Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Sevgili tup bebek annisleri aramızda uzulenler oldu sevinenler oldu .bende kaç gündür yazamadım dün bebeğinin kalp atışını duydum çok şükür .2 hafta sonra kontrol var.bende 6+3teyim.bendeki ana değişiklik uyku hali ve ilk defa geçenlerde kavurma dan tiksindim
Onun disinda kalsiyum ve c vitaminine çok onemverdim .Dr birde hergün yürü 30 dk dedi .testleri iyi çıkan arkadaşlarımı tebrik ederim darısı başımıza inşallah

saolun kızlar Allah razı olsun ins bi sorun olmaz .Rabbim evlatlarımızla sınamasın. Bugun ultrasyonda baktım ya nasıl bi mucize kucucuk ama eller kollar bl tuhaf oldum. Acılarını gostermesin Rabbim. Saglıklı sıhhatli dogsunlar

Rabbim buyuk o test zaten yasca yuksek olan herkeste riskli cıkı o takma kafana canım yas kactı senin. Yani sonucta oyle bile olsa bi sınav derlz. Rabbim onlarla sınamasın ins. Benim bl arkadasada dedller masallah hicbiseyi yok saglıklı evladı

Bu arada decavit yazdı dr ecopirin kullanacakmısım igneyede 10 gun daha devam edicekmisim. Bebegin beslenmesi acısından yazdı heralde ben igneyi bırakmıstım: (

Bu arada decavit yazdı dr ecopirin kullanacakmısım igneyede 10 gun daha devam edicekmisim. Bebegin beslenmesi acısından yazdı heralde ben igneyi bırakmıstım: (
Decavit bana cok dokundu. Simdide kan ilaci verdi mahfetti beni gastritimi azdirdi mide agrisi yapti. Oyuzden Decavit yerine imom diye bir vitamin verdi demir hapi icinde surup damla gibi bisey yazacak

Decavit bana cok dokundu. Simdide kan ilaci verdi mahfetti beni gastritimi azdirdi mide agrisi yapti. Oyuzden Decavit yerine imom diye bir vitamin verdi demir hapi icinde surup damla gibi bisey yazacak
O kan ilacı surup gibi bisey dimi yada demir ilacı tek icimlik ilk hamileligmde hic icememistim ben .magnezyumda ishal yapmıstı beni decavit i aldım dun bi problem yasamadum sukur

kizlar doktorum bana pregostan vermişti sabh 10 gibi iciyorum gunde bitane 4saat sonra baş donmesi cok yapiyor uyku yapiyor doktorum tansiyon dusuruyor demisti bana ben bu ilaci aksam 6 gibi icsem acaba sikinti olurmu 4saat sonra uyku yaptiginda uyurum nasil olur acaba

Canim bi yerde okumustum kan ilacini sutle alirsan mide agrisi yapmazmis bi de ilaci aldiktan sonra bi iki saat yatmak yok

Progestan 100luk mu 200 lukmu canm cok kotu yan etkileri var bendede tansıyonum dusuyo uyku yapıyo. Gunde bi taneyse gece yatarkende alabilirsin

saol cnm sanirm 200 lük ama ictikgen sonra tansiyonumu ölcuyom 5 6 olarak degisiyor en iyisi yatarken alayim

Canım zaten uyku yaptığı için yatarken almak daha mantıklı hemde tansiyon sorunun çözmüş olursun. Sanırım sakıncası olmaz. Tansiyonunun düşmesine uyumanın

kiZlar benim midemin üstude sertlesiyor bide bulantilarm biraz biraz gecti kalca kemigim ağriyor kaynanam cocugun yeli dir diyo hani dizlerimize yel rüzgar girer ya onun gibi bisey

kiZlar benim midemin üstude sertlesiyor bide bulantilarm biraz biraz gecti kalca kemigim ağriyor kaynanam cocugun yeli dir diyo hani dizlerimize yel rüzgar girer ya onun gibi bisey

Canım ya benimde öğleden sonra midemde yanma şişkinlik ve kidemin üstü sertleşiyor. Benim bulantılar ve ağız acılığı devam. Senin kalça kemiğin gerçi ama
Bebeğinizin karaciğeri safra salgılamaya ve pankreası insülin üretmeye başladı. Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.
diye yazıyor

himm zaten benimde gobek cok cikmamiş ama goren kalcalarin cikmiş diyor ay hayirlisi ile Rabbimin izni ile şu doguma yaklaşsaydik bi an önce insallh

himm zaten benimde gobek cok cikmamiş ama goren kalcalarin cikmiş diyor ay hayirlisi ile Rabbimin izni ile şu doguma yaklaşsaydik bi an önce insallh

Benim göbeğim bayağı büyüdü ya. Oğlumda sürekli göbeğimi takip ederdim 4. aydan sonra büyümeye başlamıştı. Ama bunda nerde ise 2. ay sonunda başladı. Hafta sonu eteklerimi denedim oldu. Ama pazartesi ve bugün giydim patlayacak gibi oldum. Zaten şişkinlikten patlıycam nerde ise. 2 gündür nohut yiyorum belki de ondandır. Ama sabahları uyandığımda göbeğim yumuşak gün ilerledikçe hele öğleden sonra sanki 4-5 aylık gibi gergin ve şişkin duruyor sizde de oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…