- 12 Kasım 2015
- 41
- 36
- 3
- 45
Canim cok geçmiş olsun dualarım seninle sakin ol.sakin üzülme bebisin seni bırakmayacak inşallah seni çok iyi anlıyorum bende 4 sene sonunda hamile kaldım çok. Biliyorum anlıyorum üzülme canım çok olumsuz tablolar görüyoruz ama mucize şekilde yaşıyor bebislerCanim yaa gecmis olsun Allahim bian once sifa versin ben 13 haftalik oldum hic kanamm olmadi ama drum her ihtimale karsi haftalik depo progestan verdi banada sag salim kucagimiza alana kadar normal bi gebelik tadamicaz biizm kaderimiz bu Rabbim hepimizin yardimcisi olsn
Canim geçmiş olsun . Dualarimiz seninle . Allah yardimcin olsun . Haberdar et olur mukiz lar dua edin benim dün hastaneye yatirdi doktor bi gün once si akşam saat 3te hafif kanamam oldu cok korktum cok agladim doktor yatiş verdi bu sabh taburcu oldum kanama varmiş iceride kese icinde degil altindaymis ignelr vuruldu kan uyuşma ognesi vuruldu pregostan ilaca basladm simdi bu gun cuma ben buradaki butun tanidigim tanimadigim arkadaşlara dua ettim ne olur sizde bana dua edin bebegime bisey olmasin 5 sene sonra hamile kaldim tup bebekle rabbim saglikla kucagimiza versin Allah kimseye bebegini kaybedecekmis duygusu vermesin cok zor ne olur dua edin simdi yatiyom kalkmamami soledi doktorum sagli sollu vurulan kalcadaki ignelerden donemiyom bile
iyi olmaya calisiyorum tam kafamdan atamiyorum ama yapcak bsy yok hicbirsey demiyo sundan bundan oldu diye pataloji sonucunu bekliyorum birdahakine pgt yapicakmis kurtajdan snr rahimde et parcasi gorunuyo onu arastiriyoruz histeroskopi olucam iste 1 sene ara verip devam edicez insallah allahim sizinkilere can versin insallah gercekten zor sureclerden geciyoruz hepimizTatlım nasılsın seni merak ediyordum hep. İnş iyisindir. Senin durumun için neden neymiş söyledi mi doktorun?
bendede kan uyuşmazligi var cnm ignesinjde vurdu diktor inan hastanede bana igneler vuruldu ama ne ignesiydi nasildi bilmiyorum sanki kendimi kaybettim bi an suan zaten uzaniyorum bisey yapmiyorum ama vurulan ignelr yagliydi heln kalcalrima uzanamiyorumCanım geçmiş olsun inş bişey olmayacak bebişine Allahın izniyle. Doktor ne diyorsa yap tatlım dualarımız seninle. Sizde de mi kan uyuşmazlığı var? Kan uyuşmazlığı iğnesinden önce test yaptı mı doktorun?
saol canm insallh sağ salim olur hepimiz icinCanim geçmiş olsun . Dualarimiz seninle . Allah yardimcin olsun . Haberdar et olur mu
olmaz insalh kanamn cok dikkat et az bi kan gordugunde bile aklin oynuyor hep dua edilmCanim yaa gecmis olsun Allahim bian once sifa versin ben 13 haftalik oldum hic kanamm olmadi ama drum her ihtimale karsi haftalik depo progestan verdi banada sag salim kucagimiza alana kadar normal bi gebelik tadamicaz biizm kaderimiz bu Rabbim hepimizin yardimcisi olsn
amin insallh insallhhhCanim Allah yardimcin olsun bebegin seni birakmasin cok dikkat et ins sag salim kucagina alicaksin inaniyorum ben cektigimizi Rabbim goruyo Ona emanet
Canım çok geçmiş olsun . Allah yar yardımcımız olsuniyi olmaya calisiyorum tam kafamdan atamiyorum ama yapcak bsy yok hicbirsey demiyo sundan bundan oldu diye pataloji sonucunu bekliyorum birdahakine pgt yapicakmis kurtajdan snr rahimde et parcasi gorunuyo onu arastiriyoruz histeroskopi olucam iste 1 sene ara verip devam edicez insallah allahim sizinkilere can versin insallah gercekten zor sureclerden geciyoruz hepimiz
Canm cok gecmis olsun ya epeyde buyudu cok mu yordun kendini neden oldu acaba kanama dinlen canm. Bende ruyamda kanama olmus bugun gordum. Nasıl korktum. Rabbim kucagımızda gormeyi nasip etsinamin insallh insallhhh
Hamilelik rehbeeri canmProgramın adı ne canım?
Allah senin de yardımcın olsun tatlım. İnş en kısa zamanda kavuşursun yavruna. Herşeyin hayırlısı hakkımızda. Vardır Rabbimin bir bildiği elbet. Bebişini sana en hayırlı zamanda verecektir inşiyi olmaya calisiyorum tam kafamdan atamiyorum ama yapcak bsy yok hicbirsey demiyo sundan bundan oldu diye pataloji sonucunu bekliyorum birdahakine pgt yapicakmis kurtajdan snr rahimde et parcasi gorunuyo onu arastiriyoruz histeroskopi olucam iste 1 sene ara verip devam edicez insallah allahim sizinkilere can versin insallah gercekten zor sureclerden geciyoruz hepimiz
Amin inş güzel haberle sonuçlanırSelam butun annislere hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim bende carsamba tüp bebek icin tedaviye basladim igneler inşallah yumurtalar büyür herdey yolunda gider
saol canm iyim biraz daha cok sukur kanamam durdu doktor progestan verdi ya oda tansiyon düsuruyoer baska Allaha sukurler olsun sen nasilsin bi sikinti yoktur insalhIyı aksamlar kızlar nasıl gıdıyo hamilelik kayısı cicegi nasıl oldun
Selamlar kızlar transferden sonra 22.gün çok şükür iyi ama hiç midem bulanmiyor gazım da azaldı sadece sık idrara çıkma var sizde durumlar nasıl?Iyı aksamlar kızlar nasıl gıdıyo hamilelik kayısı cicegi nasıl oldun
Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla inşallah haberlerini bekliyoruzMrb kızlar yarın dr randevumuz var. Kısmetse bebiş gösterirse cinsiyetinide öğrenmiş oluruz.çokk heyecanlıyız. Zor dayanıyoz randevudan randevuya.
İyi canm cok sevindm. Yorma kendini. Naziı bebek bunlar. Sukur bi sıkntı yok. 2li testi bekliyorm. Rabbim saglıklı sıhhatli nasip etsin hepimizie insallah. Huriye naptı kontrolu bu haftamıydı acabasaol canm iyim biraz daha cok sukur kanamam durdu doktor progestan verdi ya oda tansiyon düsuruyoer baska Allaha sukurler olsun sen nasilsin bi sikinti yoktur insalh
Canm belirtilere takılma bende hicbi belirti yoktu. Nasip olur tez zamanda insSelamlar kızlar transferden sonra 22.gün çok şükür iyi ama hiç midem bulanmiyor gazım da azaldı sadece sık idrara çıkma var sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?