Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Ben sağa sola dönemiom sirtustu yatiom.. sırtım simdiden agridi.. yan yatinca karnim burkuluyo sanki tuhaf oluyom tabi sabah kalktigimda da göğüslerim kendine gelmekte zorlanıyor şimdiden büyüdüler

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş

Benim kontrolüm de yarın kızlar çok heyecanlıyım yarın 11+5 olucaz detaylı ultason ve ikili test yapılacak inş bebişim iyidir bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek mi doktor? Benim içime oğluşum olacak gibi geliyor 3 hafta önce doktor sivilcem baya arttığı için erkek olabilir belki demişti

Canim güzel haberlerini bekliyoruz huriye048ben 6+0dayim bende kendimi hayırlısı ile 11.haftada görsem daha kalp atışını pazartesi duycaz kısmetse .bendede sivilce çıkıyor son 2 gündür allah sağlıklı evlatlar versin bizlere

İnş canım sağlıkla hayırla kucağımıza alırız

Allah hepimizn yavrusunu sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin cinsiyet benim icin önemli dagil kiz veye erkek once saglik bende yuz üstu yatamiyorum huriye bence senin bi kiz bir erkek tir icinden oyle gecti tabi hayirlisi olsunda

Tabiki öncelikle sağlık benimde içinde erkek geçiyor ama ismi bile belli bebeğimini ama kız olursa bilmiyorum hiç kız ismi beğenemiyorum. Siz isimleri ne düşünüyorsunuz hanımlar Ben erkek olursa Çağan Hamza koyucam kısmetse

Benim içimed de kız gibi doğuyor:)

2li tarama test yaptinmi canim acaba nasil yapiliyor
Canım ikili taramada normal ultrasonda doktor ense kalınlığı ölçüyor birde kan veriyorsun. Çıkan kan değerlerine göre ve yaşa göre bir korelasyon yapılıyor. Down sendromu vs gibi riskler belirleniyor. Benim yaş 34 oldugu için yaşa bağlı anormali olma riski 1/282 çıktı fakat buda verilen rutin değer. Dolayısıyla dr takılacak bir durum yok dedi.

saol cnm insallh saģlik olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…