Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kuzu_mm
Cnm temizlikci kadin muhabbetime verecek cevabin varmiiiii
Can8m benimki haftalık yarim gun gelio ama senin semt cok ters.. ve isi yuzde yuz iyi diyemiyorum ama cok güveniyorum. Ama iki kisi var gelin görümce yarim gun geliolar cok hızlı çalışıyorlar istersen onların numarasini verebilirim.

Isimleri arifeyle rabiamiKecioren etlilte oturuyorlarsa bildim

kizlar iy aksamlar benim gibi yiyip yiyip doymayan varmi sonrada midem sisiyor yesem olmuyor yemesm olmuyor

Cnm ya bende istahim acilsin diye bekliyom ama olmuyor. Bebisi iyi besleyemicem kendi vucudumada zarer vercem diye uzuluyom. Bende istahim acilsada hapur hupur gotursem diye bekliyom
Benimde çok dengesiz geçen hafta yiyip yiyip doymuyordum bu haftada pazardan beri midem kötü hiç bişey yiyesim gelmiyor. Beslenme git gide önem kazanıyor bende besleyemicem bebeğimi diye üzülüyorum. Bide ben normalde eşimden dolayı çok et yerdim ama şimdi yiyemiyorum. Balık, tavuk, kırmızı et yemek istemiyorum. Sadece köfte oda baharatlardan dolayı heralde. Yumuşatıcı kokusuna hastaydım şimdi tiksiniyorum resmen. Çok tuhafım çok.

Yaş kaçtı canım. Diğer testleri yaptıracak mısın

Bütün deterjanlar öö geliyor :)

Canım hoşuma giden birşey oldumu aynen öyleyim. Yiyorum sanki hiç yememişim gibi sonrada şişkinlik hissediyorm. Sonrada maden suyu tabi:)
canm cigkofte cok istiyodu yedim onuda bidefa cilek aşerdm yedim kiraz aşerdim onuda yedim kavrulmuş yumurtadan ve etten tiksindm eşide cok sevmez et bende sevmem bebişte sevmeyeck sanirim ruh halim cik degisiyor bi gün cok sinirli oluyom bi gün orurup ağliyorum

Bu dönemin en belirgin özellikleri diye biliyorum canım. Ruh halindeki değişimleri :)

Senin cinsiyet bellimiydi bu arada

Gozun aydın olsun darısı blze ins. Benimde tansıyonum cok dusuyo ilk hamileligmde de boyleydi bende birde tasikardi olusmustu kalbim duzensiz atıyodu. Bi kere cok fena olmustum. Rabbim bebeklerimizi korusun insaAllah.

Kızlar benimde kontrolum bugun ikili test yapılacak hayırlısyla guzel sonuclar alırz ins. Yasım 33 korkuyorum: (

Bende bugun dortlu test sonucumu ogrendim. 1/278 oraninda down sendromu riski var dedi doktor. Istersen amnio sentezdenyapabiliriz dedi. Bende gerek yok dedim. Rabbim buyuk bostan yere dertlenip risk almaya gerek yok. Nasilsa dogduktan sonrada allah korusun birsey olacaksa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…