1 aylik olunca kalca ultrasonu cekiliyo canim rop da dogumdan sonra 4. 5.hft yapiliyo en azindab dr beni oyle yonlendrdi ben oyle YaptrdmMerhaba kizlar nasilsinz bebisler nasil. Benum az az kanamam suruyo hala parca sorun drnuzada pihtilasmis.kan olabilir.gobekler ne.durumda benimki var hala .Biz bugun 21.gunumuz 1 aylik ilunca bizimde hepatit b asimiz var . goz muayenesi kalca cikigi filmi ne zaman bilen varmi acaba bizim hastanedeki.dr soylemedi bende unuttum..benimde sutum azb3nde mama takviyesi yapuyorum her iki gogusten 35 bazen 50 cikiyo el pompasiyla sagiyorum. Rotavirus asisi onmli mutlaka yaptrun .ben.oglumda yaptrdm.sukur bi ishal durumu yasamadik. Yaz cocuklari ustelik bunlar ihmal etmeyin.
rop prematurelere mi yapiliyo. doktorumuz bize hic oyle bisey soylemedi.1 aylik olunca kalca ultrasonu cekiliyo canim rop da dogumdan sonra 4. 5.hft yapiliyo en azindab dr beni oyle yonlendrdi ben oyle Yaptrdm
canm benimde göbek gitmedi daha bide karnim hep yirtildi bacaklarima kadar o izler nasil gidecek ya kendi vucudumdan diksindim pazarada 40 cikacak adam 10 aydir bekliyor nasil olacak hic bilmiyom bana ağri olurmu acaba bir gögsum buyuk biri kucuk dengeyi nasil sağlayacm kanamnda halen suruyor ama azaldi gibi birz kalca flm feln doktor hic demedi bize bide rom ne anlamadmMerhaba kizlar nasilsinz bebisler nasil. Benum az az kanamam suruyo hala parca sorun drnuzada pihtilasmis.kan olabilir.gobekler ne.durumda benimki var hala .Biz bugun 21.gunumuz 1 aylik ilunca bizimde hepatit b asimiz var . goz muayenesi kalca cikigi filmi ne zaman bilen varmi acaba bizim hastanedeki.dr soylemedi bende unuttum..benimde sutum azb3nde mama takviyesi yapuyorum her iki gogusten 35 bazen 50 cikiyo el pompasiyla sagiyorum. Rotavirus asisi onmli mutlaka yaptrun .ben.oglumda yaptrdm.sukur bi ishal durumu yasamadik. Yaz cocuklari ustelik bunlar ihmal etmeyin.
Ah canim sorma ayni durumayim imdaat diye bagirasim varYatamıyorum. Uyuyamıyorum. Tatlişkomun darlandığını düşünüyorum.birde hava çok sıcaktı
Genelde erken dogan ve de kuvozde kalmis bebeklere oneriyilar siz de en azindan normal goz druna bi kontrol ettirin o gerek gorrse rop yaptrrsiiz yani bi goz muaynesi yaptrin ilk 3 ay icinderop prematurelere mi yapiliyo. doktorumuz bize hic oyle bisey soylemedi.
Benim daha az sutum 30 40 cc anca cikiyo iki gogusten iki bebek var bide bende neye yeterMerhaba kizlar nasilsinz bebisler nasil. Benum az az kanamam suruyo hala parca sorun drnuzada pihtilasmis.kan olabilir.gobekler ne.durumda benimki var hala .Biz bugun 21.gunumuz 1 aylik ilunca bizimde hepatit b asimiz var . goz muayenesi kalca cikigi filmi ne zaman bilen varmi acaba bizim hastanedeki.dr soylemedi bende unuttum..benimde sutum azb3nde mama takviyesi yapuyorum her iki gogusten 35 bazen 50 cikiyo el pompasiyla sagiyorum. Rotavirus asisi onmli mutlaka yaptrun .ben.oglumda yaptrdm.sukur bi ishal durumu yasamadik. Yaz cocuklari ustelik bunlar ihmal etmeyin.
Aynen cok uzuluyorum herkes bi laf soyluyo sinir.oluyorum sanki benim.elimde . mama vermeyi sanki cok.istyrm cocuk doymuyoBenim daha az sutum 30 40 cc anca cikiyo iki gogusten iki bebek var bide bende neye yeter
Oglumda sezeryan.yerine bakti alttan bakmadı canmkizlar bide doktor 40 cikinca gel bakalim kan kalmismi iceride acaba alttanmi bakack yoksa ustn ultrasondanmi
Allah kolay.kurtarsin az kalmisAh canim sorma ayni durumayim imdaat diye bagirasim var
Aynen emzirmiyomusuuun ya tutmuyo sanki aci zehir veriyirum cock savasiyo memeyle itiyo oglan hic tutmuyo memeyi kiz tutuyo ama doymaklik emmek yok zaten sut te cok az dogumdan beri pompayla sagiyorum emmedikleri icin de sutum artmadi azaldi pompa koreltiyo memeyi Ama hic emmeyince mecbur sagmak da zor oluyo firsatta bulamiyorum valla cok zor once aptamil prematil kullandm 44 gun sonra bebelac gold verdim 3 4 gundr icmemeye basladilar tekrar aptamil 1 e gectim deniyorum napim mama biberon begendiremedimAynen cok uzuluyorum herkes bi laf soyluyo sinir.oluyorum sanki benim.elimde . mama vermeyi sanki cok.istyrm cocuk doymuyoaptamil ve hipp kullaniyrm.sen ne veriyosun canm
Aslinda alttan muayne gerek kizlar spekulum vajinal ultrason ve yara yerine bakmali benimki oyle yaptiOglumda sezeryan.yerine bakti alttan bakmadı canm
Benmkiler 2 ay 1 hftlik kilo x 160 cc vermelisiniz 24 saatlik benm drum oyle soyledi ben 7 ogune dagittim 90 105 cc faln ogun basiben de mama kullaniyorum. herkes bisey soyluyo. aç çocuk ne yapayim. kac cc veriyosunuz siz. bebekleriniz kac gunluk
Hic cann sikikmasin suan bu gunlerinn ve uykunn tadini cikar evet uyumakda zor ama sonra ayakta gozun acik uyucaksin benim ikitane oyuzden ben mi oyleym bilmyorum tek bebekliler belki biraz daha rahattirlarOffff kızlar ne zormuş Ben de zannettim doğurunca herkes rahatlayacak. Birde mama begendirmeler. Sütsüz kalmalar,aşısı,ateşi hammanh hallahımmmmm
evet haklisin canm yatmiyor benimki uyku gozlerimden akiyor karnimizdayken râhatmsiz bu gazli uykususz gunlerde cabuk gecer insalhHic cann sikikmasin suan bu gunlerinn ve uykunn tadini cikar evet uyumakda zor ama sonra ayakta gozun acik uyucaksin benim ikitane oyuzden ben mi oyleym bilmyorum tek bebekliler belki biraz daha rahattirlar
valla cnm benimki uyumuyir emziriyom sabh 5 ten beri daha uyumadi gazi var kendini sikip sikp duruyor agliyor benimde gozumde uyku akiyor zati gece 12 1 gibi yatiyor hepi topu 4 saat gibi uyuuor mama vermiyorumKardeşlerim ne oldu sesinşz solugunuz çıkmaz oldu ben ikş çockla daha çok burdayım napıyosunuz nası gıdıyo bebişker nekadrlık kackılo oldlar anne sutu mama ne veritosunuz anlatın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?