Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canım uygun fiyata almışsın ben bakım cantasını daha önceden almıştım zaten. Port baby de kullanışlı gelmedi. Sadece puset / puset şasesi ve hugy anakucağı Setini inglesina türkiye distüribitöründen 2500 e aldım. Şuanda mothercare indirimde 3300. Düşün indirimdeki fiyatına bak))) normal 2 li set fiyatıda 3990 dı jokerde.

Canim bende yarin gidicem 34 gunluk.oldu kalca ve goz icin bakalim ins

ay canm.tercuman olmussun bana aynen dediklerini yasiyorum 3 gundur . biberonada alisyo memeyi emmek istemiyo zorla veriyorum. Napicam bilmiyorum. Kasiklada yiyemiyo. Phlips avent biberonu aldim 0 numara. Bakalim

Bizimde asimiz vardi bugun . boyumuz 56 kilomuz 5000olmusuz bide aglama krizlermiz.olmasa.akıllı kizim gitti resmen gazmi acaba yarin.dra gidicez

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Sizin adınıza sevindim. İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Ben 3. Çocuğumu sezeryan oldum. Çok zormuş. 26gün oldu daha yeni yeni toparlanıyorum. Keşke normal olabilseydi ama olmadı.

Ben yigunluktan giremedim . Memleketteyim . Ev iş bebek zman olmuyor . Bi girip bakinayim sayfalar dolmuştu r dedim ama malum yaz ve bebekler firsat olmuyor 1demek ki
Benim kizimin qhuyu çok değişti pek rahat dutmuyor sizde durumlar nasıl
1. Asimizi olduk bugün ben damla saniyordum değilmiş.

biz dün gittik kontrole. kalca usg bakildi. 58 günlük 5.570kg 56.5cm boyumiz. gayet iyi dedi doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…