Ne zaman başladı sivilcelerAy bende de sivilceler bastı ben kız zannettim ama rshat bi hamilelik geciriyorum oglumdada boyleydi . Allahm hayırlısıyla saglıklısını versin. Tek istegim o. Ayıpsız ozursuz ins.
Ilk gunden beri canm sivilcem varNe zaman başladı sivilceler
Kızlar merhaba 2 gündür bendede çok baş ağrısı var ve göğüsleri dolgunlasti birde aksamlari koltukta uyukluyorumKasıklarım agrıyo 2 gundur. Ben hic kondugu gunden beri yuz ustu yatmadım. Arada da bas agrısı oluyo dr a sorucam haftaya. Huriye canm ıyı sonuclarla don ins benim salı gunu kontrolum.
Tatlım 2 embriyo transfer edilmişti ama biri tutundu yani tek bebişim var. Benim için de hayırlı sağlıklı olması en önemlisi. Cinsiyet merak işte. Bir kızım var oğlan olsa en azından farklı cinsiyet olur bi de oğlanlar anneye düşkün oluyor ya onu yaşamak istiyorum galiba. Ama kız da olsa asla üzülmem çok mutlu olurum en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olması tabiAllah hepimizn yavrusunu sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin cinsiyet benim icin önemli dagil kiz veye erkek once saglik bende yuz üstu yatamiyorum huriye bence senin bi kiz bir erkek tir icinden oyle gecti tabi hayirlisi olsunda
Canım ben de erkek olacak gibi hissediyorum ben erkek olursa adının şimdilik rüzgar diye düşündüm ama eşimle kesin karar vermedik. Kızımın ismi ada, hoşuna giderse tavsiye ederimTabiki öncelikle sağlık benimde içinde erkek geçiyor ama ismi bile belli bebeğimini ama kız olursa bilmiyorum hiç kız ismi beğenemiyorum. Siz isimleri ne düşünüyorsunuz hanımlar Ben erkek olursa Çağan Hamza koyucam kısmetse
Benim için mi kendin için mi canım?Benim içimed de kız gibi doğuyor:)
evet canm ya sonradan aklima geldi bir tane bebisin kaldigini kusura bakma valla bende unutkanlik basladi diger kizlarda varmj acaba herşeyin hayirlisiTatlım 2 embriyo transfer edilmişti ama biri tutundu yani tek bebişim var. Benim için de hayırlı sağlıklı olması en önemlisi. Cinsiyet merak işte. Bir kızım var oğlan olsa en azından farklı cinsiyet olur bi de oğlanlar anneye düşkün oluyor ya onu yaşamak istiyorum galiba. Ama kız da olsa asla üzülmem çok mutlu olurum en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olması tabi
Rica ederim canım ne demekevet canm ya sonradan aklima geldi bir tane bebisin kaldigini kusura bakma valla bende unutkanlik basladi diger kizlarda varmj acaba herşeyin hayirlisi
Ada güzel isimmiş evet düşünülebilir teşekkürlerCanım ben de erkek olacak gibi hissediyorum ben erkek olursa adının şimdilik rüzgar diye düşündüm ama eşimle kesin karar vermedik. Kızımın ismi ada, hoşuna giderse tavsiye ederim
Ayy çok heyecanlı inşallah sapasaglam net bi sekilde görürsün bebisini Allah'im korusun sizi; )Günaydıııııınnnnn kızlar bugün çok mutlu ve heyecanlıyım çünküüüü bebişimi görücem inş çok iyidir miniğim. Ya doğal olarak karnım fazla büyümedi (hafiften çıktı pantolon daraldığı için farkediyorum onu da) hareketleri hissedilmiyor henüz. Öyle olunca da hamile olduğumu çok hissedemiyorum hatta unutuyorum bazen. Şimdilik doktor kontrolü olunca anlıyorum varlığınıdoktorumdan varsa 3 boyutlu ultrasona girmeyi ve fotoğrafını istiycem inş vardır ve yapar. Ayyy bebişimi görücem tatlı miniğimi çoooook heyecanlıyım. 3 hafta oldu görmeyeli. İkili testimiz de yapılacak inş iyi çıkar. Dualarınızı bekliyorum öptüm sizi şekerler
hadi hayirlisi olsun bizide bilgilenddir 3 boyutluyla fGünaydıııııınnnnn kızlar bugün çok mutlu ve heyecanlıyım çünküüüü bebişimi görücem inş çok iyidir miniğim. Ya doğal olarak karnım fazla büyümedi (hafiften çıktı pantolon daraldığı için farkediyorum onu da) hareketleri hissedilmiyor henüz. Öyle olunca da hamile olduğumu çok hissedemiyorum hatta unutuyorum bazen. Şimdilik doktor kontrolü olunca anlıyorum varlığınıdoktorumdan varsa 3 boyutlu ultrasona girmeyi ve fotoğrafını istiycem inş vardır ve yapar. Ayyy bebişimi görücem tatlı miniğimi çoooook heyecanlıyım. 3 hafta oldu görmeyeli. İkili testimiz de yapılacak inş iyi çıkar. Dualarınızı bekliyorum öptüm sizi şekerler
cok iyi canm sevinmdm hadi gerisi yine sağlikla gelir hersey istedigimiz gibi gider benimde yarin 2 li tarama testim var insallh güzel gecer bana da dua edin bemimde kese disinda kan var demisti doktor insallh gecmistir bi sikinti kalmamistir Rabbim yardim etsin bizeBu arada 12 hafta dolunca imom omega kapsül (elevit yerine daha rahat içiliyor sıkıntı vermiyor onda olan herşey fazlasıyla bunda var dedi) günde 1, demir ilacı günde 1 içicem. Normalde sonraki haftalarda kalsiyuma başlayacaktı diş ağrılarım var diye şimdi başlayalım dedi içmesi daha rahat olur diye (suya atılıp gazoz gibi içilen kalsiyum ilaçlarını bazıları içerken zorlanıyor diye) osteocare tablet (yutulan tb) günde 1 içicem (kalsiyum için verdi ayrıca içinde d vitamini magnezyum çinko da var) bu saydığım 3 ilaç da doğuma kadar devam dedi. Clexane iğne 12. Haftadan sonra 1 ay boyunca 2 günde bir ondan sonraki 1-1.5 ay boyunca da 3 günde bir kullanıp bırakıcam ben fitil kullanamıyorum diye günde 1 defa progestan iğne kullanıyordum 12. Haftadan sonra 1 hafta boyunca 2 günde bir vurdurup sonra bırak dedi. Plasenta durumundan dolayı cinsel ilişki şimdilik yasak dedi. Yüzüstü yatabilir miyim dedim bebekten dolayı göbeğinden dolayı rahatsız olana kadar yatabilirsin dedi. Diş ağrımdan dolayı dişçiye muayene olmuştum 12-28. Haftalar arasında diş tedavisi olabilirsin dedi Bunları birbirimize bilgi olsun diye yazdım kızlar
Kendim için ama dr erkek dediBenim için mi kendin için mi canım?
İnş kontrolün güzel geçer canım haberdar et bizi decok iyi canm sevinmdm hadi gerisi yine sağlikla gelir hersey istedigimiz gibi gider benimde yarin 2 li tarama testim var insallh güzel gecer bana da dua edin bemimde kese disinda kan var demisti doktor insallh gecmistir bi sikinti kalmamistir Rabbim yardim etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?