Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Bende nasip olursa kasimda başlamayı planlıyorum canım 4 ay çalışıp izne ayrilicam . Tabi annemleri yanima gelmeye ikna edebilirsem

Canım ben firsat bulmiyorum ev kalabalık. Internetten bez bile zor sipariş veriyorum . Sen nasılsın bebek nasıl .nasil gidiyor .ne kadar oldu bebegin sıkıntı yok değil mi . Bu arada hngi smpuan kullanıyorsun
iyim cnm saol bende cokgirmesemde arada bakmaya calisiyom bebiş 4 aya girdi gaz sikintisi birazcik azaldu dalin kullaniyom sampuan şu gobek yirtilmalari nasil gidecek cok kotu ya sen neler yapiyon nasil gidiyor

Iyiyum canim idare ediyorum . Benim kizimda 2,5 aylık oldu . Bebek egzemasi oldu kizmda atlattuk ama çok sukur biraz bileklerinde kaldi . Birkac gundur gunduz uykusunda sirun var neden anlayamadım

canlarım merhaba uzun bır aradan sonra yine beraberiz BAHÇECİ FULYADA TEDAVİ GÖRUYORUM doktorum güvenç bey ve cok memnunum tavsiye ederim

Merhaba kızlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu nihayet böyle birntopiğe girebildim transferimin 9. Günü tek embriyo kondu ve kan testim 285 çıktı
masalh canm Allah inslah kucaginada verir bizde burda 9 ayimizi gecirdik simdi arkadaslar pek giremiyolar bebekleroyln ilgileniyolar senin yas kac kac senedir olmuyorr

2 senedir canım ilk tüp bebek denememdi inşallah ptesi günü ikiye katlanır sağlıklı bi hamilelik yaşarım da ben de sizler gibi olabilirim. 28 yaşındayım
masalh canm Allah inslah kucaginada verir bizde burda 9 ayimizi gecirdik simdi arkadaslar pek giremiyolar bebekleroyln ilgileniyolar senin yas kac kac senedir olmuyorr

2 senedir canım ilk tüp bebek denememdi inşallah ptesi günü ikiye katlanır sağlıklı bi hamilelik yaşarım da ben de sizler gibi olabilirim. 28 yaşındayım
Hayırlı olsun canm evladın inşallah sağlıkla kucagina alirsin.zor bi süreç tüp bebek.bnm tutmadı ama Rabbim 5 ay snra kndilignden verdi.Allah yardimcin olsun sağlıkla geçsin hamileligin inşallah.

Selam arkadaslr ben.giremedim pek ufak tefek sorunlarimiz oldu dogar dogmaz 3 gun hastanede yattik falan biseyler var umarim zamanla atlatirz . sizler nasilsiniz bebisler nasil .biz dun 3 aylik olduk şükür Rabbime .olmayan herkesede.nasip.etsin. simdi anne.sutu ve mama aliyir. Boyumuz gecen ay 62di kilo 6 . buyuyoruz gunden gune. Akilli bi kizim.var . uykucu dogdu dogali :) doguran arkadaşlar hayirli.olsun dolduracaklar ada bir avazda.kurtulmayi nasip.etsin

Özelden beni bilgilendirir misiniz Nasıl ve hangi siteden aldığınızda ilgili?

mrb cnm ne guzwl uykucu olsun kizn bizde 4 ayin icindeyiz diyeer kuzlar yazmiuolar neler yaptilar acaba nasil gidiyor

Canım ya kiziminda uykusu çok iyi idi ama bir kaç haftadir gunduz uykusu bozuldu. Uykusunu alamadan uyaniyor . Öyle olunca da huzursuz oluyor ve çok ağlıyor. Agladigi icinde emmek istemiyor . Benxe çareler arıyorum

Merhaba arkadaslar,ben dr.selman lacinden randevu aldım tūp bebek icin,yalnız ben cok kiloluyum ve veremedim kilolarımı,çok kilolu olup tūp bebek yaptıran varmı?? Ve dr.selman beyde tedavi olanlar rica ederim yorumlayın

Merhaba arkadaslar,ben dr.selman lacinden randevu aldım tūp bebek icin,yalnız ben cok kiloluyum ve veremedim kilolarımı,çok kilolu olup tūp bebek yaptıran varmı?? Ve dr.selman beyde tedavi olanlar rica ederim yorumlayın
Canım kaç kilosun bilmiyorum ama ben 94 kiloyla hamile kaldım 110 kiloyla doğum yaptım bi sorun çıkmadı

Arkadaşlar ben tüp bebek annesiyim ilk denemede tuttu şükür kızım 1,5 yaşına girdi şimdi ikinciyi denemek istiyorum yaş 34 oldu malum geçiyor vakit benim gibi ikinciyi deneyip hamile kalan var mı inanın ilkinden daha çok korkuyorum aynı süreci tekrar yaşamak filan çok kararsızım tek çocuk neyime yetmiyor diyorum bazen ama kızım acaip bebek seviyor onu da kardeşten mahrum etmek istemiyorum nolur bişeyler yazın bana

Neden tutmasın canim bi kere tutmuş yine tutar Allahtan ümit kesilmez.bnm tup bebek tutmadı 5 ay snra Allah hc tedavisiz verdi.bnce tüp bebekten önce birqz deneyin baktın olmuyor o zmn yaptr tüp bebek.kizini kardeşsiz birakma snra pişman olursun niye yapmadım diye.tüp bebek süreci zor ama gelip geçiyor bitince unutuluyor.ama önce birqz dene Allah verir inşallah.Asla tup bebek siz olmaz diye düşünme bn 2.tüp bebege başlıyordum doktorlar olmaz dedi senin çocuğun ama bn o ay Allahım çok guvendm Allah verirse hiç bsy engel değil dedm ve oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…