Hadi inşallah sendende güzel haberler alırız inşallahcok iyi canm sevinmdm hadi gerisi yine sağlikla gelir hersey istedigimiz gibi gider benimde yarin 2 li tarama testim var insallh güzel gecer bana da dua edin bemimde kese disinda kan var demisti doktor insallh gecmistir bi sikinti kalmamistir Rabbim yardim etsin bize
cok iyi canm sevinmdm hadi gerisi yine sağlikla gelir hersey istedigimiz gibi gider benimde yarin 2 li tarama testim var insallh güzel gecer bana da dua edin bemimde kese disinda kan var demisti doktor insallh gecmistir bi sikinti kalmamistir Rabbim yardim etsin bize
İnşallah canım çok şükür sen bir kısmını atlatmışşın en azından kan tahlillerinde temiz çıksın inşallah darısı bizim başımızakizlar geldim ben doktordan cok sukur ense kaliklik burun flan normal cikti 2li tetst icinde kan alip ankaraya gonderdiler insallh hersey guzel cikar oda temiz olursa belkj icimiz biraz daha rahat eder bu arada yüzde 60 gibi laborotuar hocasi erkege benziyor dedi tabi yanilma payida var rabbim bu mubarek cumanin yüzu suyu hurmetine hayirlisini nasip ede hepimize insallh
Canım kafaya takma . Benim boyumda 1.60 cm hep göbegim vardı kilolu değildim ama. Evdeki tartıya göre 1,5-2 kilo aldım gibi ama 12 hafta bitti birden pırt diye göbegim çıktı. Tabi dışardan bol kıyafet giyince anlaşılmıyor ama evdeyken belli. Ben çoktan hamile pantolonuna geçtim. Belim kalınlaştı çünkü.göbüşte var artık. Bir iki haftaya benim belli olur 4 aydan sonra daha hızlı kilo alınıyormuş öyle yazıyor heryerde. Bizde bitirdik şükür 4 ayımızı.Bende haftaya gidicem kısmetse bizimde tarama testlerimiz yapılacak ense kalınlığı ölçülecek inşallah bizi şüphede bırakacak şeylerle karşılaşmayız Allah korusun hepimizi.
Benim göbeğim büyümeye başladı kızlar ya sizde durum nedir. Dışardan çok belli olmuyo ama karnım çıplakken bayağı belli daha erken değil mi? Kiloda çok fazla almadım. Birkaç gündür yemeği abarttım ama 1 kilodan az fazlalığım var ama haftasonu dengelerim ben onu sorun değil.
Göbek kafama takıldı. İnternette araştırıyorum 3 ayda kimsenin göbeği belli bile değil yaBoyunda kısa o yüzden endişeleniyorum yoksa kafaya takmıcam da.
İyi yalnız olmadığıma sevindim doğrusu :) Göbişli hamilelik geçircez belli ki biz. İnşallah test sonuçlarında temiz çıkar. Rabbim şüphede bırakmasın hiçbirimizi sağol cevabın içinCanım kafaya takma . Benim boyumda 1.60 cm hep göbegim vardı kilolu değildim ama. Evdeki tartıya göre 1,5-2 kilo aldım gibi ama 12 hafta bitti birden pırt diye göbegim çıktı. Tabi dışardan bol kıyafet giyince anlaşılmıyor ama evdeyken belli. Ben çoktan hamile pantolonuna geçtim. Belim kalınlaştı çünkü.göbüşte var artık. Bir iki haftaya benim belli olur 4 aydan sonra daha hızlı kilo alınıyormuş öyle yazıyor heryerde. Bizde bitirdik şükür 4 ayımızı.
Benimde bugun 4 lü test sonucum çıkacak inşallah. Yaşa bağlı malum riskim vardı. İnşallah herkesin temiz çıkar.
Hadi inşallah sendende güzel haberler alırız inşallah
Bende haftaya gidicem kısmetse bizimde tarama testlerimiz yapılacak ense kalınlığı ölçülecek inşallah bizi şüphede bırakacak şeylerle karşılaşmayız Allah korusun hepimizi.
Benim göbeğim büyümeye başladı kızlar ya sizde durum nedir. Dışardan çok belli olmuyo ama karnım çıplakken bayağı belli daha erken değil mi? Kiloda çok fazla almadım. Birkaç gündür yemeği abarttım ama 1 kilodan az fazlalığım var ama haftasonu dengelerim ben onu sorun değil.
