Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Bildirim gelmeyince kimse yazmiyo saniyodum epey mesaj olmus annisler nasilsiniz cok afedersiniz ben kabiz ve gaz oldum cok rahatsizim dufalac iciyorum 2 gundur ama nafile yedigim duruyo karnim kocaman oldu rahatsizim cok yaa benim ikiz gebelik oyuzden ikili test uclu test yapilmiyomus sadece 20.haftada ayrintili ultrason dedi dr um ense kalinliklari na bakildi normalmis 13+6 olduk bugun benim dr cok ketum 16.haftadn once soylemiyo saglikli eli ayagi duzgun hayrli olsn da kimis erkek mis farketmez hayrlisi

Kasıklarım agrıyo 2 gundur. Ben hic kondugu gunden beri yuz ustu yatmadım. Arada da bas agrısı oluyo dr a sorucam haftaya. Huriye canm ıyı sonuclarla don ins benim salı gunu kontrolum.

Kasıklarım agrıyo 2 gundur. Ben hic kondugu gunden beri yuz ustu yatmadım. Arada da bas agrısı oluyo dr a sorucam haftaya. Huriye canm ıyı sonuclarla don ins benim salı gunu kontrolum.
Kızlar merhaba 2 gündür bendede çok baş ağrısı var ve göğüsleri dolgunlasti birde aksamlari koltukta uyukluyorum

Allah hepimizn yavrusunu sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin cinsiyet benim icin önemli dagil kiz veye erkek once saglik bende yuz üstu yatamiyorum huriye bence senin bi kiz bir erkek tir icinden oyle gecti tabi hayirlisi olsunda
Tatlım 2 embriyo transfer edilmişti ama biri tutundu yani tek bebişim var. Benim için de hayırlı sağlıklı olması en önemlisi. Cinsiyet merak işte. Bir kızım var oğlan olsa en azından farklı cinsiyet olur bi de oğlanlar anneye düşkün oluyor ya onu yaşamak istiyorum galiba. Ama kız da olsa asla üzülmem çok mutlu olurum en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olması tabi

Canım ben de erkek olacak gibi hissediyorum ben erkek olursa adının şimdilik rüzgar diye düşündüm ama eşimle kesin karar vermedik. Kızımın ismi ada, hoşuna giderse tavsiye ederim

evet canm ya sonradan aklima geldi bir tane bebisin kaldigini kusura bakma valla bende unutkanlik basladi diger kizlarda varmj acaba herşeyin hayirlisi

evet canm ya sonradan aklima geldi bir tane bebisin kaldigini kusura bakma valla bende unutkanlik basladi diger kizlarda varmj acaba herşeyin hayirlisi
Rica ederim canım ne demek hayırlısı buymuş demek ki. Tek olsun benim olsun canım unutkanlık için b12 vitaminine ve baktırmadıysan tiroid testlerine baktır

Günaydıııııınnnnn kızlar bugün çok mutlu ve heyecanlıyım çünküüüü bebişimi görücem inş çok iyidir miniğim. Ya doğal olarak karnım fazla büyümedi (hafiften çıktı pantolon daraldığı için farkediyorum onu da) hareketleri hissedilmiyor henüz. Öyle olunca da hamile olduğumu çok hissedemiyorum hatta unutuyorum bazen. Şimdilik doktor kontrolü olunca anlıyorum varlığını doktorumdan varsa 3 boyutlu ultrasona girmeyi ve fotoğrafını istiycem inş vardır ve yapar. Ayyy bebişimi görücem tatlı miniğimi çoooook heyecanlıyım. 3 hafta oldu görmeyeli. İkili testimiz de yapılacak inş iyi çıkar. Dualarınızı bekliyorum öptüm sizi şekerler

Ayy çok heyecanlı inşallah sapasaglam net bi sekilde görürsün bebisini Allah'im korusun sizi; )

hadi hayirlisi olsun bizide bilgilenddir 3 boyutluyla f

Slm kızlar ben geldim bebişim sağlıklı şükür hatta 2 gün önden gidiyor maşallah normalde 11+5 olmalıydı 12+0 çıktı ultrasonla detaylı inceledi ense kalınlığı normal dedi burun kemiği de oluşmuş kolları bacakları tam dedi şükür bebişin herşeyi normal şu an bi önceki kontrolde plasenta arkasında şüpheli bir kanama alanı görülmüştü ama damar da olabilir orası denmişti. Bugün dr tekrar baktı orası damar dedi kanama değilmiş. Bu seferde plasenta aşağıya doğru yerleşmiş dedi rahim ağzını kapatıyor oraya uzanıyor dedi (tıbbi adı plasenta previa) belki lekelenmen olabilir dedi. Sonraki haftalarda özellikle 20. haftadan sonra plasenta yukarıya olması gereken yere kayabilir dedi bazı bulgulara göre yukarıya kayacak gibi duruyor dedi. İkili test için kan verdim 1-2 gün sonra çıkacak 3 hafta sonra kontrolüm var yine. Bebiş çoook hareketli erkek olabilir dedi cinsiyet için iyice inceledi ama tam bişey diyemedi erkeğe benziyor ama yanılıyor olabilirim net belli olmuyor dedi. 3 boyutlu ultrasonla ileriki haftalarda bakıcaz 3 boyutlu ultrasona o zaman başlıyorum dedi yani 17-18 haftadan sonra falan dedi. 3 hafta sonra 15. hafta dolmuş olacak hem şu plasentanın durumuna tekrar bakacak hem de cinsiyetine dualarınızı bekliyorum kızlar inş plasenta olması gereken yere geçer bebişimi sağlıkla hayırla kucağıma alabilirim. Sizler de benim dualarımdasınız her zaman

Bu arada 12 hafta dolunca imom omega kapsül (elevit yerine daha rahat içiliyor sıkıntı vermiyor onda olan herşey fazlasıyla bunda var dedi) günde 1, demir ilacı günde 1 içicem. Normalde sonraki haftalarda kalsiyuma başlayacaktı diş ağrılarım var diye şimdi başlayalım dedi içmesi daha rahat olur diye (suya atılıp gazoz gibi içilen kalsiyum ilaçlarını bazıları içerken zorlanıyor diye) osteocare tablet (yutulan tb) günde 1 içicem (kalsiyum için verdi ayrıca içinde d vitamini magnezyum çinko da var) bu saydığım 3 ilaç da doğuma kadar devam dedi. Clexane iğne 12. Haftadan sonra 1 ay boyunca 2 günde bir ondan sonraki 1-1.5 ay boyunca da 3 günde bir kullanıp bırakıcam ben fitil kullanamıyorum diye günde 1 defa progestan iğne kullanıyordum 12. Haftadan sonra 1 hafta boyunca 2 günde bir vurdurup sonra bırak dedi. Plasenta durumundan dolayı cinsel ilişki şimdilik yasak dedi. Yüzüstü yatabilir miyim dedim bebekten dolayı göbeğinden dolayı rahatsız olana kadar yatabilirsin dedi. Diş ağrımdan dolayı dişçiye muayene olmuştum 12-28. Haftalar arasında diş tedavisi olabilirsin dedi Bunları birbirimize bilgi olsun diye yazdım kızlar

cok iyi canm sevinmdm hadi gerisi yine sağlikla gelir hersey istedigimiz gibi gider benimde yarin 2 li tarama testim var insallh güzel gecer bana da dua edin bemimde kese disinda kan var demisti doktor insallh gecmistir bi sikinti kalmamistir Rabbim yardim etsin bize

İnş kontrolün güzel geçer canım haberdar et bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…