Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Tüp bebek annisleri tutunma için verilen vajinaya konan progestan kapsüllerini çalışırken nasıl kullanabildiniz.iş başı yapicam kara kara bunu düşünüyorum.
Canim Merhaba ben onu atınca vajinadan önce idrar a gidiyorum snra vajinanın atıp en az yarım saat uzanıyorum doktorum böyle anlatmıştı....

çok fnayım kızlar opu nun üstüne ishal midem bağırsağım batıyor içime.

bebek eğer tutunursa 12 günün sonunda kaç haftalık hamile sayılıyor?
kese için kaç hafta bekleniliyor?
pazar günü transferim var. süreç normal ilerlerse tutunursa nisanın sonunda mı doğum yapma ihtimalim olur?

ben opu yüzünden karnım içime batıyo vs zannediyordum mikrobik ishal olmuşum

amin inşallah 32 yaşındayım kilom var ama hayatım boyunca diyet ile aram hiç olmadı.
Yasin genç canım kilo problem olduğunu söylüyor doktorlar ama nasip bu işin başrolü ben 55 kiloyum beni tüpün tutmadı arkadaş 83 kiloydu aynı anda transfer olduk devlete onun tuttu bu iş nasip inş hayirlisyla olur hepimizin

Alooo tup bebek anneleri bari annelil,deneyimlerimizi sorunlarimizi paylassaydik kimseden ses yok . Bende firsat bulamıyorum. Huriye nerelrde,cok,uzun zaman olmuş yazmayali

Canim annislerim benim malum ikizlerden hiiiic firsatim yok bide ise basladin annm bakiyo ben ise gidiyirum eve geliyoRm bbislerle ugrasiyoum ev isi yemek cabasi bnim bbislerim emmediler 2bucuk aya kadar sagarak sut ve mama verdim simdi 4 aylik olduk sadece mamayla besleniyolar artk kizim 5820 oglum 6300 60 cm boylari var ok sukur iyiler bugunumuze sukurler olsun ve bebisleri evde birakip ise gitmek inanilmaz zor oliyo yeni baslayan arkadaslara da Rabbim hayrlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin dogum yapan arkadaslarim gecmis olsun gozunuz aydin olsun Allah herkese tattirsin AMİiİin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…