Can8m benimki haftalık yarim gun gelio ama senin semt cok ters.. ve isi yuzde yuz iyi diyemiyorum ama cok güveniyorum. Ama iki kisi var gelin görümce yarim gun geliolar cok hızlı çalışıyorlar istersen onların numarasini verebilirim.
Isimleri arifeyle rabiamiCan8m benimki haftalık yarim gun gelio ama senin semt cok ters.. ve isi yuzde yuz iyi diyemiyorum ama cok güveniyorum. Ama iki kisi var gelin görümce yarim gun geliolar cok hızlı çalışıyorlar istersen onların numarasini verebilirim.
kizlar iy aksamlar benim gibi yiyip yiyip doymayan varmi sonrada midem sisiyor yesem olmuyor yemesm olmuyor
Benimde çok dengesiz geçen hafta yiyip yiyip doymuyordum bu haftada pazardan beri midem kötü hiç bişey yiyesim gelmiyor. Beslenme git gide önem kazanıyor bende besleyemicem bebeğimi diye üzülüyorum. Bide ben normalde eşimden dolayı çok et yerdim ama şimdi yiyemiyorum. Balık, tavuk, kırmızı et yemek istemiyorum. Sadece köfte oda baharatlardan dolayı heralde. Yumuşatıcı kokusuna hastaydım şimdi tiksiniyorum resmen. Çok tuhafım çok.Cnm ya bende istahim acilsin diye bekliyom ama olmuyor. Bebisi iyi besleyemicem kendi vucudumada zarer vercem diye uzuluyom. Bende istahim acilsada hapur hupur gotursem diye bekliyom
Yaş kaçtı canım. Diğer testleri yaptıracak mısınSlm kızlar benim ikili test sonucu güzel çıktı şükür darısı başınıza. Kızıma hamileyken gebelik şekerim vardı diyetle idare etmiştik sıkıntı olmamıştı. Şimdi yine şekerim biraz yüksek. Kan şekeri takibine başladım cihazla. İnş iyi gider tabi yüksek giderse insülin kullanıcam mecbur. Bakalım Allahtan hayırlısı
inşallah canımEvet cnm yarın test günüm heyecanlı miyim korkuyor muyum bilmiyorum... tabi öğrenir ogrenmes yazarım. Inşallah tutulmuştur melegim
Canım hoşuma giden birşey oldumu aynen öyleyim. Yiyorum sanki hiç yememişim gibi sonrada şişkinlik hissediyorm. Sonrada maden suyu tabi:)kizlar iy aksamlar benim gibi yiyip yiyip doymayan varmi sonrada midem sisiyor yesem olmuyor yemesm olmuyor
Benimde çok dengesiz geçen hafta yiyip yiyip doymuyordum bu haftada pazardan beri midem kötü hiç bişey yiyesim gelmiyor. Beslenme git gide önem kazanıyor bende besleyemicem bebeğimi diye üzülüyorum. Bide ben normalde eşimden dolayı çok et yerdim ama şimdi yiyemiyorum. Balık, tavuk, kırmızı et yemek istemiyorum. Sadece köfte oda baharatlardan dolayı heralde. Yumuşatıcı kokusuna hastaydım şimdi tiksiniyorum resmen. Çok tuhafım çok.
canm cigkofte cok istiyodu yedim onuda bidefa cilek aşerdm yedim kiraz aşerdim onuda yedim kavrulmuş yumurtadan ve etten tiksindm eşide cok sevmez et bende sevmem bebişte sevmeyeck sanirim ruh halim cik degisiyor bi gün cok sinirli oluyom bi gün orurup ağliyorumCanım hoşuma giden birşey oldumu aynen öyleyim. Yiyorum sanki hiç yememişim gibi sonrada şişkinlik hissediyorm. Sonrada maden suyu tabi:)
canm cigkofte cok istiyodu yedim onuda bidefa cilek aşerdm yedim kiraz aşerdim onuda yedim kavrulmuş yumurtadan ve etten tiksindm eşide cok sevmez et bende sevmem bebişte sevmeyeck sanirim ruh halim cik degisiyor bi gün cok sinirli oluyom bi gün orurup ağliyorum
Senin cinsiyet bellimiydi bu aradacanm cigkofte cok istiyodu yedim onuda bidefa cilek aşerdm yedim kiraz aşerdim onuda yedim kavrulmuş yumurtadan ve etten tiksindm eşide cok sevmez et bende sevmem bebişte sevmeyeck sanirim ruh halim cik degisiyor bi gün cok sinirli oluyom bi gün orurup ağliyorum
Bende arada kacırıyorm yarım bardak falan kolayı aslında icmemek lazm.YANİ BAZEN MİDEMİ YATIŞTIRIYOR DİYE KOLA İÇİYORUM BEN BİR KAÇ YUDUM EN FAZLA YARIM BARDAK. ABARTMADAN TABİ
tam belli degil ama doktor erkge benziyor dedi benim hic yok bebegim saglikli olsunda kiz erkek farketmeez insalhh saglikla aliriz kucagimizaSenin cinsiyet bellimiydi bu arada
Bende arada kacırıyorm yarım bardak falan kolayı aslında icmemek lazm.
Gozun aydın olsun darısı blze ins. Benimde tansıyonum cok dusuyo ilk hamileligmde de boyleydi bende birde tasikardi olusmustu kalbim duzensiz atıyodu. Bi kere cok fena olmustum. Rabbim bebeklerimizi korusun insaAllah.Slm kızlar benim ikili test sonucu güzel çıktı şükür darısı başınıza. Kızıma hamileyken gebelik şekerim vardı diyetle idare etmiştik sıkıntı olmamıştı. Şimdi yine şekerim biraz yüksek. Kan şekeri takibine başladım cihazla. İnş iyi gider tabi yüksek giderse insülin kullanıcam mecbur. Bakalım Allahtan hayırlısı
Kızlar geldim drdan 12+5ken 12+2 cıktı ultras onda sizlerde durum nedir kafama taktım bunu[/QUOT
Bence takma cok fazla. Doktorun olcusunden bile o fark meydana gelebilir. Sonucta bir hafta 10 gun geri degil. Bence durum boyle. Sen beslenmede dikkat et cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?