyor 3-4 defa çekiyor duruyor sonra tekrar 3-4 defa çekiyor yani 10 dk emzirdiysem 3 dksı emiyor geri kalanı boş geçiyor. İlk günden beri mama verdim mecbur ama öncesinde hep emzirip sonra mamasını veriyorum dün süt gelince o da ememeyince göğüslerim ağrıdı şişti iyice. Bugün lansinoh elektrikli süt sağma makinası aldım birazdan onu kullanmaya başlıycam inş artar sütüm. Allahım doğum yapmamışlara hayırlı doğumlar doğum yapmışlara da neşeyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
Canım ikimizinde 2 haziran benim gece senin gündüz yanilmiyorum değil miAllah bağışlasın sağlıkla büyüt canım 1 haziran doğumlu dimi. Benim fıstığım da 1 haziran öğlen 12:50 de sezeryanla doğdu. Seninle tedaviye aynı gün başlamıştık doğum günleri de aynı oldu
Hamilesin))) tebrikler.Merhaba bayanlar yeni katildim 26 mayis transferim oldu iki adet 5.embriyosu koydular 11.gun degerim 236.77 sizce nasil????
Cnm mrb süt geldikten sonra memede birikince malum mastit oluyorsun ates yapıyor. Bugün geldik hastaneden emzirme danışmanıyla görüştüm bebk iyi ememiyordu bende makineyle sağdım tahriş etmişim gögsümü . Ona dikkat et .birde ne kadar sağarsan o kadar gelirmiş arkadan. O yüzden bir gögsünü emzir bitince 15 dak ara ver gene aynı gögsü emzir dedi. Gögüsü emzirirken aşağı doğru komple sarkıtıp emzirmek gerekiyormuş. Sarkmayınca toplu kalan yerlerdeki süt bezleri dolup malum tekrar birikip ateş yapıyormuş. Dikkat et.Selam kızlar ayın 2sinde minik meleğimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. 2650 gr doğdu fıstığım sağlıklı şükür. Tek sıkıntımız süt. İlk 2 gün gelmedi 3. Gün yani dün geldi ilk kez ama kızım ilk günden beri iyi emmiyor 3-4 defa çekiyor duruyor sonra tekrar 3-4 defa çekiyor yani 10 dk emzirdiysem 3 dksı emiyor geri kalanı boş geçiyor. İlk günden beri mama verdim mecbur ama öncesinde hep emzirip sonra mamasını veriyorum dün süt gelince o da ememeyince göğüslerim ağrıdı şişti iyice. Bugün lansinoh elektrikli süt sağma makinası aldım birazdan onu kullanmaya başlıycam inş artar sütüm. Allahım doğum yapmamışlara hayırlı doğumlar doğum yapmışlara da neşeyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
Noldu cnmKızlar çok ağlamaklıyım ayyyy.
Her bebegin gelisimi ayrıdır canm saglinda bisey yoksa takilma o kadarHepatıt aşısını yaptırdık bıgün kuzum nasılda ağladı durdu. Insallah gece cok eteslenmez. Boyu uzamış ve 600 gr almış çok şükür. Aylık alması gereken kilo ne kadar kızlar bilen varmı? Kimi diyor 800 aldı kimi 1 kilo alıyormuş bizimki düşükmü ne. Boyuda 54 ccm olmuş.
Bilenler yanıtlasın
Canım ben bilemiyorum ama bilen arkadaşlar varda cevsplarlarHepatıt aşısını yaptırdık bıgün kuzum nasılda ağladı durdu. Insallah gece cok eteslenmez. Boyu uzamış ve 600 gr almış çok şükür. Aylık alması gereken kilo ne kadar kızlar bilen varmı? Kimi diyor 800 aldı kimi 1 kilo alıyormuş bizimki düşükmü ne. Boyuda 54 ccm olmuş.
Bilenler yanıtlasın
Weewel in ates olceri var bende ben memnunumKizlar uxaktan ateş ölçer kullanan var mi ?? Ben hangi marka alacagimi bilemedim tavsiyesi olan var mı
Duygusallıkta tavana vurdum belgesellerdeki aslanlar ceylan yavrusunu kovalarken ağlıyorum.Noldu cnm
gecmis olsun vnm bu sanirim 1 ayi doldurunca vurulan igne demi bizdr yarin vurduracaz ateslendimi aksam ne yaptinHepatıt aşısını yaptırdık bıgün kuzum nasılda ağladı durdu. Insallah gece cok eteslenmez. Boyu uzamış ve 600 gr almış çok şükür. Aylık alması gereken kilo ne kadar kızlar bilen varmı? Kimi diyor 800 aldı kimi 1 kilo alıyormuş bizimki düşükmü ne. Boyuda 54 ccm olmuş.
Bilenler yanıtlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?