Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Tüp bebek annişlerine önemli bir bir kac sorum var.transfer günü sıkışık idrar ile transfer sırasında ağrı çektiniz mi?yumurta toplama isleminden sonra ağrı cektiniz mi?transferin 12.gunu kan testi yaptığınızda pozitif çıktığında bebek 4 haftalii mi sayiliyor 12 gun içinde kese cikiyor mu ultrasonda?birde yumoşlariniz kac. Mm ye ulaşınca toplandi

Evet. Evet. Evet. Kese değişken günlerde görünebiliyor. Benim yumurtam tekti, bilmiyorum.

kuzlar oglum uyumuyor gazi cok kendini sika sika gobegi disari firladi sisti baya ne yapacm bide atesi var ah ne yapcm bilmiyom

F
kuzlar oglum uyumuyor gazi cok kendini sika sika gobegi disari firladi sisti baya ne yapacm bide atesi var ah ne yapcm bilmiyom
kabizlik ile gaz varsa zeytin yag katkılı fitil kullan.kabızlık yoksa yine bu haldeyse yediği ona yaramiyor yada sindiremiyor

Videolarda transfer gördükçe tirsiyorum o sıkışık idrar ile nasil olacaksa iğneyi mi batiriyorlar o transfer seysi ile bu iş bide yumurta toplamadan sonra hastanelik olursam diye korkuyorum.adetlerim cok sancılı geçer benim baska deneyimini paylaşacak annis yok mu

Canm transferde bn fazla sıkışmstm gt tuvaletini yap biraz dediler.o yüzden çok sıkışma. Yumurta toplamadan önce çok siskinlij hssi oldu.toplaninca rahatladm 25 yumurta toplanmsti.sadece o gün adet ağrısı gni ağrım oldu ertesi gün geçti.yani kolay geçiyor

Bak cnm. Ben 39 yasımdayım.her ay 1 yumurta üretiyorum. 3.tedavimde gebe kaldım.Vücudum , İlk 2 tedavide verilen yüksek doz İlaçlara ragmen , pozitif yanıt vermedi. 3. Denemem doğal siklus oldu. İlk 2 tedavimdeki yumurtalar embriyo bile olamadı. O süreç öyle bi süreç ki can acısı veya başka bişiy düşünmüyorsun. Sadece doğacak bebeğine odaklanıyosun. Bir de internet bilgisi ''kirli bilgi''. Kafanı karıştırma doktoruna güven ve kendini onun ellerine bırak. Sonuçta karı koca beceremediğimizi O becericek))) hadi hayırlısı.

teşekkür ederim.inşallah bizim beceremedigimizi becerir.o zaman igne olurum ağrı için.son doz ilacimi ve çatlamayi engelleyen ignemi arka arkaya oldum yarın yumus toplarlar mı bilmem çatlama engelleyici olduğuma göre toplanır diyorum

Kızlar size baska bir sorum daha var ozellikle özelde tüp yaptıranlara doktor bizden nüfus fotokopisi birer foto istedi.ozelde yaptırıyorsak neden bunlat lazim oluyor.yasal prosedüre göre 35 yasin altına bir embriyo konuluyor.2 olmaz dedi 2 tane koyup ikiz olursa kilon nedeni ile sıkıntılı hamilelik olur.dedi ben umudumu kaybetmiyorum da özelde de yasal prosedürün işlemesi ilginç geldi. En son yumurtalarım 15mm olmus en büyük bir adedi.doktorun istedigi 22mm bir yandan koldan igne oluyorum öyle kafasına göre çatlamasını kontrol altına almak için.sizlerin kac mm ile toplandi yumurtalar.yasal prosedür işlemleri için belgeler istediler mi

Arkadaşlar lütfen cevap verin konu açtım ama kımse bır sey yazmadı...Tüp bebek yapıranlar ilk aşamaları anlatırmısınız adetın kacıncı gunu gideceğim benı neler beklıyorum cok korkuyorum

Arkadaşlar lütfen cevap verin konu açtım ama kımse bır sey yazmadı...Tüp bebek yapıranlar ilk aşamaları anlatırmısınız adetın kacıncı gunu gideceğim benı neler beklıyorum cok korkuyorum
Cnm 2.gün başlıyorsunuz iğnelere.korkacak hc bsy olmiyom ağrı szi adet sancısı gibi oluyor yumurta toplarken ve transferde. Zaten doktorun ve hemşireler her şeyi anlatıyor yönlendiriyor. Elime vermslerdir bnm iğne ilaç ne zaman iccegimi

35 yastan önce ozel yaptirilan tup bebekte de mi 1 embriyo koymak zorunlu arkadaslar ya ozel tup de ne işlemi var resmi olarak ya o tek olanda tutmazsa.devlette yaptirsam amenna kural dicemde

Canım kaç kgsun. Ben 105 le hamile kaldım.

35 yastan önce ozel yaptirilan tup bebekte de mi 1 embriyo koymak zorunlu arkadaslar ya ozel tup de ne işlemi var resmi olarak ya o tek olanda tutmazsa.devlette yaptirsam amenna kural dicemde
Canım evraklari bizdende istediler. Evlilik.cuzdanimi arabada unutmusuz almadilar ameliyathaneye eşim getirene kadar. Toplama.ve transfer işleminin birinde cuzdanla birlikte girdim ameliyathaneye. Yasalara göre 1 koymk zorundalar.ama kılıfına da uyduruyorlar.açıkçası. bende kağıtta tek yazıyor ama iki transfer oldu. Biri tuttu çok şükür

Canım cevap verdiğin için sağol sen normal hasteneyemı gittin yoksa tüp bebek merkezınemı...Ben ilk deneme nası bır yere gitmelıyım konyadayım

Canım cevap verdiğin için sağol sen normal hasteneyemı gittin yoksa tüp bebek merkezınemı...Ben ilk deneme nası bır yere gitmelıyım konyadayım
Bz ilkinde biraz paramz vardı arabamzi satms tık. ozele gttik 8 mlyara acibadem hastanesine gttik.ikincisinde üniversite hastanesinden randevu almstim.randevuya gtmeden hamile kaldm.2.snde devlete gidecektm.maddi durumun yeterliyse bi özel tüp bebek merkezine gt cnm arastr Konyada nere iyiyse.

Tamam canım cok sağol bakalım netten araştırıyorum hakkımda hayırlısı

Tüp bebek annisleri tutunma için verilen vajinaya konan progestan kapsüllerini çalışırken nasıl kullanabildiniz.iş başı yapicam kara kara bunu düşünüyorum.

Ayrica opu sonrası çok gazim var geçmedi.agri kesici icmedim dr un verdiği antibiyotik ilacı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…