- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 103
- 36
İnş meleğin seninledir canımSevgili tüp bebiş anneleri benm de test yapmama 3 gün kaldı dualarınızı bekliyorum inşallah meleğim tutunmuştur
Canım Allah sabrını versin inş. Kötü sonuçlarla karşılaşmışsın ama lütfen umudunu kaybetme. İnş bebeğine en kısa sürede kavuşursun hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar....dün kürtaj oldum tüm hayallerim bitti gitti bebeğimin kalp atışını hiç duyamadım ama olsun tekrar ne kadar zorluklar çektikten sonra sahip olduğumu düşünmüştüm aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacağım ama isyan etmedim vardır herşerde bir hayır dedim....sadece umudumu yitirdim artık tüp bebeğe karşı ilk bebeğimide 17 haftalıkken sezaryenle kaybedince artık korkuyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?inşallah sizlerden güzel haberler gelir banada umut olur...sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah....
Cok gecmis olsun canm tabiki umidini kesme .Hakkımıza herseyin hayırlısıMerhaba kızlar....dün kürtaj oldum tüm hayallerim bitti gitti bebeğimin kalp atışını hiç duyamadım ama olsun tekrar ne kadar zorluklar çektikten sonra sahip olduğumu düşünmüştüm aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacağım ama isyan etmedim vardır herşerde bir hayır dedim....sadece umudumu yitirdim artık tüp bebeğe karşı ilk bebeğimide 17 haftalıkken sezaryenle kaybedince artık korkuyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?inşallah sizlerden güzel haberler gelir banada umut olur...sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah....
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar....dün kürtaj oldum tüm hayallerim bitti gitti bebeğimin kalp atışını hiç duyamadım ama olsun tekrar ne kadar zorluklar çektikten sonra sahip olduğumu düşünmüştüm aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacağım ama isyan etmedim vardır herşerde bir hayır dedim....sadece umudumu yitirdim artık tüp bebeğe karşı ilk bebeğimide 17 haftalıkken sezaryenle kaybedince artık korkuyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?inşallah sizlerden güzel haberler gelir banada umut olur...sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah....
Canım çok abartmadan belki yenilebilir. Sonuçta bunlar hazır gıda ama. Canın istiyorsa nefsini köreltmek için yenilebilir diye düşünüyorumKızlar nesfit yiyebilirmiyim acaba canım istiyo bi zararı olurmu acaaba
Dimi canmCanım çok abartmadan belki yenilebilir. Sonuçta bunlar hazır gıda ama. Canın istiyorsa nefsini köreltmek için yenilebilir diye düşünüyorum
YANİ BAZEN MİDEMİ YATIŞTIRIYOR DİYE KOLA İÇİYORUM BEN BİR KAÇ YUDUM EN FAZLA YARIM BARDAK. ABARTMADAN TABİDimi canm
Sınavın biraz daha devam edecekmiş canım üzülme ümidini kaybetme Rabbim nasip eder tekrardan inşallah sana hayırlı sağlıklı bir evlat. Ama sakın pes etme. Kaç denemeden sonra çocuk sahibi olanları duyuyoruz sonuçta bunlar sana ümit olsun. Vakit varken dene tekrar tabi durumunda el veriyorsa. Ne desem teselli olmaz sana ama hayırlısını iste her zaman.Merhaba kızlar....dün kürtaj oldum tüm hayallerim bitti gitti bebeğimin kalp atışını hiç duyamadım ama olsun tekrar ne kadar zorluklar çektikten sonra sahip olduğumu düşünmüştüm aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacağım ama isyan etmedim vardır herşerde bir hayır dedim....sadece umudumu yitirdim artık tüp bebeğe karşı ilk bebeğimide 17 haftalıkken sezaryenle kaybedince artık korkuyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?inşallah sizlerden güzel haberler gelir banada umut olur...sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah....
Canım test günün yarın mı? İnş pozitif çıkar. Bize de yaz olur mu sonucuÇok tesekkur ederim
Canım test günün yarın mı? İnş pozitif çıkar. Bize de yaz olur mu sonucu
Slm kızlar benim ikili test sonucu güzel çıktı şükür darısı başınıza. Kızıma hamileyken gebelik şekerim vardı diyetle idare etmiştik sıkıntı olmamıştı. Şimdi yine şekerim biraz yüksek. Kan şekeri takibine başladım cihazla. İnş iyi gider tabi yüksek giderse insülin kullanıcam mecbur. Bakalım Allahtan hayırlısı
kizlar iy aksamlar benim gibi yiyip yiyip doymayan varmi sonrada midem sisiyor yesem olmuyor yemesm olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?