Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Merhaba kızlar....dün kürtaj oldum tüm hayallerim bitti gitti bebeğimin kalp atışını hiç duyamadım ama olsun tekrar ne kadar zorluklar çektikten sonra sahip olduğumu düşünmüştüm aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacağım ama isyan etmedim vardır herşerde bir hayır dedim....sadece umudumu yitirdim artık tüp bebeğe karşı ilk bebeğimide 17 haftalıkken sezaryenle kaybedince artık korkuyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?inşallah sizlerden güzel haberler gelir banada umut olur...sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah....

Canım Allah sabrını versin inş. Kötü sonuçlarla karşılaşmışsın ama lütfen umudunu kaybetme. İnş bebeğine en kısa sürede kavuşursun hakkında hayırlısı olsun canım

Cok gecmis olsun canm tabiki umidini kesme .Hakkımıza herseyin hayırlısı

Çok grçmiş olsun canım bendr ilk bebeğimin kalp atkşlarını duyamadım ama doktorum annelik hormonların aalgılandı cok fazla geçikmeden tekrar deneyelim dedi ve kucağımıza aldık sende pes etme sakın Allah yardımcın olucaktır

Çok geçmiş olsun canım

mrb kizlar sitede tadilat vardi yazamadim bebegini kaybeden arkadaş Allah yardmcn olsun insallh en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin bunlar bizim sinavimiz diye dusun haktan hayirlisi herzamn bende test sonucunh bekloyom daha cuma cikacak insallh temizdir burdan yazamiyom cok ama her namazda dua etmeye calisiyom sizde dua edin birbirimize tanimiyoz ama kabul olur insallh

Sınavın biraz daha devam edecekmiş canım üzülme ümidini kaybetme Rabbim nasip eder tekrardan inşallah sana hayırlı sağlıklı bir evlat. Ama sakın pes etme. Kaç denemeden sonra çocuk sahibi olanları duyuyoruz sonuçta bunlar sana ümit olsun. Vakit varken dene tekrar tabi durumunda el veriyorsa. Ne desem teselli olmaz sana ama hayırlısını iste her zaman.

Slm kızlar benim ikili test sonucu güzel çıktı şükür darısı başınıza. Kızıma hamileyken gebelik şekerim vardı diyetle idare etmiştik sıkıntı olmamıştı. Şimdi yine şekerim biraz yüksek. Kan şekeri takibine başladım cihazla. İnş iyi gider tabi yüksek giderse insülin kullanıcam mecbur. Bakalım Allahtan hayırlısı

Senin de hayırlı olsun çok Sevindim maşallah

Kızlar çokkk alakasız olacak olacak ama ankaralı arkadaşlar twmizlikci kadin ariyorum bulamiyorum . Haftada iki gun gelecek golbasi civarinda yada balgat civari oturannn onereceginiz guvenilir kadin varmi bu temizlikci kadinlar beni sonunda cildirtti. Hic is yapmadan yarim gun calisip dunyanin parasini istiyorlar. Benim gunluk ucretimden yuksek onlara verdigim paraaa

kizlar iy aksamlar benim gibi yiyip yiyip doymayan varmi sonrada midem sisiyor yesem olmuyor yemesm olmuyor

Cnm ya bende istahim acilsin diye bekliyom ama olmuyor. Bebisi iyi besleyemicem kendi vucudumada zarer vercem diye uzuluyom. Bende istahim acilsada hapur hupur gotursem diye bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…