- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
Sevgili tup bebek annisleri aramızda uzulenler oldu sevinenler oldu .bende kaç gündür yazamadım dün bebeğinin kalp atışını duydum çok şükür .2 hafta sonra kontrol var.bende 6+3teyim.bendeki ana değişiklik uyku hali ve ilk defa geçenlerde kavurma dan tiksindimSınavın biraz daha devam edecekmiş canım üzülme ümidini kaybetme Rabbim nasip eder tekrardan inşallah sana hayırlı sağlıklı bir evlat. Ama sakın pes etme. Kaç denemeden sonra çocuk sahibi olanları duyuyoruz sonuçta bunlar sana ümit olsun. Vakit varken dene tekrar tabi durumunda el veriyorsa. Ne desem teselli olmaz sana ama hayırlısını iste her zaman.
Kızlar geldim drdan 12+5ken 12+2 cıktı ultras onda sizlerde durum nedir kafama taktım bunu[/QUOT
CANIM BEN KONTROLE HER GİTTİĞİMDE NERDE İSE BİRBİRİNİ TUTMUYOR. HAFTALIK DURUMUN BAŞTAN POPOYA HESAPLIYORLAR. VE DR DURUŞU İLE ALAKALI DEDİ. YANİ BAZEN UZUN BAZEN KISA TUTABİLİYORMUŞ. BENCEDE TAKILMA. KENDİNE VE BESLENMENE DİKKAT ET GERESİ ALLAHA EMANET
CANIM 35 ÜZERİ RİSKkizlar bu 2li testte yaş faktoru önemlimj kac olursa yaş iyi olur
Rabbim buyuk o test zaten yasca yuksek olan herkeste riskli cıkı o takma kafana canım yas kactı senin. Yani sonucta oyle bile olsa bi sınav derlz. Rabbim onlarla sınamasın ins. Benim bl arkadasada dedller masallah hicbiseyi yok saglıklı evladıBende bugun dortlu test sonucumu ogrendim. 1/278 oraninda down sendromu riski var dedi doktor. Istersen amnio sentezdenyapabiliriz dedi. Bende gerek yok dedim. Rabbim buyuk bostan yere dertlenip risk almaya gerek yok. Nasilsa dogduktan sonrada allah korusun birsey olacaksa olur.
Yasim 34 cnmRabbim buyuk o test zaten yasca yuksek olan herkeste riskli cıkı o takma kafana canım yas kactı senin. Yani sonucta oyle bile olsa bi sınav derlz. Rabbim onlarla sınamasın ins. Benim bl arkadasada dedller masallah hicbiseyi yok saglıklı evladı
Decavit bana cok dokundu. Simdide kan ilaci verdi mahfetti beni gastritimi azdirdi mide agrisi yapti. Oyuzden Decavit yerine imom diye bir vitamin verdi demir hapi icinde surup damla gibi bisey yazacakBu arada decavit yazdı dr ecopirin kullanacakmısım igneyede 10 gun daha devam edicekmisim. Bebegin beslenmesi acısından yazdı heralde ben igneyi bırakmıstım: (
O kan ilacı surup gibi bisey dimi yada demir ilacı tek icimlik ilk hamileligmde hic icememistim ben .magnezyumda ishal yapmıstı beni decavit i aldım dun bi problem yasamadum sukurDecavit bana cok dokundu. Simdide kan ilaci verdi mahfetti beni gastritimi azdirdi mide agrisi yapti. Oyuzden Decavit yerine imom diye bir vitamin verdi demir hapi icinde surup damla gibi bisey yazacak
Canim bi yerde okumustum kan ilacini sutle alirsan mide agrisi yapmazmis bi de ilaci aldiktan sonra bi iki saat yatmak yokDecavit bana cok dokundu. Simdide kan ilaci verdi mahfetti beni gastritimi azdirdi mide agrisi yapti. Oyuzden Decavit yerine imom diye bir vitamin verdi demir hapi icinde surup damla gibi bisey yazacak
Progestan 100luk mu 200 lukmu canm cok kotu yan etkileri var bendede tansıyonum dusuyo uyku yapıyo. Gunde bi taneyse gece yatarkende alabilirsinkizlar doktorum bana pregostan vermişti sabh 10 gibi iciyorum gunde bitane 4saat sonra baş donmesi cok yapiyor uyku yapiyor doktorum tansiyon dusuruyor demisti bana ben bu ilaci aksam 6 gibi icsem acaba sikinti olurmu 4saat sonra uyku yaptiginda uyurum nasil olur acaba
saol cnm sanirm 200 lük ama ictikgen sonra tansiyonumu ölcuyom 5 6 olarak degisiyor en iyisi yatarken alayimProgestan 100luk mu 200 lukmu canm cok kotu yan etkileri var bendede tansıyonum dusuyo uyku yapıyo. Gunde bi taneyse gece yatarkende alabilirsin
Ama demir ilacını C vitamini ile almak daha faydalı. Emiliminin artması içinCanim bi yerde okumustum kan ilacini sutle alirsan mide agrisi yapmazmis bi de ilaci aldiktan sonra bi iki saat yatmak yok
saol cnm sanirm 200 lük ama ictikgen sonra tansiyonumu ölcuyom 5 6 olarak degisiyor en iyisi yatarken alayim
kiZlar benim midemin üstude sertlesiyor bide bulantilarm biraz biraz gecti kalca kemigim ağriyor kaynanam cocugun yeli dir diyo hani dizlerimize yel rüzgar girer ya onun gibi bisey
himm zaten benimde gobek cok cikmamiş ama goren kalcalarin cikmiş diyor ay hayirlisi ile Rabbimin izni ile şu doguma yaklaşsaydik bi an önce insallhCanım ya benimde öğleden sonra midemde yanma şişkinlik ve kidemin üstü sertleşiyor. Benim bulantılar ve ağız acılığı devam. Senin kalça kemiğin gerçi ama
Bebeğinizin karaciğeri safra salgılamaya ve pankreası insülin üretmeye başladı. Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.
diye yazıyor
himm zaten benimde gobek cok cikmamiş ama goren kalcalarin cikmiş diyor ay hayirlisi ile Rabbimin izni ile şu doguma yaklaşsaydik bi an önce insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?