Masallah buyutmussun sen yarilamıssın nerdeyse yolu Allah gonlune gore versinMrb kızlar yarın dr randevumuz var. Kısmetse bebiş gösterirse cinsiyetinide öğrenmiş oluruz.çokk heyecanlıyız. Zor dayanıyoz randevudan randevuya.
Ayy ne heyecanlı hadi hayırlısı bizede haber ver; )Mrb kızlar yarın dr randevumuz var. Kısmetse bebiş gösterirse cinsiyetinide öğrenmiş oluruz.çokk heyecanlıyız. Zor dayanıyoz randevudan randevuya.
Ohh cok şükür bir paşa geliyo demek Allah'im korusun sizi inşallahCanlar ben geldim. Bebişimiz erkekmiş gördük bugun pipisini:) çok şükür sıkıntımız yok gibi. Birde beslenmeme dikkat edebilirsem harika olacak çok iştahsızım. Gerçi yinede kilo almışım az yediğim halde. Hamileliğin başından beri 2 kilo almışım
oh canim hadi hayirli olur paşan insalh saglikla kucagimizada aliriz cok sevindm adina maşaallh tebereallahCanlar ben geldim. Bebişimiz erkekmiş gördük bugun pipisini:) çok şükür sıkıntımız yok gibi. Birde beslenmeme dikkat edebilirsem harika olacak çok iştahsızım. Gerçi yinede kilo almışım az yediğim halde. Hamileliğin başından beri 2 kilo almışım
benim oldu canm 3 gun once bi gun hadtanede yattim sanirim doktor o adini bahsettigin iģnelerden vurdu şimdi cok sukur iyim sende dinlen rabbim yardimcimiz olsun cnm bol bol dua etkizlar hic kanamasi olan oldu mu?ben bugun oyle bir olumsuzlukla karsilastim.pruloton depot ve progestan fitil kullandim simdi dinleniyorum.ama cok korkuyorum.
2li tarama test yaptinmi canim acaba nasil yapiliyorCanlar ben geldim. Bebişimiz erkekmiş gördük bugun pipisini:) çok şükür sıkıntımız yok gibi. Birde beslenmeme dikkat edebilirsem harika olacak çok iştahsızım. Gerçi yinede kilo almışım az yediğim halde. Hamileliğin başından beri 2 kilo almışım
oh canim hadi hayirli olur paşan insalh saglikla kucagimizada aliriz cok sevindm adina maşaallh tebereallah
Tşk ederim cnm elhamdülillah. Biz biraz kız bekledik heralde dr erkek deyince babamızda bende sustum kaldım. Sonra aa millet deli gibi seviniyor dedi dr.Babamız çok kardeş hepside erkek. Ama olsun bakalım. Dr birde 4 lü test mi ne onun içünde kan ver dedi kan verdim işte bakalım onun sonucuda cuma çıkacakmış. Hayır olsun inşallah..hemen eşimn kardeşleri falan kurban adamışlar söyleyince kestirwlm dediler. Bz zaten her kontrole gidip kalb atıyor büyüyor görünce adıyoz. Doğana kadar 9 kurban olacak herlde:) aman kırban olsun tekrar o aşamalara dönüp hastanalere para dökmektense.Allahım sağlıklı hayırlı salih evlat etsin diyedir tüm duamız artık.Ohh cok şükür bir paşa geliyo demek Allah'im korusun sizi inşallah
Allah kabul etsin adaklarinizi kurbanlarinizi...saglikla kucagina almayi nasip etsin ınşallahCnm tşk ederim darısı sizlere inşallah. Böylece 4 ayımızın sonuna geldik şükür.
Tşk ederim cnm elhamdülillah. Biz biraz kız bekledik heralde dr erkek deyince babamızda bende sustum kaldım. Sonra aa millet deli gibi seviniyor dedi dr.Babamız çok kardeş hepside erkek. Ama olsun bakalım. Dr birde 4 lü test mi ne onun içünde kan ver dedi kan verdim işte bakalım onun sonucuda cuma çıkacakmış. Hayır olsun inşallah..hemen eşimn kardeşleri falan kurban adamışlar söyleyince kestirwlm dediler. Bz zaten her kontrole gidip kalb atıyor büyüyor görünce adıyoz. Doğana kadar 9 kurban olacak herlde:) aman kırban olsun tekrar o aşamalara dönüp hastanalere para dökmektense.Allahım sağlıklı hayırlı salih evlat etsin diyedir tüm duamız artık.
Hadi gözün aydın canım bir tane oglusumuz olduOhh cok şükür bir paşa geliyo demek Allah'im korusun sizi inşallah
Gözün aydin canım. Sanırım biizmde 2.oglumuz olacak . Dr yanilmazsam oyle dediCanlar ben geldim. Bebişimiz erkekmiş gördük bugun pipisini:) çok şükür sıkıntımız yok gibi. Birde beslenmeme dikkat edebilirsem harika olacak çok iştahsızım. Gerçi yinede kilo almışım az yediğim halde. Hamileliğin başından beri 2 kilo almışım
gözun aydn cnm kc haftalikGözün aydin canım. Sanırım biizmde 2.oglumuz olacak . Dr yanilmazsam oyle dedi
Cevapla demeyi unutmuşum canim bir onceki mesaj sanaydi ☺12-2 deyiz canımgözun aydn cnm kc haftalik
bnde bilmiyom nasil yapildiginj bende cuma gunu yapacgim 12 haftalik oluyom ama cinsiyet belli degil daha saglikli olsundaBizimkime gecen hafta cinsiyet tahmini yapti canim 11-2 haftalik iken yani . Sanki pipisi var gibi yanilmazsam eğer dedi . Yaninda,korfon falan bakiyorum yok,dedi . Ablam birbhafta once cinsiyetini sorunca 16. Haftada demişti.. oglumin cinsiyeti 4 ayda,belli olmuştu oysa . Belkide yaniliyordur bu arada 2 li tarama nasil yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?