Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

valla cnm benimki uyumuyir emziriyom sabh 5 ten beri daha uyumadi gazi var kendini sikip sikp duruyor agliyor benimde gozumde uyku akiyor zati gece 12 1 gibi yatiyor hepi topu 4 saat gibi uyuuor mama vermiyorum
Bende gunluk 2 bilemedin 3 saat uykuyla geciriyorum günleri havalarda sıcak sanırım sıcaktan da uyumuyolar dedim şimdi salona taşındım klımalı odada yatıp kalkıyorz bebeklerle hergun yıkıyoruz cok sujur gazlarını atıyolar pıpıt alttan usstten

Allah yardimcn olsun 2 tane senin ben bilirim ikizlerin bakimj zordur ablamjn ikiz oldu ellerinden neler cektik bende 3 saatlik uykuylan duruyom bogazinda girilti var şimdide balgama cevirdi aksam doktora goturecm bakalm ne diyecek şu gazi olmayaydi iyidi gazini yapiyor alttn usttn amaa genede ikinirken agliyor simsiyah oluyor ilk bebegim ne yapacagimida bilmiyom zor vallaha

biz de uyumuyoruz malesef büyük adam gibiyiz. kucakta durmak istiyo hep. yatirinca aģliyo. ne yapcam böyke bilmiyorum. bizim de gazimiz vardi. eşim bitkisel bi şurup almis. adi nurse harvey gibi biseydi. onunla biraz rahatladik. bugün 37 gunluk olduk. dogum kilosu 3260 ti. hastaneden 3 le cikmistik. 1. ay kontrolumuzde 4400 olmusuz. her ogunde beni emdikten sonra mama veriyorum

masalh iyi kilosu benimki durmuyor hic bendemi alsam o ilactan acaba

masalh iyi kilosu benimki durmuyor hic bendemi alsam o ilactan acaba
bize de bi arkadaş söyledi. onunda ikizleri olmuştu. eşimde hemen almiş. gece 3 te uyaniyodu . sabah 6 ya 7 ye kadar durmadan agliyodu. en sonuna kadar aglayip. kipkirmizi kesilip ses soluk gidiyodu artik. rahatladik baya.

Kardeşlerim ne oldu sesinşz solugunuz çıkmaz oldu ben ikş çockla daha çok burdayım napıyosunuz nası gıdıyo bebişker nekadrlık kackılo oldlar anne sutu mama ne veritosunuz anlatın biraz
Canm valla benim.kizim masallah akilli ama zorlaniyorum genede..Allah senin yardimcin olsun zor valla tam bir aylik olmadik daha saglik.ocagina gidicez 1 aylikken bendr merak.edyrm kac kilo oldu.

Nurse harveyi oglumda kullanmistim cok iyi bi ilac ama dr nuza sorun. Oglum kolikti 4 ay cektim Allah yardımcınız olsun.sicak.tutun karnini zeytinyagi.ile.masaj yapin kizlar gobegine isiticaksiniz hafif ilikken masaj yapin . kimyon atin yemeklerinize. Ay oglum bi dakka durmazdi surekli aglardi simdi hatrladimda uykusuda yoktu ama gecici bi durum.ins atlatirsiniz hemen

Klimali carpmasin dikkat edin canm

Annelik duygusunu Rabbim olmayanlarada tattirsin ins cok guzel.bi duygu.şükürler olsun sag salim.aldik.kucagimiza surda atlatacagimiz 1 sene zorluklari cok.kalmaz ins ondan sonra anneligin.keyfi ondan sonra cikiyo.Allah uzun saglikli omurler nasip.etsin inss evlatlarimiza

S.a kizlar hepiinizin bebesini Rabbim korusun insaklah Rabbim vana da nasip eder annelik duygusunu hangi dr gittiiz acaba ve aranizda pko olan var mi ben novaart da mehmet erdem gitmeyi dusunuyorum Ramazan sonrasi dutdunuz mu sizce nasil ve cok korkuyorym tup bebeklede tutmazsa diye ?

Kızlar ben puset ve anakucağı takımı olarak; inglesina trilogy travel sistem alıcam. Ne dersiniz? Siz ne aldınız?

Benimde gunum belli oldu kizlar persembe gunu kizima kavusuyorum ins...son bes gun...sabah depremle uyanmasam daha iyiydi ama Allahim sen dogmamis evlatlarimizin yuzu suyu hurmetine yardimcimiz ol

kiZlar nasilsiniz ne yapiyonuz sanirim herkes bebekleriyle ugeasiyor kimse yazmiuor dogum yapan anneler kaca mal oldu dogumlar benim 2 bi gibi bisey sizinkiler

Canim epey once yazmissin ama anca okuyorym . Belki arkadaslar cv vermistir ama,ben yine de cvp vereyim . Ben universite hastanesinde dogum yaptim oradan bana verdikleri lisstede kalca icin 6 hafta yaziyordu . Ikinci haftalikken,yeni dogan,poliklinigindeki kontrolumuzde de 40 inda dedi dr . Goz muayenesi icin birsey demediler hastaneden ama saglik ocagi bir ayliktan sonra goz muayensini de yaptir dedi . Ben kalca icin 1 aylikken gitsem sakinca olur mu acaba illa 6 haftayi mi beklemek lazim,bilen arkadaslarda benim bu soruma cvp verebilirler mi

Canım ben trilogy puset ve ana kucağı 2 li seti 2500 e aldım
Kış döneminde en ucuz dediğin seti 3150 ye bakmıştım sonra yurt dışından port bebesi ve bebek bakım çantasıda dahil 2300 gibi bir rakama geliyordu 2016 modeli 400 de kargo ödedım işte 3 bine hepsini aldım. Ama herkes tavsiye ediyordu. Hayırlı olsun sanada

Ben tam bir aylık oldu ertrsı gunu yaptrdım kalca ultrasonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…