Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canim cok geçmiş olsun dualarım seninle sakin ol.sakin üzülme bebisin seni bırakmayacak inşallah seni çok iyi anlıyorum bende 4 sene sonunda hamile kaldım çok. Biliyorum anlıyorum üzülme canım çok olumsuz tablolar görüyoruz ama mucize şekilde yaşıyor bebisler

Canim geçmiş olsun . Dualarimiz seninle . Allah yardimcin olsun . Haberdar et olur mu

Tatlım nasılsın seni merak ediyordum hep. İnş iyisindir. Senin durumun için neden neymiş söyledi mi doktorun?
iyi olmaya calisiyorum tam kafamdan atamiyorum ama yapcak bsy yok hicbirsey demiyo sundan bundan oldu diye pataloji sonucunu bekliyorum birdahakine pgt yapicakmis kurtajdan snr rahimde et parcasi gorunuyo onu arastiriyoruz histeroskopi olucam iste 1 sene ara verip devam edicez insallah allahim sizinkilere can versin insallah gercekten zor sureclerden geciyoruz hepimiz

bendede kan uyuşmazligi var cnm ignesinjde vurdu diktor inan hastanede bana igneler vuruldu ama ne ignesiydi nasildi bilmiyorum sanki kendimi kaybettim bi an suan zaten uzaniyorum bisey yapmiyorum ama vurulan ignelr yagliydi heln kalcalrima uzanamiyorum

olmaz insalh kanamn cok dikkat et az bi kan gordugunde bile aklin oynuyor hep dua edilm

Canım çok geçmiş olsun . Allah yar yardımcımız olsun

Selam butun annislere hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim bende carsamba tüp bebek icin tedaviye basladim igneler inşallah yumurtalar büyür herdey yolunda gider

Allah senin de yardımcın olsun tatlım. İnş en kısa zamanda kavuşursun yavruna. Herşeyin hayırlısı hakkımızda. Vardır Rabbimin bir bildiği elbet. Bebişini sana en hayırlı zamanda verecektir inş

saol canm iyim biraz daha cok sukur kanamam durdu doktor progestan verdi ya oda tansiyon düsuruyoer baska Allaha sukurler olsun sen nasilsin bi sikinti yoktur insalh
İyi canm cok sevindm. Yorma kendini. Naziı bebek bunlar. Sukur bi sıkntı yok. 2li testi bekliyorm. Rabbim saglıklı sıhhatli nasip etsin hepimizie insallah. Huriye naptı kontrolu bu haftamıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…