Kizlar hepatitb asisi genelde ates yapmaz benimkiler yarin 2 aylik oluyo hep b asisinda ates olmadi simdi verem ve karma asisi var onda belki ateslenebilir bakalim ne olacak gorucezgecmis olsun vnm bu sanirim 1 ayi doldurunca vurulan igne demi bizdr yarin vurduracaz ateslendimi aksam ne yaptin
İnş sağlıkla kucağına alırsın canımAyy sag saglim aldin kucagina Allah anali babali buyutsun ins ins sakir sakir gelir sütün saglikla buyusun ins prenses...darisi biz bekleyenlere ins
Saol canım darısı başına inşAllah analı babalı buyutsun. En kısa zamanda da sağlıklı emmesini dilerim.
Evet canım 2 haziran öğlen 12:50Canım ikimizinde 2 haziran benim gece senin gündüz yanilmiyorum değil mi
Sağlıkla büyüt canımGünaydın arkadaslar. Ben gecen hafta dogum yaptim. Ikizlerimi 36. Haftada kucagima saglikla aldim elhamdullah. Kuveze girmediler şükür. burdaki arkadaslara moral olsun diye yaziyorum. Hamileligimin 29. Haftasi sonrasi hep erken dogum riskim vardi. 3 kez hastaneye yattim ilac kullandim evde hep ıstirihat ettim. Şükür 36. Haftaya kadar geldim.
Cok dua edin arkadaslar kötü düşünmeyin moralinizi yüksek tutun. Gebeligin tadini cikartin.
Sadece anne sütü veriyorumCanim ayda en az yarim kilo almasi yeterli anne sutu yetiyo demektir bilmiyorum sadece anne sutumu veriyosun ama 600 gr almis gayet iyi
Dr calpol yazdı hafif ates oldu bende azıcık iki gün verdim ateslenmesinden iyidir diye. Şükür ama o gündür bu gündür sürekli emmek istiyor sanki hiç doymuyor gibi ama sütüm var. Gaz çıkarmak içinmi yapıyor bilmiyorum.gecmis olsun vnm bu sanirim 1 ayi doldurunca vurulan igne demi bizdr yarin vurduracaz ateslendimi aksam ne yaptin
Canım bana hastaneden verilen broşürlerde haftada 150-200 gr almalı yazıyordu. Doktorun ne dedi?Hepatıt aşısını yaptırdık bıgün kuzum nasılda ağladı durdu. Insallah gece cok eteslenmez. Boyu uzamış ve 600 gr almış çok şükür. Aylık alması gereken kilo ne kadar kızlar bilen varmı? Kimi diyor 800 aldı kimi 1 kilo alıyormuş bizimki düşükmü ne. Boyuda 54 ccm olmuş.
Bilenler yanıtlasın
Canım benim 2 doğumum da sezeryan ve rahat geç şükür darısı başına inşKizlar ya gun yaklastikca ben sezeryandan korkmaya basladim nolur icimi rahatlatmak icin biseyler diyin
Maşallah güzel kilo almış canım. Benim fındığım da 2650 doğmuştu şimdilik şükür hızlı kilo alıyor ve maşallah çok uslu bi bebiş. Tek sıkıntımız düzgün emmiyor ve sütüm çok az o nedenle sağıp veriyorum günlük toplam 150 cc sağılmış anne sütü alıyor üstüne de mama.hayirli gunler kizlar dogum yapan anneler benekleriniz nasi bakimi nasil gidiyor hepsi ayri ayri iyidirler insalh benim bugun 1 aylik asisi vardi 2 700 kilosuydu dogumda 3 600 olmuß sizinkiler nasil gece yatmalsri
Neden canım benim? Bak bebeğini kucağına almana öpüp koklamana sayılı günler kaldı ne güzel. Onu düşünüp iyi hisset kendiniKısslarrrr. Çok sıkılmaya başladımmmmmm
Yatamıyorum. Uyuyamıyorum. Tatlişkomun darlandığını düşünüyorum.birde hava çok sıcaktıNeden canım benim? Bak bebeğini kucağına almana öpüp koklamana sayılı günler kaldı ne güzel. Onu düşünüp iyi hisset kendini
Canim benim de 40 gun dogru durust kanamm olmadi sonrasinda adet gibi oldm bitti tekrr oldm tam 60 gunn sonnnda bitti hala acik kahve sarimsi geliyo ama parca parca biseyler geliyosa dra gorun bence bazen icerde kucuk bi parca kalabiliyomus dikkat et takip etkizlar bilem cvp versin ya benim 40 pazar gunucikacak sezeryandan 10 gün kadar kanamam oldu sonrasinda sari su gibi geldi ama 3 gündur yogun sekilde kanamam var bide parca parca seklinde neden oluyor acaba
Benimde ilk hafta biraz kanamam oldu sonra biter gibi azalmıştı. Sonra eğilip doğruldukça birde hapşırınca bir ara evde dolaşırken birden daha yoğun kanama hissrtmiştim sonra tuvalete gittiğimde löppp diye baya büyük bişey içimden kopup gitti. Sonra kanamam tekrara kırmızımsı ve yoğunlaştı sonra bitti canım. Olabilir bunlar bencede bir an önce dr görün. Bence nisanın söylediği parça bende de şiddetli hapsurukla yerinden koptu hissettim çünkü.şimdide ara ara leke geliyor koyu kahve cumarteside benim 40 çıkıyor dr zaten gel demişti simir testi ve muayene için. Sende uzatma gitkizlar bilem cvp versin ya benim 40 pazar gunucikacak sezeryandan 10 gün kadar kanamam oldu sonrasinda sari su gibi geldi ama 3 gündur yogun sekilde kanamam var bide parca parca seklinde neden oluyor acaba
cnm benmde pazara 40 cikiyor evet bende tuvalete gittiginde akip geliyor lap diye bendede düstu bisey surekli geliyor durmadn ped degistiriyorm doktor banada gsel dedi sonradan 40 cikmasina yakin niye bole olduysak gerci cogu kisi normal diyor ama icimz raht etsin genedeBenimde ilk hafta biraz kanamam oldu sonra biter gibi azalmıştı. Sonra eğilip doğruldukça birde hapşırınca bir ara evde dolaşırken birden daha yoğun kanama hissrtmiştim sonra tuvalete gittiğimde löppp diye baya büyük bişey içimden kopup gitti. Sonra kanamam tekrara kırmızımsı ve yoğunlaştı sonra bitti canım. Olabilir bunlar bencede bir an önce dr görün. Bence nisanın söylediği parça bende de şiddetli hapsurukla yerinden koptu hissettim çünkü.şimdide ara ara leke geliyor koyu kahve cumarteside benim 40 çıkıyor dr zaten gel demişti simir testi ve muayene için. Sende uzatma git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?