Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Ohh cok şükür bir paşa geliyo demek Allah'im korusun sizi inşallah

oh canim hadi hayirli olur paşan insalh saglikla kucagimizada aliriz cok sevindm adina maşaallh tebereallah

kizlar hic kanamasi olan oldu mu?ben bugun oyle bir olumsuzlukla karsilastim.pruloton depot ve progestan fitil kullandim simdi dinleniyorum.ama cok korkuyorum.

kizlar hic kanamasi olan oldu mu?ben bugun oyle bir olumsuzlukla karsilastim.pruloton depot ve progestan fitil kullandim simdi dinleniyorum.ama cok korkuyorum.
benim oldu canm 3 gun once bi gun hadtanede yattim sanirim doktor o adini bahsettigin iģnelerden vurdu şimdi cok sukur iyim sende dinlen rabbim yardimcimiz olsun cnm bol bol dua et

2li tarama test yaptinmi canim acaba nasil yapiliyor

oh canim hadi hayirli olur paşan insalh saglikla kucagimizada aliriz cok sevindm adina maşaallh tebereallah

Cnm tşk ederim darısı sizlere inşallah. Böylece 4 ayımızın sonuna geldik şükür.
Ohh cok şükür bir paşa geliyo demek Allah'im korusun sizi inşallah
Tşk ederim cnm elhamdülillah. Biz biraz kız bekledik heralde dr erkek deyince babamızda bende sustum kaldım. Sonra aa millet deli gibi seviniyor dedi dr.Babamız çok kardeş hepside erkek. Ama olsun bakalım. Dr birde 4 lü test mi ne onun içünde kan ver dedi kan verdim işte bakalım onun sonucuda cuma çıkacakmış. Hayır olsun inşallah..hemen eşimn kardeşleri falan kurban adamışlar söyleyince kestirwlm dediler. Bz zaten her kontrole gidip kalb atıyor büyüyor görünce adıyoz. Doğana kadar 9 kurban olacak herlde:) aman kırban olsun tekrar o aşamalara dönüp hastanalere para dökmektense.Allahım sağlıklı hayırlı salih evlat etsin diyedir tüm duamız artık.

Allah kabul etsin adaklarinizi kurbanlarinizi...saglikla kucagina almayi nasip etsin ınşallah

Gözün aydin canım. Sanırım biizmde 2.oglumuz olacak . Dr yanilmazsam oyle dedi

Bizimkime gecen hafta cinsiyet tahmini yapti canim 11-2 haftalik iken yani . Sanki pipisi var gibi yanilmazsam eğer dedi . Yaninda,korfon falan bakiyorum yok,dedi . Ablam birbhafta once cinsiyetini sorunca 16. Haftada demişti.. oglumin cinsiyeti 4 ayda,belli olmuştu oysa . Belkide yaniliyordur bu arada 2 li tarama nasil yapılıyor

bnde bilmiyom nasil yapildiginj bende cuma gunu yapacgim 12 haftalik oluyom ama cinsiyet belli degil daha saglikli olsunda

Kan testl yapılıyor ultrasyonda ayrıntılı ense kalınlıgına bakılıyor canm 14 haftaya kadar yapılıyo yapılmıstr sanada heralde

Kızlar sanki ıdrara cıkma daha da cogaldı bu haftada siZler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…