Göbek kafama takıldı. İnternette araştırıyorum 3 ayda kimsenin göbeği belli bile değil yaBoyunda kısa o yüzden endişeleniyorum yoksa kafaya takmıcam da.
kizlar geldim ben doktordan cok sukur ense kaliklik burun flan normal cikti 2li tetst icinde kan alip ankaraya gonderdiler insallh hersey guzel cikar oda temiz olursa belkj icimiz biraz daha rahat eder bu arada yüzde 60 gibi laborotuar hocasi erkege benziyor dedi tabi yanilma payida var rabbim bu mubarek cumanin yüzu suyu hurmetine hayirlisini nasip ede hepimize insallh
KIZLAR MERHABA BEN GELDİM.Kızlar hepinizin gozu ayfın Rabbim ins saglıklı dogmasını nasip etsin ins.benimde salı gunu hayırlısyla . İns guzel haberlerle donerim.
Cnm senin yaş kaçtı? Benim yaşım 34 o sebeple standart 1/282 down sendromu ihtimali çıktı fakat oda benim yaşımdaki herkeste olabilecği için doktorum hiç takılmadı ama bu hafta 4 lü test yaptırdık tekrar sown sendromu için. 16 haftamız bitti . Henüz sonuç almadım birazdan öğrenirim sonucumu. Genelde down sendeomunda en se kalınlıkları 2,5 tan fazla oluyormuş heralde.KIZLAR MERHABA BEN GELDİM.
ÇARŞAMBA ENSE KALINĞIMIZ 0,98 İYİ DEMİŞTİ DR.
BUGÜNDE İKİLİ TARAMA SONUCUMUZU ALDIK. NORMAL DEDİ.
AMA YAŞ FAKTÖRÜNDEN DOLAYI 1/57 ORANINDA RİSKİMİZ VAR. SIVI ALINMASINI ÖNERDİ. BU TAHLİLERE GÖRE DAHA GÜVENİLİRMİŞ.
BEN O SONUÇTA RİSKLİ ÇIKARSA NOLACAK DEDİM. TEDBİR YADA TEDAVİ VAR MI DEDİM. HAYIR DEDİ. EĞER SORUN OLURSA BİZ İSTERSEK GEBELİK SONLANDIRILABİLİRMİŞ. BİZDE İSTEMEDİK. AMA İKİ HAFTALIK DÜŞÜNME PAYIMIZ VAR YİNE. ÇÜNKÜ 2 HAFTA SONRA KONTROL.
FİKİRLERİNİZ BEKLİYORUM KIZLAR
YAŞIM 41 CANIMCnm senin yaş kaçtı? Benim yaşım 34 o sebeple standart 1/282 down sendromu ihtimali çıktı fakat oda benim yaşımdaki herkeste olabilecği için doktorum hiç takılmadı ama bu hafta 4 lü test yaptırdık tekrar sown sendromu için. 16 haftamız bitti . Henüz sonuç almadım birazdan öğrenirim sonucumu. Genelde down sendeomunda en se kalınlıkları 2,5 tan fazla oluyormuş heralde.
Birde geç yaşta anne olmanın malesef riski her zaman yüksek olacak. Bu olmasa diğer hamileliklerimizdede aynı riski taşıyacaz maalesef. Buda bizim sınavımız. 6-7 yıl dır bebek sahibi olabilseydik bu sıkıntıların hiç biri olmayacaktı. Ama bir taraftanda rabbim verecekse her türlü verecek derdi sıkıntıyı ve dermanını. Bizim şirkette bir arkadaşımızın eşi 38 yada 39 da doğurdu gayet sağlıklı be normal bebişleri var. Tabi öncesinde bir doğum yapmıştı.
Dua etmenin dışında pek bişey kalmıyor. Sağlıklı ve hayırlı evlat dileyeceğiz artık.
İnşallah canımYaş ilerledikçe risk artıyor elbet ama inş güzel sonuçlanır hamileliğimiz inş hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. Beni annem 44 yaşında doğurmuş şükür sağlıklı doğmuşum darısı bebişlerimize inş kızlar
İnşallah canım
Takmiyorum canım . Ne verirse mevlam verir o da hayirlisini verirBenim kayın validem eşimi 45 yaşında doğurmuş. Zehir gibi kafası var adamın.hem demet akalın , yeşim salkım hepsi 41 -42 de doğurdu malum yeni bebeklerini. Bence takılmamaya çalış canım. Allahın izniyle birşey çıkmaz ona sığınıp yavrunu kucagına almaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?