- 10 Aralık 2015
- 139
- 111
- 103
- 47
Canım uygun fiyata almışsın ben bakım cantasını daha önceden almıştım zaten. Port baby de kullanışlı gelmedi. Sadece puset / puset şasesi ve hugy anakucağı Setini inglesina türkiye distüribitöründen 2500 e aldım. Şuanda mothercare indirimde 3300. Düşün indirimdeki fiyatına bak))) normal 2 li set fiyatıda 3990 dı jokerde.Kış döneminde en ucuz dediğin seti 3150 ye bakmıştım sonra yurt dışından port bebesi ve bebek bakım çantasıda dahil 2300 gibi bir rakama geliyordu 2016 modeli 400 de kargo ödedım işte 3 bine hepsini aldım. Ama herkes tavsiye ediyordu. Hayırlı olsun sanada
Canim bende yarin gidicem 34 gunluk.oldu kalca ve goz icin bakalim insCanim epey once yazmissin ama anca okuyorym . Belki arkadaslar cv vermistir ama,ben yine de cvp vereyim . Ben universite hastanesinde dogum yaptim oradan bana verdikleri lisstede kalca icin 6 hafta yaziyordu . Ikinci haftalikken,yeni dogan,poliklinigindeki kontrolumuzde de 40 inda dedi dr . Goz muayenesi icin birsey demediler hastaneden ama saglik ocagi bir ayliktan sonra goz muayensini de yaptir dedi . Ben kalca icin 1 aylikken gitsem sakinca olur mu acaba illa 6 haftayi mi beklemek lazim,bilen arkadaslarda benim bu soruma cvp verebilirler mi
ay canm.tercuman olmussun bana aynen dediklerini yasiyorum 3 gundur . biberonada alisyo memeyi emmek istemiyo zorla veriyorum. Napicam bilmiyorum. Kasiklada yiyemiyo. Phlips avent biberonu aldim 0 numara. Bakalimbiz de uyumuyoruz malesef büyük adam gibiyiz. kucakta durmak istiyo hep. yatirinca aģliyo. ne yapcam böyke bilmiyorum. bizim de gazimiz vardi. eşim bitkisel bi şurup almis. adi nurse harvey gibi biseydi. onunla biraz rahatladik. bugün 37 gunluk olduk. dogum kilosu 3260 ti. hastaneden 3 le cikmistik. 1. ay kontrolumuzde 4400 olmusuz. her ogunde beni emdikten sonra mama veriyorum
Teşekkür ederim canım normal doğum. 3.310 doğdu ama ertesi gun 3.170 e düştü. Yuzde 8 oraninda düşüş olduğu icin doğru emzirmedihimi soylediler dogru emzirmek için uğraşıyorum. Sagligimizda iyi simdilik şükür. Cok sicak olduğu, icin uzun sort askili ile dolastim bugün. Dunde hastaneden cikinca cok terli pis oldugum icin dus aldım. Nirmalde,bugun almami soylemislerdi belki de,bu yüzden bugun cok sancilandim . Simdi uzun esofman tisort ve corap giydim Kizim ilk gun gunduz iyi idi zorla uyndirip emziriyordum sarilik olmasi, diye ama o geceden sonra emmedigi donemlerde nerde ise tamamen ağlıyor ve sutekli emmek istiyor hemşire doğru emziremedigim icin oldugunu soyledi . Emmedigi yada uyumadigi,donemde,keske aglamasa yaa .
Burde dikisim var yalniz soyle bir,sorun var idrar kaciriyorum garip bir sekilde çok zor,dogumdu zamanla gecermibyoksa biryerlermi zarar verdiler bilmiyorum . Haftya kontrolde,dr,sorucam sorun yoktur inşallah. O kadar sikintinin uzerine,birde bedenimde ariza kalirsa çok üzülürüm
İnglesina. Türkiye distirübitörüne ulaşırsan, fiyatta indirim yapıyolar. Ayrıca eve kargo bedava. Getiren firma medizanekizlar bide bebek.arabasimhangisi kullanisli resm de atabilimisinuz
Hepatit aşısı mibenimde oglum hastalndu üsutmis antibiyotik ve burun acici verdi doktor buzmkuninde huyu degisti 4 buck kili53 cm olmus bugun 2 ay asisi vardi hasta diye erteldk
10 mayis cnmHepatit aşısı mi
Senin bebeğinin dogum tarihi ne zamandi
Anladım canım10 mayis cnm
cok pahaliymiş cnm yaİnglesina. Türkiye distirübitörüne ulaşırsan, fiyatta indirim yapıyolar. Ayrıca eve kargo bedava. Getiren firma medizanefiyat ana kucağı bebek puseti ve araba kasası 2,500 tl
Canım j.ker magazasında 3990tlcok pahaliymiş cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?