- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canim Merhaba ben onu atınca vajinadan önce idrar a gidiyorum snra vajinanın atıp en az yarım saat uzanıyorum doktorum böyle anlatmıştı....Tüp bebek annisleri tutunma için verilen vajinaya konan progestan kapsüllerini çalışırken nasıl kullanabildiniz.iş başı yapicam kara kara bunu düşünüyorum.
ah. Be gizelim benim öyle uzanma firsatim yokCanim Merhaba ben onu atınca vajinadan önce idrar a gidiyorum snra vajinanın atıp en az yarım saat uzanıyorum doktorum böyle anlatmıştı....
Bnm kullandığım kapsül değildi jeldi.akşam yapıyordum hiç yatmadan kalkıp gezmek gerekiyor onda daah. Be gizelim benim öyle uzanma firsatim yok
banane ne yat ne uzan dendide vajinal fitiller bile gece kullanılıyor.Canim Merhaba ben onu atınca vajinadan önce idrar a gidiyorum snra vajinanın atıp en az yarım saat uzanıyorum doktorum böyle anlatmıştı....
İnş hpsi gerçek olur inşbebek eğer tutunursa 12 günün sonunda kaç haftalık hamile sayılıyor?
kese için kaç hafta bekleniliyor?
pazar günü transferim var. süreç normal ilerlerse tutunursa nisanın sonunda mı doğum yapma ihtimalim olur?
amin inşallah 32 yaşındayım kilom var ama hayatım boyunca diyet ile aram hiç olmadı.İnş hpsi gerçek olur inş
Yasin genç canım kilo problem olduğunu söylüyor doktorlar ama nasip bu işin başrolü ben 55 kiloyum beni tüpün tutmadı arkadaş 83 kiloydu aynı anda transfer olduk devlete onun tuttu bu iş nasip inş hayirlisyla olur hepimizinamin inşallah 32 yaşındayım kilom var ama hayatım boyunca diyet ile aram hiç olmadı.
Bende oldum canım hafif atlattim çok şükür iğneler yapıyorben opu yüzünden karnım içime batıyo vs zannediyordum mikrobik ishal olmuşum
gozn aydn cnm kc kilo sezerynmi eskilerdn kimse yok artik kimse yazmiyorKızlarrrr oğluşumu doğurdum ))) 2 gece hastanede yattık. 3 gece evimizdeydik. Bugün azıcık sarılık oldu oğluşum. Doktor Mama takviyeli annesütü beslensin dedi
malesef cnm doguqm yapan daha yazmadi ciktiKızlar vefasız cıktınız
Canım hayirli doğumlarKızlar vefasız cıktınız
Canım ben firsat bulmiyorum ev kalabalık. Internetten bez bile zor sipariş veriyorum . Sen nasılsın bebek nasıl .nasil gidiyor .ne kadar oldu bebegin sıkıntı yok değil mi . Bu arada hngi smpuan kullanıyorsunmalesef cnm doguqm yapan daha yazmadi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?