Bende gunluk 2 bilemedin 3 saat uykuyla geciriyorum günleri havalarda sıcak sanırım sıcaktan da uyumuyolar dedim şimdi salona taşındım klımalı odada yatıp kalkıyorz bebeklerle hergun yıkıyoruz cok sujur gazlarını atıyolar pıpıt alttan ussttenvalla cnm benimki uyumuyir emziriyom sabh 5 ten beri daha uyumadi gazi var kendini sikip sikp duruyor agliyor benimde gozumde uyku akiyor zati gece 12 1 gibi yatiyor hepi topu 4 saat gibi uyuuor mama vermiyorum
Allah yardimcn olsun 2 tane senin ben bilirim ikizlerin bakimj zordur ablamjn ikiz oldu ellerinden neler cektik bende 3 saatlik uykuylan duruyom bogazinda girilti var şimdide balgama cevirdi aksam doktora goturecm bakalm ne diyecek şu gazi olmayaydi iyidi gazini yapiyor alttn usttn amaa genede ikinirken agliyor simsiyah oluyor ilk bebegim ne yapacagimida bilmiyom zor vallahaBende gunluk 2 bilemedin 3 saat uykuyla geciriyorum günleri havalarda sıcak sanırım sıcaktan da uyumuyolar dedim şimdi salona taşındım klımalı odada yatıp kalkıyorz bebeklerle hergun yıkıyoruz cok sujur gazlarını atıyolar pıpıt alttan usstten
masalh iyi kilosu benimki durmuyor hic bendemi alsam o ilactan acababiz de uyumuyoruz malesef büyük adam gibiyiz. kucakta durmak istiyo hep. yatirinca aģliyo. ne yapcam böyke bilmiyorum. bizim de gazimiz vardi. eşim bitkisel bi şurup almis. adi nurse harvey gibi biseydi. onunla biraz rahatladik. bugün 37 gunluk olduk. dogum kilosu 3260 ti. hastaneden 3 le cikmistik. 1. ay kontrolumuzde 4400 olmusuz. her ogunde beni emdikten sonra mama veriyorum
bize de bi arkadaş söyledi. onunda ikizleri olmuştu. eşimde hemen almiş. gece 3 te uyaniyodu . sabah 6 ya 7 ye kadar durmadan agliyodu. en sonuna kadar aglayip. kipkirmizi kesilip ses soluk gidiyodu artik. rahatladik baya.masalh iyi kilosu benimki durmuyor hic bendemi alsam o ilactan acaba
Canm valla benim.kizim masallah akilli ama zorlaniyorum genede..Allah senin yardimcin olsun zor valla tam bir aylik olmadik daha saglik.ocagina gidicez 1 aylikken bendr merak.edyrm kac kilo oldu.Kardeşlerim ne oldu sesinşz solugunuz çıkmaz oldu ben ikş çockla daha çok burdayım napıyosunuz nası gıdıyo bebişker nekadrlık kackılo oldlar anne sutu mama ne veritosunuz anlatın biraz
Klimali carpmasin dikkat edin canmBende gunluk 2 bilemedin 3 saat uykuyla geciriyorum günleri havalarda sıcak sanırım sıcaktan da uyumuyolar dedim şimdi salona taşındım klımalı odada yatıp kalkıyorz bebeklerle hergun yıkıyoruz cok sujur gazlarını atıyolar pıpıt alttan usstten
Cnm mrb bende araştırdım ve inglesina troloğy aldım bütün ğarçalarıyla. Türkiye de muadil fiyatı 5.6 bin tl idi ben yurtdışından 3 bine aldım memnunumKızlar ben puset ve anakucağı takımı olarak; inglesina trilogy travel sistem alıcam. Ne dersiniz? Siz ne aldınız?
hadi insalh gozn aydin ola hayirla kucagina alasin darisi diger hamişlaereBenimde gunum belli oldu kizlar persembe gunu kizima kavusuyorum ins...son bes gun...sabah depremle uyanmasam daha iyiydi ama Allahim sen dogmamis evlatlarimizin yuzu suyu hurmetine yardimcimiz ol
Saol cnm aminn ins...biraz korku biraz heycan ins hayirla biter kollarimda kizim girerim evimehadi insalh gozn aydin ola hayirla kucagina alasin darisi diger hamişlaere
Canim epey once yazmissin ama anca okuyorym . Belki arkadaslar cv vermistir ama,ben yine de cvp vereyim . Ben universite hastanesinde dogum yaptim oradan bana verdikleri lisstede kalca icin 6 hafta yaziyordu . Ikinci haftalikken,yeni dogan,poliklinigindeki kontrolumuzde de 40 inda dedi dr . Goz muayenesi icin birsey demediler hastaneden ama saglik ocagi bir ayliktan sonra goz muayensini de yaptir dedi . Ben kalca icin 1 aylikken gitsem sakinca olur mu acaba illa 6 haftayi mi beklemek lazim,bilen arkadaslarda benim bu soruma cvp verebilirler miMerhaba kizlar nasilsinz bebisler nasil. Benum az az kanamam suruyo hala parca sorun drnuzada pihtilasmis.kan olabilir.gobekler ne.durumda benimki var hala .Biz bugun 21.gunumuz 1 aylik ilunca bizimde hepatit b asimiz var . goz muayenesi kalca cikigi filmi ne zaman bilen varmi acaba bizim hastanedeki.dr soylemedi bende unuttum..benimde sutum azb3nde mama takviyesi yapuyorum her iki gogusten 35 bazen 50 cikiyo el pompasiyla sagiyorum. Rotavirus asisi onmli mutlaka yaptrun .ben.oglumda yaptrdm.sukur bi ishal durumu yasamadik. Yaz cocuklari ustelik bunlar ihmal etmeyin.
Canım ben trilogy puset ve ana kucağı 2 li seti 2500 e aldımCnm mrb bende araştırdım ve inglesina troloğy aldım bütün ğarçalarıyla. Türkiye de muadil fiyatı 5.6 bin tl idi ben yurtdışından 3 bine aldım memnunum
Kış döneminde en ucuz dediğin seti 3150 ye bakmıştım sonra yurt dışından port bebesi ve bebek bakım çantasıda dahil 2300 gibi bir rakama geliyordu 2016 modeli 400 de kargo ödedım işte 3 bine hepsini aldım. Ama herkes tavsiye ediyordu. Hayırlı olsun sanadaCanım ben trilogy puset ve ana kucağı 2 li seti 2500 e aldım
Ben tam bir aylık oldu ertrsı gunu yaptrdım kalca ultrasonunuCanim epey once yazmissin ama anca okuyorym . Belki arkadaslar cv vermistir ama,ben yine de cvp vereyim . Ben universite hastanesinde dogum yaptim oradan bana verdikleri lisstede kalca icin 6 hafta yaziyordu . Ikinci haftalikken,yeni dogan,poliklinigindeki kontrolumuzde de 40 inda dedi dr . Goz muayenesi icin birsey demediler hastaneden ama saglik ocagi bir ayliktan sonra goz muayensini de yaptir dedi . Ben kalca icin 1 aylikken gitsem sakinca olur mu acaba illa 6 haftayi mi beklemek lazim,bilen arkadaslarda benim bu soruma cvp verebilirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?