- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
rahime baski yapiliyor ya ondan idrara cok cikiliyorKızlar sanki ıdrara cıkma daha da cogaldı bu haftada siZler nasılsınız
Ben karistirdim canım diplue ilebnde bilmiyom nasil yapildiginj bende cuma gunu yapacgim 12 haftalik oluyom ama cinsiyet belli degil daha saglikli olsunda
Bu msj banamiydi? Benim henüz cinsiyet belli değilkiHadi gözün aydın canım bir tane oglusumuz oldusağlıkla dünyaya gelsin
Sirine82 bende çok idrara çıkıyorum normalmisBu msj banamiydi? Benim henüz cinsiyet belli değilki
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşCanlar ben geldim. Bebişimiz erkekmiş gördük bugun pipisini:) çok şükür sıkıntımız yok gibi. Birde beslenmeme dikkat edebilirsem harika olacak çok iştahsızım. Gerçi yinede kilo almışım az yediğim halde. Hamileliğin başından beri 2 kilo almışım
Evet bana çok oluyor özellikle soluma donrken bilmem ki bebektenmi oluyor ama yüzüstü yatamiyorum benkizlar sizdede sağa sola yatarken gobek kisminda sanki icinde topbgibi bisey saga sola donuyomu bebismi
Canim güzel haberlerini bekliyoruz huriye048Benim kontrolüm de yarın kızlar çok heyecanlıyım yarın 11+5 olucaz detaylı ultason ve ikili test yapılacak inş bebişim iyidir bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek mi doktor? Benim içime oğluşum olacak gibi geliyor 3 hafta önce doktor sivilcem baya arttığı için erkek olabilir belki demişti
İnş canım sağlıkla hayırla kucağımıza alırızCanim güzel haberlerini bekliyoruz huriye048ben 6+0dayim bende kendimi hayırlısı ile 11.haftada görsem daha kalp atışını pazartesi duycaz kısmetse .bendede sivilce çıkıyor son 2 gündür allah sağlıklı evlatlar versin bizlere
Benim içimed de kız gibi doğuyor:)Benim kontrolüm de yarın kızlar çok heyecanlıyım yarın 11+5 olucaz detaylı ultason ve ikili test yapılacak inş bebişim iyidir bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek mi doktor? Benim içime oğluşum olacak gibi geliyor 3 hafta önce doktor sivilcem baya arttığı için erkek olabilir belki demişti
Canım ikili taramada normal ultrasonda doktor ense kalınlığı ölçüyor birde kan veriyorsun. Çıkan kan değerlerine göre ve yaşa göre bir korelasyon yapılıyor. Down sendromu vs gibi riskler belirleniyor. Benim yaş 34 oldugu için yaşa bağlı anormali olma riski 1/282 çıktı fakat buda verilen rutin değer. Dolayısıyla dr takılacak bir durum yok dedi.2li tarama test yaptinmi canim acaba nasil yapiliyor
Hayırlısı olsun hakkınızda. Bizim ilk bebekGözün aydin canım. Sanırım biizmde 2.oglumuz olacak . Dr yanilmazsam oyle dedi
Amin darısı başınızaHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş
saol cnm insallh saģlik olur herseyCanım ikili taramada normal ultrasonda doktor ense kalınlığı ölçüyor birde kan veriyorsun. Çıkan kan değerlerine göre ve yaşa göre bir korelasyon yapılıyor. Down sendromu vs gibi riskler belirleniyor. Benim yaş 34 oldugu için yaşa bağlı anormali olma riski 1/282 çıktı fakat buda verilen rutin değer. Dolayısıyla dr takılacak bir durum yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?